REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
11.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

SCENE DE COȘMAR în zona ICIL: o persoană a fost ÎNJUNGHIATĂ!

SCENE DE COȘMAR în zona ICIL: o persoană a fost ÎNJUNGHIATĂ!

Replica API 2 martie 2020 | 01:02 1240

Intervenție de urgență, în seara de luni, 2 martie, în zona ICIL din municipiul Constanța!

Potrivit primelor informații, la fața locului au intervenit cadrele medicale și oamenii legii, fiind vorba de o persoană înjunghiată.

Martorii susțin că au fost găsite urme de sânge încă din zona Spitalului de Boli Infecțioase și până în fața magazinului Kaufland, acolo unde a fost găsită victima, care stătea pe bordură.

”În zona ICIL a fost direcționată și s-a deplasat de urgență o ambulanță de terapie intensivă mobilă SMURD C. Aceasta a preluat un bărbat de aproximativ de 26 de ani, cu multiple plăgi în zona spatelui. A fost transportat la spital, conștient”, potrivit militarilor din cadrul ISU Dobrogea.

Oamenii legii au declanșat cercetările pentru identificare, depistarea și tragerea la răspundere a făptașului.

CITEȘTE DETALII AICI: ALERTĂ! Două PERSOANE ÎNJUNGHIATE, la Constanța, în decurs de câteva ore! Una dintre ele, un cunoscut TÂLHAR!

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un boschetar nemancat
0
0
Inafara de pazit hingherii si dat amenzi pentru parcare mai are si alte atributii? Intreb pentru o prietena
1
0
Ne meritam soarta!
1
0
esti un idiot deosebit! le a dat drumu' din parnaie ma-ta?avea mustata si acum obisnuieste sa raneasca flexul la parnaie?
0
0
DESFIINTATI LOCALA !!!!! Jos cu leprele
7
1
Ce pula mea nu i transforma pe aia de la locala in gardieni publici in plm? In loc sa aiba grija de oameni pe strada ei pandesc sa dea amenzi bagame as pula n mortii si familia lor de paraziti
24
5
Asta e Romania normala, creatia lui Ciolannis-sase- case.... Nu mai e de trait alci...
12
14
Locala zici ca-i inventata doar pentru sanctiunii la circulatie. Daca vad scandal intorc capul si se tireaza. Bine ca stau la panda sa te arda cu parcarea. Inventata doar sa aduca bani la bugetul local. Nu pentru siguranta cetateanului. De ce nu patrulati pe la Abator?
20
5
Exact ce va spuneam : inca o injunghiere pe sos mangaliei ! Multumim dle primar ne simtim foarte in siguranta in orasul asta ! Pol .locala este cu 2 echipaje auto la intrare in City !
33
3
isi merita soarta
4
8
Politia locala ce mm lor fac? Sunt buni numai la dat amenzi si ridicat masini. nu sunt camere de filmat nicaieri in orasul asta , poate doar in intersectii mai mari. mori cu zile in cacatu asta de tara
27
7
Desfiintati Locali!
33
9
Oricum suntem pe cont propriu. In toate domeniile.
20
2
vad ca nimeni nu spune nimic despre valul de migranti.Mai este putin si vor veni si pe mare.Ce facem cu ei ca nu avem,politie doctori ,resurse, hrana nici pentru noi,dar daca aduc si coronavirusul ?
11
7
Ce e cu beneveu din poza
7
3
Asta e doar inceputul ! Incet incet vom fi atacati si omorati ziua in amiaza mare ! Pe strada si in parcuri nu sunt politisti nici jandarmi si nici cacatii astia de militieni locali ! Vor doar salarii ,masini, drepturi, birouri cu tv si canapea pentru nani iar noi pulimea...la groapa ! Fagadau sa iti dam multa Tamaie si Lamaie !
46
8

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272