REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Răzvan Filipescu: Târgul de la General Scărișoreanu trebuie MODERNIZAT!

Răzvan Filipescu: Târgul de la General Scărișoreanu trebuie MODERNIZAT!

Replica API 16 iulie 2020 | 21:46 3251

Târgul de sâmbătă din localitatea General Scărișoreanu este cel mai mare din județ, atrăgând mii de vizitatori și comercianți din Constanța și din județele limitrofe. Din păcate însă, condițiile actuale de comercializare sunt jalnice, nici măcar tarabe nu există, spune candidatul Pro România pentru funcția de președinte al Consiliului Județen Constanța, Răzvan Filipescu.

Dacă va câștiga alegerile, politicianul și-a propus modernizarea târgului și înființarea altora, pentru susținerea producătorilor locali.

Filipescu: Haideți să susținem producătorii locali cu proiecte concrete!

”Trebuie să intrăm și noi odată în secolul al XXI-lea și pentru asta vă propun un proiect amplu de modernizare a acestui târg, un proiect de adaptare la un comerț civilizat, cu zone separate pentru produse diverse, produse agroalimentare și animale vii, zonă de agrement - parc, zonă de terasă cu restaurant și zone de toalete, lucruri normale în orice țară și adaptate la noile norme sanitare impuse de pandemia de COVID 19.

Propun de asemenea realizarea a încă două astfel de târguri/oboare, unul la Cobadin, unde acum totul se vinde pe trotuar și un altul în zona de nord a județului, care să funcționeze tot weekendul și care se pot transforma inclusiv în Târguri de Crăciun sau Paște, devenind atracții de interes pentru toți locuitorii județului.

Pentru asta candidez la Președinția Consiliului Județean Constanța, să facem bine și să facem odată lucruri normale pentru oameni.

Împreună cu colegul meu Adrian Gobeaja și candidatul la Primaria Amzacea vom implementa acest proiect civilizat si modern”, a transmis candidatul Pro România pentru funcția de președinte al Consiliului Județen Constanța, Răzvan Filipescu.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108