REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

SCANDAL în zona Far! Și-au tras palme pentru o zgârietură la mașină - VIDEO

SCANDAL în zona Far! Și-au tras palme pentru o zgârietură la mașină - VIDEO

Replica API 8 martie 2018 | 00:58 1100

Oamenii sunt atenți cu bunurile lor, iar cân vine vorba despre maşini, pentru unii este… tragedie! Orice zgârietură costă cel puțin un polish, așa că este mai rentabil să ai grijă decât să ajungi bun de plată. Iar unele persoane se enervează destul de ușor când un străin le zgârie automobilul personal. Așa se face că miercuri, 7 martie, un constănțean și-a revărsat furia pe doi distribuitori de băuturi alcoolice, care i-ar fi atins automobilul cu navetele de bere.

Ziua de muncă pentru doi distribuitori de băuturi alcoolice nu a început prea bine. În cartierul Far, din Constanța, un scandal monstru, care s-a lăsat cu palme zdravene, a avut loc din cauza unei... zgârieturi la mașină. Mai precis, bărbații care livrau niște navete de băutură pe strada Aurora au fost luați la înjurături și chiar la bătaie de un locatar nervos. Acesta îi acuză pe bărbați că i-ar fi zgâriat mașina pe motiv că nu sunt atenți când descarcă navetele din mașină. Bărbatul nervos l-a luat pe unul dintre distribuitori la palme. El susține că nu este prima dată când se întâmplă, o altă mașină fiind zgâriată în trecut de către cei care descarcă marfa. Aceștia se apără că sunt atenți când fac livrările și că zgârieturile sunt superficiale.

