REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

RISC DE ACCIDENTE pe tronsonul DN3, între Ion Corvin și Urluia. SE LUCREAZĂ! UNDE ESTE SEMNALIZAREA?! - VIDEO!

RISC DE ACCIDENTE pe tronsonul DN3, între Ion Corvin și Urluia. SE LUCREAZĂ! UNDE ESTE SEMNALIZAREA?! - VIDEO!

Replica API 8 septembrie 2018 | 09:05 852

Atenție, șoferi!

Atenție, șoferi!

Mai multe drumuri naționale din județul Constanța au intrat într-un amplu proces de reabilitare. Reamintim că proiectul asfaltărilor vizează și DN3. Mai mulți șoferi care au circulat în aceste zile pe DN3 între localitățile Ion Corvin si Urluia au constatat nereguli în privința turnării asfaltului.

Mai exact, este vorba despre un tronson de drum pe care s-au DRDP Constanța a demarat acțiuni de asfaltare. Aceste tronsoane sunt marccate corespunzător – susţin reprezentanții DRDP Constanța, care transmit pe această cale şoferilor să circule prudent în această perioadă (care perioadă, adică mai exact până când – nu se ştie!). Facem menţiunea că, în realitate, starea drumului în cauză este aşa de foarte mult timp şi că reprezentanţii DRDP nu au semnalizat, sub nici o formă, corespunzător faptul că se lucrează. Cu alte cuvinte: rupeţi-vă maşinile!

Drumurile din județul Constanța au intrat în proces de reabilitare. Șoferii care au circulat zilele acestea pe DN3 au constatat starea asfaltului și consideră că reprezintă un real pericol pentru participanții la trafic. Riscul de accidente crește în condițiile în care între localitățile Ion Corvin și Urluia drumul nu este drept. “Administratorul drumului a declarat că au tratat asfaltul pentru o mai bună aderență, dar cred că au uitat să pună bitum în compoziție Este jale… pietriș pe asfalt. De asemenea, remarc o aderență foarte redusă, plus alte multe riscuri deoarece drumul este cu înclinație mare, sunt serpentine. Este foarte periculos pentru șoferi. Riscul de accidente crește!”, a declarat un cititor al ziarului Replica de Constanța. Şi nu este prima dată când şoferii sesizează aceste aspect!

În schimb, reprezentanții DRDP Constanța au precizat că tronsonul dintre localitățile Ion Corvin și Urlia se află în acest moment în proces de reabilitare, iar lucrările nu s-au finalizat. “Lucrarea este în curs de execuție. Nu este asfaltul final. Cu această ocazie transmitem conducătorilor auto să circule cu prudență pe toate sectoarele unde se execută lucrări”, au declarat rerpezentanții DRDP Constanța.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vasiluta sef de lucrare lea vandut sau lea luat acasa asa cu,m era invatat
1
1
Marcela eu sunt gay dar tu arati a barbat hai sa te ling in cur cand te caci diaree
2
0
Primarita marcela ,ptrrrrrrru marcela, si-a marcat teritoriul cu indicatoare rutiere - tablou portret de bovina iesita la sosea. N-o mai intrebati pe marcela,ptrrrrrru marceala, de protestatari ptr ca ii face handicapati desi ea,marcela,mananca linistita la iesle.
6
0
Lasa ca e primarita marcela se ocupa ea de tot la ion corvin e ca la los angeles datorita ei
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108