REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Senatul a adoptat moţiunea simplă la adresa ministrului de Finanţe, Florin Cîţu

Senatul a adoptat moţiunea simplă la adresa ministrului de Finanţe, Florin Cîţu

Replica API 10 decembrie 2019 | 00:25 478

Senatul a adoptat, luni, moţiunea simplă la adresa ministrului Finanţelor Publice, Florin Cîţu.

Moţiunea a primit 59 voturi "pentru", 56 voturi "contra", două "abţineri. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Urgent ANTICIPATE! Coalitie si guvern format din PNL, USR si PMP. Coalitia penala PSD, ALDE si UDMR a distrus justitia si statul de drept, au nenorocit tara! Out with them!
1
0
Orban sa isi dea demisia cu intreg guvernul lui de handicapati iar ultimilor doi postaci sa le dau muie cu tot cu pensiile lor speciale de care nu mai pot sa traiasca. Nu exista zi sa nu se planga de pensii si sa suga pula
1
2
Reduceti numarul de bugetari. Anulati pensiile speciale. Reduceti salariile si pensiile nesimtite. Eliminati pensionarii din sistemul bugetar. Reduceti salariile celor din justitie pentru injustitia manifestata fata de cetateni.
2
1
Pensiile speciale, inclusiv ale magistratilor ANULATE! Acum intelegeti de ce magistratii erau si sunt atat de indulgenti cand este vorba sa aplice legea cand vine vorba de infractori care chipurile sunt politicieni, de asta . Ca politicienii au avut grija sa isi cumpere viitoarele condamnari prin aceste pensii speciale . Adica un politician fura milioane de euro si primeste cate un an sau poate doi , de cele mai multe ori cu suspendare. Pensii doar dupa CONTRIBUTIVITATE pentru toti romanii! In Constitutie spune ca toti suntem egali, NIMIC de speciali! STOP furtului din banul public cu tot felu
3
1
Johanis se kaka pe el la ministrii PSD, acum i-a numit instant pe toti si acum tace ca kktul in iarba. Bravo ma votacilor!!
6
9
Bunul simt te face sa-ti dai tu singur demisia, fiindca e a doua oara cand nu trece clasa in Parlament.Bai Orbane , da-l afara pe fripturistul asta, ca nici dracu nu va mai voteaza cu 35%-40%. Prea v-ati luat lumea in cap.
9
5
pe ministru asta Citu la controlat cineva la cap ce doctor bun doctor nu vedeti bai ca nu e sanatos ce dracu il mai tineti sa dat si motiunea gata ba ajunge vine 22 decembrie taiati tot osa va scoata astia inafara legi ca partid
9
5
Lasati - l, ma, saracul! Mai are de cheltuit, de indatorat, de furat. Are si el o misiune...
13
6
Citule. cara-te acasa! Ia-l si pe Vela si...valea! Vai mama voastra, ciumetilor! Caricaturi de ministri!
14
10
Nu l mai fugariti pe Citu ca i sar toate penele din cap, saracu. Zici ca e un maidanez
14
6
Si ce daca ?
7
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108