REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

SCANDAL într-un bar, la Ciobanu: Primarul, lovit cu PUMNII!

SCANDAL într-un bar, la Ciobanu: Primarul, lovit cu PUMNII!

Replica API 3 aprilie 2018 | 00:00 1231

Primarul din Ciobanu a mai trecut printr-un episod legat de conflictele mai vechi pe care le are cu niște indivizi din localitate. De data aceasta, Tudorel Gurgu a fost agresat într-un bar, acolo unde a mers să-și cumpere țigări, după cum susține el. Pe imagini se poate observa cum primește pumni, iar oamenii din jur încearcă să aplaneze conflictul. Polițiștii au declanșat cercetările, întocmind dosar penal.

”Sunt trei. Ionuț Coroiu, cu fratele lui, Cătălin Coroiu și Dănuț Coroiu. Ionuț Coroiu este cel care mi-a făcut sesizare la DNA, de au venit procurorii atunci la mine acasă, la percheziții. Este o poveste mai veche. Taică-su a candidat cu mine, a pierdut, mă rog.

Sâmbătă seara eram cu avetizările acelea cu cod galben de inundații etc și apoi am fost la bar să-mi iau țigări. Cei trei erau acolo. Au venit la mine și au tăbărât. M-au lovit cu pumnii și insistau, trăgeau de mine să mă scoată afară. A intervenit patroana barului și cu oamenii de acolo…”, a declarat, pentru ”Replica”, primarul din Ciobanu.

A sunat la 112, la fața locului ajungând polițiștii. În cauză a fost întocmit dosar penal. Amintim că, la data de 19 februarie anul curent, procurorii DNA au efectuat o percheziție la domiciliul lui Tudorel Gurgu. ”În procesul acela verbal cu care au venit la percheziție scria ceva de genul că dacă dețin niște filmări obscene și indecente. Eu cam bănuiesc, așa, cine ar fi depus sesizarea. Pentru că acele filmulețe le-a văzut tot satul și toată Hârșova. Copilul unui contracadidat de-al meu, de acum doi ani de zile, făcea videochat cu nevastă-sa. Acum vreo 4 – 5 ani.

Dar filmulețele erau pe un site. Erau publice. Chiar am întrebat dacă e vorba despre asta. Pentru că, dacă e așa, le-am văzut și eu cum le-a văzut tot satul și tot orașul. Pentru că erau pe un site. Cică am o sesizare depusă pentru șantaj, că aș fi deținut eu imaginile acestea. Cum să dețin așa ceva? Le-am văzut ca și ceilalți, că erau publice, pe site. Nu e ca și cum m-am dus eu și i-am filmat și le țineam în vitrină”, a declarat atunci primarul.

Liliana CHIRU, Daniel ALBU

Video:

Citește și: https://www.replicaonline.ro/ce-spune-primarul-din-ciobanu-despre-perchezitia-dna-cautau-filmulete-indecente-342397/

https://www.replicaonline.ro/scandal-si-teroare-trei-indivizi-au-bagat-spaima-in-locuitorii-din-ciobanu-primarul-injurat-ca-la-usa-cortului-video-287267/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Jos cu talharul asta !trebuie sa alegem un om cu scoala si corect
8
0
La cati bani a furat boul asta din primarie ma mir cum de nu a fost ridicat pana acum.prosti mai suntem alegem un golan
14
0
Am votat un golan si un interlop.a cumparat pe spatele nostru pensiuni spalatorii su alte proprietati si masini de lux.Alooo DNA Constanta sa intre in actiune
23
1
Suna-l pe palaz. Sa-si ia si el niste pumni in cap.
21
0
Aia e bataie? El e obisnuit cu batai grele. E cunoscut in comuna. Ce primar deosebit? Ce debandata e in primaria ciobanu nu zice nimeni nimic. Acolo sa intre presa sa vada jaf cu banii ciobanenilor. Le da si lor doua pomeni pe an si restul la baiat. A asfaltat drumu care e judetean si nu comunal. Si acolo e ceva dubios. La noi in comuna ciuciu ne rupem masinile. Nu mai aruncati praf un ochi.
23
0
tic tac tic tac gurgu
25
0
Coroiu un parazit
1
19
Un primar deosebit cu realizari multe.A schimbat fata comunei, are grije de batrani si de cei amarati.Cea mai mare este asfaltarea drumului CIOBANU-HARSOVA.Cu aceasta ocazie il rugam sa se implice sa faca si bucata de la intrare in HARSOVA pana Spital ca harsovenii nu sunt in stare.
3
27
Vad ca se fumeaza la greu in bar !!!sa se sesizeze DNA
12
3
lmao, primarul e mai interlop ca toti aia de acolo. interlopul interlopilor. asa sunt majoritatea politicienilor din tara asta.
29
0
de tarani semianalfabeti pe la Ciobanu!
11
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108