REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

S-a luminat cerul! Focuri de artificii impresionante, de Revelion, la Constanța! Video

S-a luminat cerul! Focuri de artificii impresionante, de Revelion, la Constanța! Video

Mirela PASCAL 1 ianuarie 2023 | 00:14 4979

Miliarde de oameni din toată lumea au întâmpinat anul 2023. Românii au petrecut așa cum știu ei mai bine, cu distracție și voie bună. Cu toții am pășit în Noul An cu speranța că vor veni vremuri mai bune.

Cerul s-a luminat la cumpăna dintre ani și la Constanța, artifiiciile au pocnit, iar petardele au răsunat.Vedeta a fost șampania, care a marcat trecerea dintre ani, care a fost degustată de fiecare româ, împreună cu prietenii, familia, apropiații, la 12 noaptea.

Unii au petrecut acasă, cu familia și prietenii, alții în restaurante sau cluburi. Iar cei mai mulți, în Piața Ovidiu. Sâmbătă, 31 decembrie, începând cu ora 21:00, Piața Ovidiu a devenit centrul distracției. Alexandra Stan, Dirty Nano, Pascal Junior și Robert Georgescu & White sunt cei care au urcat pe scenă și au creat un spectacol electrizant, iar la miezul nopții au asistat la un spectaculos foc de artificii.

Video cu focul de artificii din Piața Ovidiu:

Video:

Video, foc de artificii la Costinești

La mulți ani!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ati imbaxit atmosfera intr-o seara , cat toate masinile tarii in 5 ani.Nu-i agreez pe ecologisti , dar , aerul era de nerespirat.Merita ?
4
1
Zilnic taxele statului sunt furate prin pensii de 30000 de rob pe luna. Asta inseamna 2 milioane euro in 30 de ani de pensie. O hotie mai mare nici ca se putea, e si legala. Noi prostimea platim pensii de fapt
2
3
Artificiile au fost extraordinare. Multi oameni care au stat pe langa mine au spus acelasi lucru . Artificiile chiar au fost extraordinare. Dar nu o mai chemati pe Alexandra Stan. Chiar si-a batut joc. Ar trebui sa plateasca daune pentru bataia de joc de aseara. Nu doar sa dea inapoi banii pe care i-a primit...ci sa plateasca si daune. Mai bine facea playback...ar fi fost extraordinar.
5
2
va rog sa nu mai blocati situl. vreau sa-mi exprim aprecierea fata de primarul PNL. la mai mare pensia si sa o maninci la eforie! lasa-ne!
0
4
Eu cred ca vii ați scris după cum v a fost dictat. Auzi..s-a luminat cerul! De pe platforma din piață ovidou nu au putut fi văzute artificiile. Toată lumea s-a înghesuit pe lângă pizzico în zona cu pământ,dintre piață și buza ca să cobori ,unde e pământul ala ca să poată fi văzut ceva. Au fost atât de jos trase ca nu le a putut vedea lumea. Pe lângă asta,au fost chiar banale. În alți ani au fost mai mișto. Anul trecut nu s-au văzut ca a fost făcut rev în fata primăriei.dar ca s a luminat cerul,chiar aberați. Iar despre muzica...jalnic și p*****l. Muzica veche,Alexandra Stan si-a bătut joc de întreabă primarie. p*****l,p*****l.
7
2
N-ai bani, n-ai bani, hahahahahaha, saracule
7
7
Pentru cei dornici de "petarde" zisi petardati ( 30minute de bubuieli, pocnete, suieraturi-erau suficiente 5 minute) mergeti la vecinii ucraineni-granita-i aproape!
21
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272