REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Regulamentul de publicitate stradală, în dezbatere: agenţii economici, la discuţii cu vicele Costin Răsăuţeanu

Regulamentul de publicitate stradală, în dezbatere: agenţii economici, la discuţii cu vicele Costin Răsăuţeanu

Replica API 11 iulie 2019 | 23:36 449

Reprezentanţii Primăriei Constanţa au organizat o nouă rundă de discuţii cu agenţii economici, pentru a definitiva proiectul regulamentului de publicitate stradală. La fel ca şi zilele trecute, reprezentanţii firmelor de profil s-au declarat mulţumiţi, miercuri, de întâlnirea cu viceprimarul Costin Răsăuţeanu. "Există un poriect de regulament, la care am fost invitaţi şi noi să ne spunem punctul de vedere. La final, unele dintre propunerile noastre cu siguranţă că se vor regăsi în regulamentul final, care apoi va fi lansat în dezbatere publică, înainte de adoptare. Aşa este corect şi suntem mulţumiţi că primăria a dat dovadă, în acest caz, de deschidere. Este un semnal bun pentru agenţii economici", a precizat reprezentantul unei firme de publicitate stradală.

Reamintim că Primăria Constanţa a postat, pe site-ul administraţiei locale, Regulamentul local de publicitate la nivelul municipiului Constanța, acesta urmând a fi votat în proxima şedinţă de Consiliu Local. Operatorii economici din domeniul publicităţii pot consulta propunerile privind "Regulamentul local de publicitate la nivelul municipiului Constanța" și anexele acestuia pe site-ul primăriei. De asemenea, agenţii economici au fost chemaţi şi la o serie de consultări pe acest subiect.

"Timp de două săptămâni, vom discuta cu agenţii economici pe tema regulamentului, aşa încât toată lumea să fie împăcată cu acest document. După cele două săptămâni de discuţii, urmează o săptămână de pauză, timp în care vom modifica regulamentul cu acele propuneri care respectă Legea 185, apoi intrăm cu el în dezbatere publică", a declarat, pentru "Replica" de Constanţa, viceprimarul Costin Răsăuţeanu.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Felicitari ! !
3
0
normalitate...normalitate ....normalitate....oamenii astia chiar se zbat sa aduca orasul in topul celor mai exclusiviste locatii din tara. Din cate vad mai jos unii dintre noi , tot nemultumiti, clasic romanilor, in loc sa ne vedem de treaba noastra si sa contribuim fiecare la schimbare in bine, aruncam cu pietre in cei care fac ceva. Succes echipei din Primarie! Continuati in aceeasi nota pentru majoritatea care v a votat! Succes!
4
0
Bravo. Tineti-o tot asa domnule Rasauteanu!
6
0
o initiativa foarte buna! daca ar proceda asa toti ar fi perfect!
9
0
La pujkarie si cu voi, campionilor. Vicele Rasauteanu si Vicele Fagadau, shefii vostri va asteapta. Impreuna cu noile "creatii", Vanturache si Babu.
2
9
ioane manca-mi-ai cacatul de pesedeu ordinar !!! Handelul asta de costinush pe care-l suge nuti mariela la cocar este un analfabet si un spagar notoriu !!! Muie rasauteanu, muie fagadau, muie pesede !!! Cu cacat !!!
3
10
Succes! Oameni cu dorinta de munca, verticali si determinati sa faca din Constanta un mediu de trai multumitor, sigur, ordonat si cat se poate de eficient. Felicitari echipei, felicitari domnului viceprimar Costin Rasauteanu !
9
4
Pentru rezultat e nevoie de dialog, el sta la baza solutiilor ce urmeaza a se pune in aplicare... Felicitari pentru initiativa Costin
11
2
Discutiile cu cei implicati direct sunt de apreciat! Stiu ca nu este prima initiativa de acest gen, pentru ca am luat parte in 2017 la consultatiile privind Regulamentul de acordare a finantarii nerambursabile, in prezenta domnului viceprimar Rasauteanu.
10
3
Vedeti ca apa aia este prea pura pentru voi
3
10
Pai stie asta sa vorbeasca?
3
13
Lasati la mine publicitatea stradala, ca ma pricep cel mai bine ! Si trebuie sa le fac parte si lui Maz, si lui Elan, si lui Strutu, mai sunt si altii. Rezolv eu tot !
3
10
Vedeti cum faceti sa nenorociti orasul asta pe inca 15 ani. Chestia asta cu publicitatea stradala la noi musca ochii. Ceva mai urat si aglomerat n-am vazut...
5
11
Ce draq sa vorbeasca asta...si despre ce?
4
13
...alta gutuie n-ati gasit ?
6
12

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108