REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° ConstanÈ›a Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.4° ConstanÈ›a Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Simona Halep are un hotel de trei stele în Brașov. Cât costă să te cazezi în această „bijuterie" 

Simona Halep are un hotel de trei stele în Brașov. Cât costă să te cazezi în această „bijuterie" 

A.F. 13 martie 2024 | 00:00 470

BraÈ™ovul, un oraÈ™ cu istorie È™i farmec, găzduieÈ™te o perlă hotelieră la poalele muntelui Tâmpa - Drachenhaus, proprietatea de trei stele care îi aparÈ›ine celei mai bune jucătoare de tenis din România, Simona Halep. Situat la doar 500 de metri de zona pietonală a străzii Republicii, piaÈ›a Sfatului È™i Biserica Neagră, hotelul promite o experiență de cazare cu totul specială în inima BraÈ™ovului istoric.

Simona Halep are un hotel de trei stele in Brasov. Cat costa sa te cazezi in aceasta „bijuterie' Simona Halep

Hotelul impresionează prin arhitectura sa istorică

Drachenhaus impresionează prin arhitectura sa istorică, fiind găzduit într-o clădire ce datează din secolul XIX. Cu vedere la pitorescul cartier istoric medieval, hotelul oferă camere spaÈ›ioase È™i elegante, cu mobilier recondiÈ›ionat, podele din lemn de esență tare de salcâm È™i stejar, covor săsesc din lână È™i băi decorate cu travertin italian de Tivoli. Această atenÈ›ie la detalii adaugă un plus de confort È™i rafinament experienÈ›ei de cazare.

Simona Halep are un hotel de trei stele in Brasov. Cat costa sa te cazezi in aceasta „bijuterie' Hotelul Simonei Halep din Brașov

Localizare È™i atracÈ›ii în apropiere

Poziționat strategic, Drachenhaus facilitează accesul rapid la principalele atracții ale orașului. Biserica Neagră se află la doar 500 de metri distanță, iar Sinagoga din Brașov este la doar 400 de metri. Hotelul este o bază perfectă pentru turiștii dornici să exploreze bogăția istoriei și culturii locale.

Hotelul nu oferă doar confort, ci È™i oportunități de recreere. OaspeÈ›ii pot alege între diverse activități, precum ciclism È™i drumeÈ›ii în împrejurimile pitoreÈ™ti ale BraÈ™ovului.

Simona Halep are un hotel de trei stele in Brasov. Cat costa sa te cazezi in aceasta „bijuterie' 

Drachenhaus primeÈ™te aprecieri deosebite, în special din partea familiilor, fiind cotat cu un impresionant scor de 9,4 pentru È™ederi alături de copii. Aceasta subliniază atenÈ›ia acordată nevoilor familiale È™i calitatea serviciilor oferite de personalul ospitalier.

Pentru o experiență de două nopÈ›i, pentru doi adulÈ›i È™i un copil, o cameră dublă sau twin superioară cu vedere la oraÈ™ sau la Tâmpa costă 1.198 de lei.

Simona Halep are un hotel de trei stele in Brasov. Cat costa sa te cazezi in aceasta „bijuterie' 

Drachenhaus, hotelul de trei stele al Simonei Halep din BraÈ™ov, nu este doar o destinaÈ›ie de cazare, ci o incursiune în eleganÈ›a istorică a BraÈ™ovului, oferind oaspeÈ›ilor săi o experiență de neuitat în inima acestui oraÈ™ cu farmec unic, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
m**e,cașcaval,branzeturi
1
0
de cand ma bubuie Muratoglu am ajuns sa vand tot ca sa-i dau bani. Futaiul se plateste ! De aia m-a lasat si Iuruc, ca m-a prins ca capatzana de oaie in pat la Paris in hotel !
1
0
e un hotel tip han cu o curte pietruita , cu balcoane si scari originale , camere elegante cu mic dejun f bun . in extrasezon este f ieftin
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272