REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
15.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Sorin Grindeanu: Nu am schimbat directorul Portului Constanța! Video

Sorin Grindeanu: Nu am schimbat directorul Portului Constanța! Video

Replica API 31 august 2022 | 21:19 2255

Social democrații s-au întâlnit marți, 30 august a.c., la Neptun, pentru a participa la ședința CPN și a grupurilor organizate Senat și Camera Deputaților. Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, și Mihai Tudose, au vorbit despre autostrăzi, despre infrastructura de căi ferate a Portului Constanța, despre schimbarea directorului Portului Constanța, Florin Goidea cu Florin Vizan, dar și alte subiecte importante.

Sorin Grindeanu și Mihai Tudose

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a vorbit despre înlocuirea lui Florin Goidea de la conducerea Portului Constanța cu Florin Vizan, reiterând încă o dată că nu a fost vorba despre vreo schimbare ci pur și simplu despre o terminare a mandatului.

Florin Goidea și Florin Vizan

Florin Goidea nu a fost schimbat de la conducerea Portului Constanța ci i s-a terminat mandatul. Că nu a fost reînnoit, este altceva, dar nu a fost schimbat din funcție. Eu sunt convins că lucrurile puteai fi gestionate mult mai bine în port, tocmai de aceea mă aștept, nu de la această conducere, care va fi pe o perioadă limitată, până se va aplica OUG 109. Toată această chestiune a dus la o propunere nouă. Mi-am dorit ca lucrurile să intre într-o nouă dinamică în Portul Constanța. Dar o să am așteptări mult mai mari ca ministru al Transporturilor de la cei care vor veni urmare a aplicării OUG 109.” a declarat Sorin Grindeanu.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vroiai si tu din protocol dar ti a revenit ,la gura ta , doar iaurtul batut . N ai insistat ca ti intra si o bucata de carne .
1
0
un partid plin de hoti si mincinosi ,prostimea ii alege dupa care sufera
0
0
Era incompetentilor,asta este definitia psd!!! ca sa fure la nesfarsit!
0
0
Goidea e suparat colonelul Turcescu ca nu-l mai poti caza la Paraul rece la Predeal
0
0
cred k omu asta e,,dosnik..funduletz
0
0
Aici nu se cere competenta, experienta ca sa sti sa conduci un port. P***t sa fii, usor de manipulat si sa fi pesedist, sau macar sustinut de ei.
0
0
Ala COMPETENT ??? Il conduce in lesa Florin baron de ANR Giurgiu.
3
0
Mai pesedeilor voi nu cumva ii pregatiti locul lui Catanel junior ? Doamne, asta ne ar mai trebui. Mai bine il lasatii la cei de la ANR ca este ,,competent,, ca tasu.
2
0
Goidea a fost cea mai mare pata neagra a portului! Goidea a vandut portul catre oricine si pentru oricat. Nici macar marfa in port din Ucraina nu a adus! Un labar, spagagiu, comandant de Navrom! Manca banii de hrana pt echipajul navelor si acum manca protocolul peste tot! Cred ca lua si la pachet pentru acasa
0
0
Retardatul care conduce aeroportul kogalniceanu ce spui. A umplut aeroportul de curve. Primesti si tu cate una de aia il ti.?
1
0
Sugative Social democrate!
1
1
Aiurea...atunci de ce nu ai organizat concurs? Te incurca profesionalismul dlui Goidea!
0
0
GOIDEA CUNOSTEA PROBLEMELE PORTULUI NU TREBUIA SCHIMBAT,DAR MINISTERUL FIIND AL PESEDEULUI NORMAL CA SCHIMBA TOT,SE POATE FURA MAI USOR
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272