REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

ȘEFUL POLIȚIEI MUNICIPIULUI Constanța a ieșit la PENSIE! Lazăr vine în locul lui!

ȘEFUL POLIȚIEI MUNICIPIULUI Constanța a ieșit la PENSIE! Lazăr vine în locul lui!

Replica API 4 iulie 2020 | 01:28 8765

Dupa ce s-a schimbat conducerea IPJ Constanța, Constantin Dancu fiind „scos” la pensie, decizia aparținând ministrului de interne Marcel Vela, iată că schimbări s-au produs și la nivelul Poliției Municipiului Constanța.

Ion Chiru

Potrivit informațiilor noastre, Ion Chiru a ieșit la pensie de la începutul lunii iulie. În locul său a fost imputernicit Liviu Lazar care a condus, până în prezent, secția 2 Poliție din Municipiul Constanța.

Citește și https://www.replicaonline.ro/de-ce-a-fost-dancu-scos-la-pensie-436642/

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
omul cara spaga lui Rapotan, lui Ungureanu, e bagat cu stupi de albine, cu fionduri europene, luate mai putimn legal, cu un alt asa zis politist Ciovica, pe care l-am primit in birou la c.p. l-am educat, asa am crezut cel putin, si cand a ajuns sef m-a dat afara din birou. Omul trebuia arestat si condamnat la ani grei de teminta grea pentru ceea ce a facut in politire nu scos la pensie.
1
1
intrebati-l de momentul in care si-a pus simngur o hartie de 100 euro in fiset, pe care ulterior a gasit-o.Ca urmare au fost demarate cercetari pentru a arata ca acesta este Elliot Ness desi ma indoiesc ca stie cine a fost acesta.Omul care spaga la sefi
3
2
au nevoie de cati mai multi papagali ,nu de politisti
5
2
ce figura de gibon are
8
3
Vad fel de fel de caracterizari dar nimeni nu l-a spus pe cel mai important: ANALFABET. UN AGRAMAT, UN NEEDUCAT, UN INCOMPETENT, UN MARLAN DESAVARSIT, MONUMENT DE PROSTIE, O ADEVARATA ENCICLOPEDIE DE IDIOTENIE SI STUPIDITATE.
21
2
asta-i Fernandel... idiotul cu asemenea fizionomie a fetzii ar fi putut fi un bun actor de comedie , bineinteles daca il ducea si capul...
15
3
Astia sunt gaborii? Cu ce pensie a iesit jivina?
6
6
Imi plac cei cu sprancene vopsite. E moda?
7
4
il cunosc personal, un prost deosebit, il stiu de cand era sergent major la Ion Corvin, ulterior la Kogalniceanu.La un moment dat seful de atunci al politiei municipiului constanta comisar sef Ungureanu a iesit pe holul politiei municipiului Constanta si a intrebat daca doreste cineva un miel ca i-a adus prostul de Chiru patru.Replica spusa pe hoilul politiei municipiului constanta.Ulterior un coleg a fost operat , fiind in concediu medical pe statul de plata CHIRU a precizat plecat din unitata desi persoana depusese certificatul de concediu medical.Era abuza in serviciu.Era, nu
10
3
Un mare spagar si badaran ...cei care l cunosc bine sa faca dezvaluirii...voi reveni cu imagini si adevaruri despre Chiru!!!!!
15
6
Sobaru a fost catelul lu Dancu. Fara Dancu ramanea pe veci la Sectia 2.
12
2
Si Ionut Popa e baiat bun decand sa mutat la Sobaru
6
3
este bun sobaru ptr ca impreuna cu cretinul de babu face experimente pe nervii constantenilor: stalpisori , sensuri unice cu dedicatie ex sorla , oprire semafoare , etc...
23
3
Felicitari celor care s au gandit la dl Lazar! Un profesionist si un camarad desavarsit!
13
7
MANA IN MANA CU PROXENETII SI INTERLOPII HUOOOO PE AIA DIN COSTINESTI IA LASAT LIBERI O SA VA SCUIPE LUME PE STRADA NU VA MAI RESPECTA NIMENI JEGOSILOR HUOOOOO !!!!
20
6
Bine ca a plecat acest incompetent
29
1
de jeguri fasciste niste cacati de zero lei.sa ma cac cu bolta pe ministrul de interne si pe cel mai smenar sef din interne si il invit sa ne batem putin in matematici speciale.Sa ii dau o ecuatie diferentiala liniara cu coeficienti constanti...Labagiilor ma pis pe tot m.a.i
7
19
Sobaru e un politist foarte bun, competent si om de omenie. Asta ca sa stiti!
9
24
Cu pensii peste 15000 se pise pe voi sarakiilor!Basca ce-au pus deoparte.Acum isi fac firme de paza si protectie si va angajeaza pe voi paznici!
15
15
Si Sobariu Ciprian cand ??
19
9
un prost si un oligofren la fel ca Dancu pleaca unul cate unul toti jegosii tinuti in spate de zabalosul de Dancu aveti putina rabdare ca mai urmeaza si altii
32
4
o sa faca rahatu perji
8
3
Un cioban slinos. Caracter infect. A cazut Dancu, a plecat si el ca nu il mai baga nimeni in seama. Du-te.....
30
2
De ce privilegii beneficiaza ? Pensie nesimtita, pensionare inainte de 62 de ani ca muritorii de rand, ce avere are, etc.
16
8
N a fost sef niciodata...doar imputernicit. D zeu nu bate cu parul
24
2
Foarte bravo ! Foarte bravo !
6
16

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920