REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
17.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Scandal în trafic, pe Soveja; A intervenit poliția

Scandal în trafic, pe Soveja; A intervenit poliția

Ana Maria LIPAN 23 iulie 2023 | 00:00 5726

Haosul este prezent, deseori, în traficul rutier din Constanța! Șoferi nervoși, care nu respectă regulile de circulație, supărați că se rulează cu viteza maximă admisă (ceea este absurd să mergi prin oraș cu 50 km/h, nu?), șoferi care uită să semnalizeze sau care dacă semnalizează consideră că au și prioritate, conducători auto care fac slalom și care ajung să-i șicaneze și pe ceilalți dacă li s-a părut lor că trebuiau să treacă primii prin sensul giratoriu. Și toate acestea, din păcate, sunt doar câteva exemple. Iar de la aceste mici detalii pot izbucni reale conflicte.

Scandal in trafic, pe Soveja; A intervenit politia

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină sâmbătă, 22 iulie a.c., în Constanța la intersecția străzii Soveja cu strada Semănătorului, acolo unde a avut loc o altercație în trafic.

Scandal in trafic, pe Soveja; A intervenit politia

Imaginile au fost surprinse de un alt participant la trafic

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Moarte C,iorilor din Constanta
4
1
Ma ghertoiule, Escu ala la care faci refrire e mai alb decat tine imputitule. Omul ala vorbeste desore nesimtirea constantenilor, de fapt a modovenilor, tiganilor si oltenilor... in esenta a NESIMTITILOR cu domiciliu stabil in Constanta. Asa ca taci analfabetule de Vaslui
3
1
SE CUNOASTE CA ESTI ZBURATOARE LA SAPUN CU TINE
5
2
Sa o cocosese in gat pe mama ta tot inel 2
0
7
cu cat e masina mai mare , creierul este mai mic!
10
1
Sumt de acord cu tot ce spuneti despre c***i, dar si gunoaiele de romanasi sunt tot t****i, stai la semafor pe prima banda si se gaseste vreun idiot/idioata sa claxoneze ca face dreapta desi prima banda este pentru mers inainte sau dreapta, iar semnalizarea este mai scumpa decat combustibilul pentru 90% dintre cocaiarii constanteni.
10
1
B 696 ARS face taxi la blat de 2 ani la Lidl Mangalia la gara si nu il vede nimeni politia trece si il ocoleste
5
2
Scoate POLITIA in strada sa dirijeze sa fluidizeze traficu , săi vadă pe p****i in trafic . Nuu sa stea cu radaru sa ia permise Conduc uni de îți vine sa plângi Prostii maxim
10
0
Poliția nu intra în zonele cu afumați Stă în trafic la amenzi Tara e plină cu traficanți de droguri interlopi prostituție cu minori Vor salarii mari pentru stat în birou la aer condiționat
23
1
Bine ca le dati ajutoare sociale la toate ciorile spurcate !
32
1
Tiganii Pesti din c******i au sarit la bataie.
30
0
De ce de fiecare data cand e un scandal in trafic, e vorba de un posesor de VW?
17
2
Anadalchioi e scapat de sub control. Minoritarii sunt majoritari si fac ce vor. Celor de la sectia 2 le este frica sa intre in cartier.
36
0
Strada Semanatorului la intersectie cu Soveja este plina de gipsanoizi incinsi de caldura, gata sa sara la gatul oricarui cetatean.
44
1
Cartier de rau-facatori. Am avut coleg la scoala 12 din inel II, de mic era hot, fura tot ce prinde, iar parintii veneau tot timpul sa-l acopere. Niste decazuti care locuiesc in apartamente confort redus, asta e intreaga zona inel II.
34
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272