REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Şofer, aproape în COMĂ ALCOOLICĂ la volan, pe bulevardul Tomis

Şofer, aproape în COMĂ ALCOOLICĂ la volan, pe bulevardul Tomis

Replica API 15 aprilie 2020 | 13:36 4548

Inconştienţa unor şoferi nu are limită, iar consecinţele pot fi destul de grave. La data de 14 aprilie a.c., în jurul orei 18.45, polițiști din cadrul Secției 2 și jandarmi din cadrul G.M.J. Tomis au identificat un bărbat, de 43 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Tomis, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da, sunt. O sa enumar tari de pe diferente continente, ca Australia, Noua Zeelanda, SUA, Canada, din Europa, Franta, Suedia, Norvegia, Hungaria etc. Care sunt tarile care le pomenesc in postarea mea precedenta? Un procent foarte mic nu echivaleaza cu "beat aproape in coma alcoolica". Acum te-ai lamurit si tu cum devine chestiunea cu glojdeala si cu condusul masinii? Daca mai nelamuriri, nu ezita si intreaba. Paste Fericit!
2
1
Chesoiu l-a prins? Agentul care da cu toti muritorii de pamant. Acest lingau. Apropo s-au luat ceva masuri impotriva abuzului pe care l-a facut? Cum a ajuns acesti motan oparit agent la circulatie? Sa nu mai conduca niciodata acest individ. Si putina puscarie. Sa vezi atunci ca suflii si in iaurt cand te urci la volan .
3
1
esti amabil-a sa dai niste exemple? ca eu vad ca in toate tarile de care pomenesti alcoolul este chiar permis la volan intr-o anumita masura, oare de ce?
2
7
Pai tocmai citeam ca si bd. Tomis a fost un accident si spuneam ca ori esti beat, drogat , vorbesti la telefon sau pur si simplu esti capu in nori, adica retardat. Uite ca si aici , betia e cauza. Pai daca sant cateva masini, si tu dobitocule faci accident.
8
1
pentru infractiuni la codul rutier se merge cu suspendarea permisului si pana la 2 ani de zile sau mai rau. De fapt mai bine! Iar pentru condus sub influenta alcoolului se face puscarie cu executare. Cand o sa se aplice astfel de legi si in Romania, atunci nu o sa mai fim lideri de necontestat al numarului de victime mortale pe soselele patriei! Ca sa inteleaga, sustinatorii - membrii pzd sunt rugati sa citeasca de cel putin doua ori postarea si le urez sa Paste Fericit!
12
7
pai nu alcool se combate guvidul pulii?
2
11
Bine ca lasi si semafoarele oprite....unii ca astia mai stiu ce e aia prioritate?
15
1
Cum o fi reusit asa de beat sa urce in masina ?
12
1
crema de plaja
3
0
Tampiti astia nu se invata minte pana nu ii baga statul la bulau, 6 luni la sapat santuri. Sau ii ia cel de sus
21
4
Da, si la spital il gaseste si cu coronavirus. Direct la puscarie cu el, la urgenta, in situatie de urgenta. Poate-i dati si numele lui.
20
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272