REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
17.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

„Seri de Café-Concert“ a debutat în Piața Ovidiu din Constanța

„Seri de Café-Concert“ a debutat în Piața Ovidiu din Constanța

Replica API 12 august 2020 | 00:17 2313

Proiectul “Seri de Café-Concert” a debutat luni seară, în piața Ovidiu, la Constanța. Pe parcursul a cinci seri, constănțenii vor fi încântați cu orchestră live și balerini, într-o atmosferă cum mai rar găsești la malul mării. Serile de Café-Concert și-au propus să-i transpună pe participanți în perioada Belle Epoque, prin organizarea unor concerte gratuite.

"În această seară au fost toate locurile ocupate, la fel și marți seară, probabil și miercuri. Evenimentul începe în fiecare seară la ora 19:00 și se termină la ora 22:00. Opt balerini ne încântă vizual și o orchestră formată din șapte instrumentiști ne încântă auditiv. Este un eveniment elegant, de calitate și cultură. Este primul eveniment de acest gen organizat la Constanța", ne-a precizat Alina Cimpoeșu, organizator al proiectului.", ne-a precizat Alina Cimpoeșu, unul dintre organizatorii evenimentului.

Proiectul este finanțat nerambursabil din bugetul local al Primăriei Municipiului Constanța și organizat de către Asociația” Agenția Internațională Rainbow Music” și se desfășoară în perioada 10-14 august 2020, în Piața Ovidiu din Constanța, în fiecare seară începând cu ora 19:00.

Având în vedere că numărul spectatorilor este limitat, accesul la eveniment se va face în baza rezervărilor on-line pe pagina de Facebook “Seri de Café-Concert”, acolo unde veți găsi mai multe detalii, sau la telefon 0799.340.661. Evenimentul este organizat respectând normele de siguranță împotriva infectării cu virusul SARS-CoV-2 (COVID 19).

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
@ Dada...ai exprimat o opinie , tipic aroganta si la misto..tipic Constantei !! Ehhh ramanem tot in coji de seminte si flegme . Acum 25 de ani Constanta nu era asa .
1
0
Bai KLAUS dar ce moralist esti! Este necesara si cultura dar del la prea multa ss nu ti se aplece!
1
1
O picatura de cultura , intr-un ocean de manele , cocalari , aroganta si indiferenta , Constanta. Asa ceva este ceva normal in orasele din vestu Romaniei . Doar in Constanta se comenteaza . Oricum , suntem latrina moralitati Romaniei . Noroc cu Marea Neagra si cu istoria locului ...asta ne ajuta . Altfel Constanta , arata ca-n filmu Idiocracy .
3
2
Pe noi ne-a intrebat cineva daca suntem de acord sa cheltuiasca asa banii?
3
1
Intr o zona unde manelismul, grobianismul, incultura sau semintele primeaza, tre sa fi deviat de la normalitate rau sa aduci balet si alte activitati care nu ajung sub nici o forma la mentalul populatiei de sine statatoare. Sa va spun ce aglomeratie era daca se dadea ulei sau canta vreun manelica?
3
2
Cultura Calitate ? un fake pe bani publici . totul gratis inclusiv bautura si gustarea pe banii constantenilor platitpri de taxe si impozite . reclama electorala .
5
0
Firma lu Babu merge nu gluma scoate bani de unde poate. Constanta este plina de tarusi la 1400 lei bucata face treaba buna golanul de fatalau
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272