REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Soarta ministrului Justiției, amânată după Paște! Claudiu Manda vine cu explicații și anunță: „Eu voi vota pentru moțiune“

Soarta ministrului Justiției, amânată după Paște! Claudiu Manda vine cu explicații și anunță: „Eu voi vota pentru moțiune“

Replica API 16 aprilie 2019 | 01:34 379

Claudiu Manda

Conducerea Senatului a decis, luni, să amâne dezbaterea și votul moțiunii prin care Opoziția cere demisia ministrului Tudorel Toader, aceasta urmând să aibă loc în ședința de plen din 6 mai. Claudiu Manda a spus, cu privire la decizia în cazul lui Tudorel Toader, că în cadrul grupului PSD din Senat sunt păreri pro și contra privind votul moțiunii. De asemenea, el a precizat că va vota pentru moțiune.

„Eu pot să vă spun doar că în cadrul grupului PSD sunt păreri pro și contra vizavi de votul moțiunii și cred că până la urmă anularea cu o săptămână, în care să ne edificăm în interiorul grupului...(...) Pentru a avea un punct de vedere clar, dacă vom vota toți și vom dezbate în interiorul grupului într-un fel sau celălalt sau va rămâne la latitudinea fiecărui senator va trebui să discutăm între noi și să lămurim”, a spus Claudiu Manda, la sediul Parlamentului.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In ce tara am ajuns sa traim, sa fim condusi de HOTI si CONDAMNATI penali! Ce democratie-i asta cand astia care ne conduc fura, isi fac legi sa ramana si cu banii furati si fara sa dea socoteala nimanui! Sa furi cu legea facuta de HOTI, sa fi condus de HOTI si sa-i vezi cum ne ranjesc cand hotiile lor le platim noi si copii copiilor nostri ca datorie publica, pai sa nu-ti bagi p-ula-n ia de democratie si sa-ti aduci aminte de Ceausescu pe care tot naparci ca imbuibatii astia l-au omorat, nu poporul! Poporul, acum chiar ka dat de drakul!
5
2
@12:20 adevarata stea este drogata de ma-ta care te-a conceput cu un betiv la umbra carutei in care stai si acum si uite ce minune de avorton a iesit . Fiica-ta campiona pe centura la supt pula .Se pare ca cordacul nevesti-tii te-a batut cu pula in cap pana ai ramas prost astfel nu se explica de ce iti place sa sugi pula si sa mananci cacat pe unde apuci Hai muie cu catat spor la migrat cioara borata .Vezi ca va primeste inapoi bai cocalarule tara de unde ati inceput migratia ! Hai ia-ti satra si lasa iarba sa creasca pe aici !
3
3
A aparut o noua stea olteneasca pe cerul muistilor olteni !!! Olgutzu !!! E nevasta olputzei cordescu !!! Muie cu cacat la toti !!!
3
3
Maimutoiul asta, mascariciul asta, vorbeste in numele senatului !? Jigodii ordinare: una vorbiti si alta faceti! Cat va mai suportam ??.... Nu mai este mult, da.....
6
1
la mitingul FORTAT..de la Craiova, dl..MANDA, si-a dorit sa ia cuvantul...din 4 cuvinte rostite,cinci au fost prostii..cred ca dna.Olguta,nu te-a iertat...sa spui numai...balarii...rusinica...mandica...
8
1
jigodiilor ordinare, una scoateti pe gura - ptr a da bine- si alta faceti in fata votului. Curve perverse
8
2
Credeam ca Manda asta are ceva in cap, dar e prost rau. Cum sa votezi o motiune impotriva omului tau, ca sa dai satisfactii opozitiei?! Daca nu-l mai vreti, dati-l afara voi, nu cu mana adversarilor politic! Chiar atat de prost esti?
11
2
Poti sa il pupi in pula pe Manda fara sa te apleci.va bagati in seama precum cacatul de klasugel cioban de Sibiu
4
8
sint mandru ca avem si noi reprezentanti in guvern si parlament, indiferent din ce partid fac parte acestia
5
1
Mai dar ce mecla de prost are!!! Se potriveste de minune cu curva Olputza Centurescu!
10
3
Ce mult a inceput sa fie bagat in seama Manda asta.dupa casatoria cu Olguta!Daca il mai cununa si pe Dragnea,nu ii mai ajungi cu prajina la nas!Sau poate il cununa cu vreun coleg de celula!
12
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108