REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Joi, 16 Mai 2024
Anul XX Nr. 6731
9.3° Constanța Joi, 16 Mai 2024 Anul XX Nr. 6731
 

Simion, mesaj către Europa: „Umilința Schengen pe care ne-ați dat-o voi o să fie plătită scump“

Simion, mesaj către Europa: „Umilința Schengen pe care ne-ați dat-o voi o să fie plătită scump“

A.F. 22 octombrie 2023 | 20:38 2030

Liderul AUR George Simion a declarat, duminică la Iaşi, cu ocazia prezentării candidaţilor partidului pentru alegerile europarlamentare, că nu înţelege de ce a fost necesară „umilinţa” Schengen pentru România, în condiţiile în care 11 state europene vor acum să modifice acordul de liberă trecere între statele Uniunii Europene. Simion a spus că această umilință „o să fie plătită scump”, informează news.ro.

Simion, mesaj catre Europa: „Umilinta Schengen pe care ne-ati dat-o voi o sa fie platita scump“

George Simion a declarat, la evenimentul AUR de la Iaşi în care au fost prezentaţi candidaţii la europarlamentare, că românii nu sunt cetăţeni de mâna a doua a Europei, el precizând că românii vor reacţiona la „umilinţa” Schengen.

„Astăzi, 11 ţări din Uniunea Europeană îşi doresc să modifice sau să suspende acordul de liberă trecere între statele UE. Actori importanţi, pornind din Italia până în Belgia şi Olanda, ai spaţiului Schengen, vor ca acest acord să fie revizuit. Şi atunci, de ce umilinţa Schengen, de ce a trebuit să fim călcaţi în picioare de foste capitale imperiale şi nimeni de la Bruxelles, Berlin sau Paris să reacţioneze? (…) Mesajul nostru către Europa: nu suntem ruda săracă! Nu suntem cetăţeni de mâna a doua. Cred că ne confundaţi. Este dreptul nostru să fim cetăţeni egali cu toţi ceilalţi cetăţeni europeni. Umilinţa Schengen pe care ne-aţi dat-o voi o să fie plătită scump”, a spus George Simion.

La evenimentul AUR de la Iaşi au participat aproximativ 200 de persoane, fiind prezentaţi candidaţii partidului la alegerile europarlamentare de anul viitor.

Printre cei care vor figura pe lista AUR se numără Cristian Terheş, actual europarlamentar, liderul senatorilor AUR Claudiu Târziu, actorul Mugur Mihăescu, Ramona Ioana Bruynseels, fostă candidată la alegerile prezidenţiale din 2019, şi avocatul Gheorghe Piperea, scrie digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Taiati pensiile speciale la magistrati si judecatori, reduceti salariile de 20.000 lei si pensionati-i la 65 de ani. Sunt niste profitori ordinari care judeca stramb si iti trantesc o sentinta prin care maresc nedreptatea facuta de institutiile statului. De asa dreptate sa aveti si voi parte toata viata. Dupa ce ca muncim noi ca sa va imbuibati voi, mai va bateti joc cu sentintele pe care ni la dati. Sunteti inamovibili nu ?
3
0
Sincer, nu imi place de acest individ, dar tot cu aur votez, doar ca sa crape fierea in pnl si psd
1
0
Din pacate acest individ si acest partid au influenta la multi din cetatenii acestei tari care se simt frustati de cei care sunt mai pregatiti ca ei, mai muncitori si care au un intelect mai mare, in afara celor interesati de functii ! Nu in ultimul rand sunt adversarii UE ( de fapt impotriva aderarii a fost Austria si nu UE, dar ce conteaza pentru ei?) si sprijina interesele Rusiei. Politica pe care o promoveaza este copie fidela a Ungariei lui Orban, iar noi suntem "atat de destepti" incat nu avem capacitatea de a invata din dezastrul vecinului! Probabil dupa ca comitem "raul" o sa ne dam cu capul de pereti, cum am mai facut-o de atatea ori. Fara UE si NATO eram si suntem nimeni. Uitati-va la Polonia, care dupa experimentul Kaczinski de 8 ani de razboi cu Bruxelles a trebuit sa schimbe macazul pe care ni-l promite AUR. Asa ca, "desteapta-te romane" si nu intra in capcana nemernicilor!!!
0
1
Introdus gratuit din toată Europa de "pupindosistii" UE și "ameri- pupisti" "NATiO-isti"!!! Traficul "negroist" sa trăiască!!! Altceva nu mai merge în Rromanicca!
0
0
Bravo, ai votul meu, o sa votez AUR.
1
0
Respectul Schengen platit ieftin, asta vreau eu, Cetatean. Nu un discurs de ra hat cu umilinte si platit scump.
6
6
Cool. Unul si unul. Si sacul si peticul. 33 de ani in care n-am invatat nimic ...
4
2
pe papagalul asta vopsit ??? Baragladina se baga-n seama in fata a 200 de fraieri. Mwie !!!
7
8

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407