REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
16° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Robinet din parcul de la Far, înfundat şi deschis cu piciorul!

Robinet din parcul de la Far, înfundat şi deschis cu piciorul!

Replica API 2 septembrie 2019 | 17:47 482

Un robinet din parc, un mod de acces rapid la apă potabilă, devine o sursă de antrenamente de bătaie pentru câţiva tineri ce se perindă prin parcul de la Far din Constanţa. Pe lângă faptul că este deschis cu talpa piciorului de către un tânăr, acesta mai este şi înfundat, iar în jurul său este împrăştiată o baltă de apă cu noroi. Nu se ia atitudine în acest sens pentru că este normal într-un oraş în care arunci chiştocul unde-ţi năzare mintea. De ce ar fi anormal să distrugi un bun creat pentru a servi tuturor cetăţenilor? Din păcate, pe acolo ar putea trece un copil mai mic care ar vrea să bea apa, l-ar deschide cu palmele, ar băga degetele în gură şi s-ar îmbolnăvii de la urma lăsată de talpa de adidas de mai devreme, şi mai devreme sau mai târziu tot sistemul medical sau guvernamental ar fi blamat pentru aceste lucruri. Unele neatenţii sunt mici, dar se creează în lanţ şi generează exemple proaste de urmat. Inconştienţă din dorinţa de a fi amuzant, distractiv şi superior. O picătură de real într-o lume superficială care pretinde că-i ok. Avem wi-fi, avem facebook, ce ne mai trebuie bun simţ, cultură generală, educaţie şi principii dacă găsim citate pe wall, care să ne explice toate cele de mai sus? Dăm like şi apoi ieşim pe stradă ca să râdem de oamenii care dau cu mătura în oraş, că nu au terminat şcoala, şi că de aia au ajuns aşa, apoi deschidem totul cu picioarele şi mai târziu blamăm părinţii şi societatea pentru că suntem lăsaţi în urmă...

I.R.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca era vorba de un caine sareau toate javrele sa cheme hingherii. Asa, cu toti handicapatii care se perida pe acolo nu-i nici o problema. Si da, putea fi un obiectiv turistic daca aveam la administratie oameni cu creier in cap nu doar hingheri.
6
1
e un gardian obez care vorbeste porcos si doarme toata ziua acolo, ar fi trebuit sa vada lucrurile astea. plin de tiganusi care urla si nu are nimeni tupeu sa le zica ceva.
7
0
un primar occidental facea din parcul de la far un obiectiv turistic important in oras . vizitarea farului contra unui bilet , cafenele in jur , punct de oprire pentru autobuzele turistice , etc . zona si spatiul aferent permite acest lucru : sunt banci , bancomate , magazine , cofetarie , etc ...
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468