REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mie., 22 Mai 2024
Anul XX Nr. 6737
10.4° Constanța Miercuri, 22 Mai 2024 Anul XX Nr. 6737
 

Șoc în cantonamentul echipei lui Hagi: Eric de Oliveira a suferit un AVC

Șoc în cantonamentul echipei lui Hagi: Eric de Oliveira a suferit un AVC

Ana Maria LIPAN 28 iunie 2023 | 00:00 1294

Șoc în cantonamentul echiperi lui Gică Hagi: Eric de Oliveira a suferit un AVC și a fost internat de urgenţă la spital Eric de Oliveira, aflat acum în staff-ul tehnic al celor de la Farul Constanţa, a suferit un AVC în cantonamentul pe care campioana României îl desfășoară în Poiana Brașov.

soc in cantonamentul echipei lui Hagi: Eric de Oliveira a suferit un AVC

Eric de Oliveira a suferit un AVC. În vârstă de 37 de ani, Eric s-a retras în urmă cu doi ani, din cauza unor probleme de sănătate. La finalul lunii februarie a acestui an, a fost cooptat în staff-ul lui Gică Hagi la Farul Constanța. Vineri, a suferit un accident vascular cerebral. Brazilianul a fost transportat de urgență la spitalul din Brașov și se află în prezent în stare stabilă, anunţă iamsport.ro. Medicii au intervenit rapid și au reușit să-l stabilizeze,acesta fiind acum în afara oricărui pericol. „Dumnezeu m-a salvat din nou”, este mesajul postat, luni, de Eric, pe Instagram, anunță stiripesurse.ro.

Anul trecut, pe 8 iunie, fostul fotbalist brazilian a fost transportat cu elicopterul la spitalul din Târgu Mureș

Anul trecut, pe 8 iunie, fostul fotbalist brazilian a fost transportat cu elicopterul la spitalul din Târgu Mureș. Acesta se afla la Mediaș, împreună cu familia și, la un moment dat, i s-a făcut rău. Ajuns la spital, medicii au stabilit că Eric suferise un blocaj renal.

Eric de Oliveira Pereira (38 de ani) s-a născut la Rio de Janeiro, Brazilia, şi a ajuns în România în 2007. Este căsătorit cu o fostă handbalistă, Cosmina Dancu, alături de care are doi copii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bine ca ai trecut peste AVCul asta,ma bucur ca Dumnezeu te-a ferit de ce este mai rau Eric. Iti doresc in continuare multa sanatate si toate cele bune.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515