REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Se cere schimbarea încadrării juridice pentru AGRESORUL din Mangalia

Se cere schimbarea încadrării juridice pentru AGRESORUL din Mangalia

Replica API 10 februarie 2020 | 00:00 212

Familia minorului băgat în comă de un adolescent, după ce l-a bătut în fața unei case de pariuri din Mangalia, este disperată. Andrei este, în continuare, în stare gravă iar aceștia speră la o minune. În același timp, familia face un apel disperat către autorități ca tânărul agresor să primească pedeapsa maximă și să-i fie schimbată încadrarea juridică.

Un băiat de 14 ani, din Mangalia, se zbate între viaţă şi moarte, după ce a fost bătut pe stradă, de un tânăr de 15 ani, practicant al sporturilor de contact. Cei doi s-ar fi certat cu o zi în urmă, pe Facebook, însă nu se ştie exact pentru ce. Cunoştinţe ale celor doi spun că la mijloc ar fi o fată, însă alte persoane precizează că ar fi fost vorba despre jigniri adresate reciproc, între cei doi adolescenţi. Copilul a fost internat de urgenţă în spital, în comă, după ce a fost resuscitat de medici pe trotuar. "Pacientul a suferit un traumatism cranio cerebral major, este internat pe Chirurgie STI, starea lui este gravă însă se fac toate eforturile pentru a trata şi echilibra pacientul. Din păcate, prognosticul este rezervat", au precizat medicii. Între timp, părinții au demarat procedurile pentru ca fiul lor să fie transferat la un spital din Cluj.

Tot aceștia, cer să se facă dreptate, solicitând schimbarea încadrării juridice în ceea ce îl privește pe agresor, astfel încât să primească o pedeapsă cât mai mare. „Solicit Prim Procurorului Rugea Gabriela, de la Parchetul de pe lângă Judecatoria Mangalia, să fie schimbată încadrarea juridică a tânărului bătăuș din Mangalia ce acum este încadrat cu acuzație de ,,Vătămare corporală și tulburarea liniștii publice, arest la domiciliu”. În acest caz, extrem de grav, considerăm că încadrarea juridică cea mai potrivită este cea penală și anume ,,Lovituri cauzatoare de moarte”. Solicit și intervenția Procurorului General al României pe acest caz. Nu putem tolera asemenea ieșiri violente și brutale în rândul copiilor” era transmis într-un mesaj pe o pagina de Facebook.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca va dau cate un capac la ureche o sa plangeti zi de zi pana va bagati in dos belitele
0
0
derbedeul trebuie internat intr-un centru de reeducare..
1
0
Un las, sa lovesti desi nu ti se pune rezistenta! Apoi apari pe Snap chat parintii aia nu se gandesc la ceilalti, ce durere
1
0
Cereti pe dracu daca era pui de gaina de ce se dadea smardoi ia bagat al meu o bucata si l a adormit ca asa l am invatat sa bata albinosii si sa le bage fetele la produs scapa smekerul lui tata ca a debutat bine in viata cu un ko care mai vrea sa iasa la interval sa ne mai zica tigani daka ere kuraju
0
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272