Proprietarul nervos recunoaște pe filmare că i-ar fi tras niște palme distribuitorului, lucru pe care îl spune și bărbatul lovit, doar că acesta precizează că i-a „tras o palmă așa”. Nu a fost solicitată intervenția polițiștilor, aşa că cel mai probabil cei implicați vor cădea la pace.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Atat pot unii.... Prea mare gura acestui retardat... Si sunt asa de multi ca el in trafic. Pacat de orasul acesta ca e locuit!
0
0
Niciodata sa nu parchezi exact in zona unde se fac manevre de incarcare si descare marfa. E imposibil sa nu fie acolo locuri de parcare care sa fie ferite de probleme. Iar cei care fac livrari sa fie atenti.
3
0
Ma ocup eu de gaozaru cu pantaloni mov. Sunt vecin cu el si o sa ii dau un polish profesional cu ranga. Si lui si la masina.
8
0
Poate ca data viitoare i-o ''zgarie'' trenul!!!
1
0
In gura ii dadeam eu lui pizda asta de pagubit.O zdreanta de masina zici ca este ozn
3
0
Sa atentezi la relatia dintre un moldovean si masina lui luata in rate, se numeste crima cu premeditare.
19
0
Trebuie sa ai grija cu bunurile altora ca nu ai dat tu banii ca sa.ti bati joc de el... Eu zic ca trebuia sa repare dauna si alta data va tine minte ca yrebuie sa aibe grija...
3
5
Ce fatza de moldovean are smardoiul asta fratilor
7
1
Sa- ti iei palme de la un barbat cu nadragii mov, asta chiar e o trauma.
19
0
Ati si gasit pe cine sa filmati, pe idiotul scarii. Mereu parcheaza aiurea.
26
0
Daca o Iei asa este bunu omului si trebuie sa ai grija.daca o iei pe alta parte imi bag pl in tigaia lui de ford nu trebuie sa dai in amaratu ala k ti a zgariat masina fara sa vrea neintentionat dar rau se face usor.sa ai dea asigurarea de la naveta de bere
15
1
I-as trage un cui de remorcare fix in portiera, sa-i fac vizor in rahatul lui de tigaie.
14
1
Individul este un dobitoc notoriu. Se vede dupa mecla si comportament. Pe deasupra a mai parcat si ca un bou! Si in ultimul rand avand in vedere traficul si cati prosti sunt in el este aproape imposibil sa tii o masina imaculata asa ca nu vad de ce il apuca crizele pentru o zgarietura de rahat?! Vorba aceea: masina nelovita si femeie nef...ta, nu gasesti!
24
1
Un frustrat care nu i-a supt nevastasa pula si de draci ca i-a zgariat masina e in stare sa omoare ,mai degraba pretuieste lucrurile si nu omul .
17
1
unde are cacatu asta parcata masina ca fix in el intru ii fut si o bataie daca ridiica ciocu la mine
16
3
Stau in scara respectiva,il cunosc pe omul acela ,este un mare idiot. Se crede mare vedeta
29
3
Amaratii care muncesc si i-au zgariat rabla! Din filmare se vede clar cum prostanul cu izmene mov , blocheaza intrarea in bloc! Daca locuiam acolo ii faceam masina franjuri! S-a dus in casa sa isi schimbe tamponul... cred ca si-l punea pe cel pentru bataie!... Ce prostan!
25
2
Daca pt o zgarietura superficiala se manifesta ca in gibon oparit scapat de la zoo si da smardoiala pe afara din el, ce ar face daca o gaseste atinsa in parcare? Probabil crapa inima in el si moare langa ea.
17
1
Prostilor, sa va gasiti si voi masinile zgariate, sa nu aveti bani de polish, sa va faca mamele cancer, sa vreti sa vindeti masina, sa aiba rugina la zgarieturi si sa nu o cumpere nimeni sa va moara mamele fara operatie. Atat de prosti sunteti. Eu daca mi-o zgaria,nu dadeam in el, ii spuneam sa-mi dea buletinu, 2-3-4 poze, daca nu plateste polishul, reclamatie pentru distrugere si vandalizare, atat. Nu avea nici un drept sa ii palmuiasca, trebuie sa se calmeze...a gresi e omeneste.
7
22
NEVASTATA E CURVA SI FIITU O SA FIE CURVA MASCULINA
14
1
Merita vecinu' asta al meu...
18
2
sclavilor cu navetele!!!
5
17
un dobitoc. idiotul nu isi da seama ca acum vor veni cel putin 20 de persoane sa ii faca masina de comanda
22
4
Bizara intamplare. De la un barbat ce poarta pantaloni mov nu te astepti la asemenea comportament. Ce e drept, nici figura acestuia nu denota un coeficient de inteligenta prea ridicat. Suspectez la fel ca si cei de mai jos, un carpa in cur cu masina luata in rate.
29
3
Facand abstarctie de ghinionul celor doi manipulanti, care l-au nimerit pe cel mai prost om din bloc, nieni nu sesizeaza ca hidrocefalul e parcat pe trotuar, aproape blocand accesul in bloc. Adevarul este ca nci nu te poti interpune intre un rupt in cur si dragostea sa pentru masina la care mai are de platit 5 ani.
33
3
Diseara trasam harta Constantei pe masina ta
26
3
Bai cacaciosullle nu iti este rusine sa dai intr-un om care e mai invarsta ca tine jeg ordinar , pai sa fi fost tata ca iti faceam masina papion ulan mata de sclav
19
3
10Gura de tzaran cu ,,Maybach-ul'' tau.
17
4
Mai avea putin si o parca in scara.
21
4
Problema este ca daca nu esti acolo nu te cheama nimeni sa-ti spuna ca ti-a produs o paguba. Tu vezi ca niste oameni iti produc pagube si ce faci? Te duci la patronul lor sa-ti plateasca pagubele? Reclami si astepti sa faca autoritatile ceva? Desigur nici violenta nu este o solutie, dar sunt sigur ca cei doi angajati vor avea mai multa grija de bunurile oamenilor din jurul lor!
12
10
Unde ti-a zgariat tigaia la mana a doua ma boschetarule ca nu se vede nimic , ce circ face ca i-a "Zgariat" m asina , cand o sa dea canceru in tine nu o sa mai conteze o mica zgarietura boschetule.
24
14
viata ca sofer la firma de distributie e al dracului de nasoala si plata e proasta. Rahaturi din astea se intampla aproape zilnic, pentru ca esti obosit de atata hamaleala, trebuie sa cari marfa, sa-i faci inventar, sa te bati cu proprietarul magazinului, ca sa-i iei banii, iar loc de parcare gasesti si nu prea. Acum omul a gresit, i-a lovit masina, in mod normal lucrurile ar trebui rezolvate civilizat, dar asa cum se vede cel cu Fordul numai civilizat nu e, si ma tem ca atunci cand se va intoarce la depozit cu masina zgariata, patronul machedon o sa-l futa si mai tare.
23
3
Si-a luat maimuta masina. Pastrati 5 metri distanta cand treceti pe langa, ca devine agresiva.
31
10
Sa-mi bag pula-n mortii tai de ghertoi, daca asa mult te doare de masina, te vanez si-ti fac cauciucurile guler. Dai intr-un om si asa lovit de soarta, hamalit la greu pentru a reusi sa puna o farfurie de mancare pe masa familiei. Sa vedem cine o sa te planga pe tine, si pe tigaia ta luata la mana a 4-a.
37
11
Taran cu ford! Astia sunt din aia care si-ar baga roaba in casa!Prima generatie cu masina!
27
8
Cretinii care parcheaza in loc nepermis, in fata scarii, pe trotuar, se asteapta sa fie si intacte masinile?Nu v-ati nascut in masini sau cu masina in burta.
33
8
da da vor cadea la pace dupa ce propietarul ii va face o felatie manipulantului si eventual iar oferio si pe masa pt o penetrare pe cinste anala penetrarea desigu sa aiba si baba amintiri din tinerete zic.
22
10
si ce este asa soc?
15
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108