REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.5° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.5° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Șocant! Copilă de 4 ani, cu autism, surprinsă ieșind pe geam, la etajul 9 al unui bloc din Constanța. Video

Șocant! Copilă de 4 ani, cu autism, surprinsă ieșind pe geam, la etajul 9 al unui bloc din Constanța. Video

Cristina BĂRBUCEANU 2 noiembrie 2022 | 00:00 4037

Uneori, părinții sunt prea absorbiți de muncă sau prea comozi și își neglijează copiii la extrem, aceștia din urmă fiind chiar puși în pericol. Acesta este și cazul unei fetițe de patru ani, bolnavă de autism. Vineri, 31 octombrie a.c., s-a urcat pe pervazul de la geamul apartamentului situat la etajul 9, în zona Intim, ieșind în exterior, fiind nevoie de intervenția ISU cu scara pentru a o salva. Poliția a fost sesizată în acest sens, iar mama este trasă la răspundere de autorități și pusă să plătească și o contravenție de 500 de lei pentru neglijarea minorei. Și Protecția Copilului a intrat pe fir.

Copilă în pericol din neglijența mamei

Uneori, părinții își neglijează copiii, și, fără să își dea seama, chiar îi pun în pericol. Un astfel de caz s-a petrecut la Constanța vineri, 28 octombrie a.c., când o mamă și-a lăsat fetița nesupravegheată. Copilul a deschis geamul, postându-se în poziție de șezut, riscând să cadă în gol, în orice moment. De menționat este și faptul că apartamentul în care se afla fetița este la etajul 9, blocul fiind situat în zona I.C. Brătianu.

Mai mult decât atât, potrivit surselor noastre, copilul are doar 4 ani și suferă de autism, ceea ce face ca inconștiența mamei de a o lăsa singură să fie una dusă la extrem.

Mama, sancționată de organele abilitate

Pompierii au intrat în apartament pe geam, prin intermediul unei scări, protejând copilul, iar mama a fost trasă la răspundere. Polițiștii au fost sesizați în acest caz, au identificat-o pe mamă și au sancționat-o contravențional cu o amendă în valoare de 500 de lei pentru nesupravegherea minorei. Mai mult decât atât, au fost sesizați reprezentanții D.G.A.S.P.C., în vederea luării măsurilor legale potrivit competențelor.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mata este idioata ca te-a fatat
0
0
Amice esti idiot!
5
7
Bine ca stateai si filmai, astepand senzationalul, fara sa te gandesti ca acel copil putea sa cada in orice moment! Daca erai OM alergai acolo si te gandeai la o modalitate de a-l prinde pe acel copil, in cazul in care cadea!
7
7
te deranjeaza adevarul?
8
3
Du-te draqului de c r e t i n!
3
5
Mai trebuie si putina selectie naturala pe lumea asta ca prea s-a umplut cu tampiti!
5
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272