REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Secretarul de stat în MAE Cristian Winzer anunţă că a demisionat din funcţie; el lucra în echipa lui Negrescu

Secretarul de stat în MAE Cristian Winzer anunţă că a demisionat din funcţie; el lucra în echipa lui Negrescu

Replica API 12 noiembrie 2018 | 00:00 244

Cristian Winzer

Cristian Winzer, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Externe, anunţă, pe pagina sa de Facebook, că şi-a înaintat luni demisia din funcţie.

Winzer lucra în echipa ministrului delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, şi spune, pe pagina de socializare, că s-a alăturat acestuia din urmă "cu inima deschisă, cu dorinţa de a schimba lucruri şi mentalităţi, de a aduce, prin muncă şi determinare, rezultate tangibile".

Secretarul de stat îl descrie pe Negrescu drept "un om responsabil şi matur, care are reprezentarea deplină a actelor şi faptelor sale şi care nu ia decizii care nu au fundament obiectiv solid".

"Este contextul în care, fidel fiind unor principii şi valori în care am crezut mereu şi care mi-au ghidat întotdeauna acţiunile, ştiu că drumul şi rolul meu în echipa guvernamentală se opresc aici", precizează Winzer.

El adaugă că, de marţi, va reveni la avocatură.

"Urmare a deciziei pe care am luat-o încă de vineri, în cursul acestei zile am înaintat doamnei prim-ministru demisia mea din funcţia de secretar de stat la MAE", mai scrie pe Facebook Cristian Winzer.

Cristian-Gabriel Winzer a fost numit în funcţia de secretar de stat pentru relaţii interinstituţionale şi juridice în cadrul Ministerului Afacerilor Externe la data de 9 august 2017, potrivit site-ului MAE. Anterior, a ocupat funcţia de consilier pe problematici juridice la Cabinetul ministrului delegat pentru Afaceri Europene.

sursa: Agerpres

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dati afara comunistii la putere
0
0
Asa atrage PSD tinerii in partid! De altfel asa cum e acum e un partid in care tinerii nu mai au ce gasi.
2
1
cine-i acest membru al familiei adams
0
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108