REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Joi, 16 Mai 2024
Anul XX Nr. 6731
7.4° Constanța Joi, 16 Mai 2024 Anul XX Nr. 6731
 

Reacția lui Mihai Tudose la stenogramele DNA: „Numai Sfântul Petru nu e acolo“

Reacția lui Mihai Tudose la stenogramele DNA: „Numai Sfântul Petru nu e acolo“

A.F. 5 aprilie 2023 | 00:00 1206

Europarlamentarul Mihai Tudose (PSD) a comentat ironic, marți, prezența numelui său, printre cele ale altor politicieni cunoscuți, în stenogramele DNA din dosarul CNAB în care se dorea oferirea unor mite de zeci de milioane de euro pentru spațiile comerciale din aeroporturi.

Reactia lui Mihai Tudose la stenogramele DNA: „Numai Sfantul Petru nu e acolo“Mihai Tudose

„Numai Sfântul Petru nu e acolo. Domn'e, încep cu o semi-glumă. Acum două săptămâni un prieten medic chirurg mă liniştea ca peste două săptămâni îl operează pe vărul meu şi îl face bine şi s-a blocat când i-am spus ca eu nu am verișori. E similar. Nişte oameni la o masă vorbeau despre alţi oameni. A, dacă vine Tudose e bine că îl ştim noi pe unul care îl ştie pe ăla. Bun aşa, bravo! Ce-şi închipuiau ei...”, a spus Tudose.

„Luați și partea bună a acestui dosar, că eu văd două. Unu: nişte oameni care vehiculau nişte sume mari de bani nu au reuşit să penetreze statul. Şi doi: instituţiile statului îşi fac treaba”, a completat Tudose, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Măi tiriplici, ce e în stenogramele respective e numai vârful aisbergului. Să vezi hora popilor când vor începe să se dea în gât. Dacă cauți bine, sigur îl găsești și pe Sf. Petru cu rânjetul de impostor al lui Grindeanu !!
5
0
Cum pica p***t ca hotzul asta cu fata de betiv sa spuna ca nu este politician cu nume in PSD si nu doar PSDisti care sa nu fie implicat intrun furt dasta mare a bagat textul asta cu sfantul Petru,adica nerecunoasterea vinovatiei cu incercarea de a duce fapta in derizoriu printro caterinca ieftina,vrajeala tipica hotilor cu gulere albe.
8
2
ca a fost prins cu labele la furat. Mwie hotule !!!
9
3
Tudose,nu l băga pe Sfântul Petru in clica voastră, nu va confundați. Tara a fost de mult penetrata de către d alde d ăștia gen CNAB si de alții ca ei.Faptul ca au fost interceptati,e strict meritul DNA ului,asta pana veți interveni voi,ca vor să vă strice ploile.S a adus tara la un nivel de mare și mica corupție ce n o visa nici Al Capone.Meritul politicii.Stiu cam toți r*mânii asta,europenii,globul întreg. Ce cred ca va fi mai nasol pentru domniile voastre în viitor,este ca va știe și Sfântul Petru.
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407