REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Spațiile VERZI din Constanța, între REALITATEA din capul lui Făgădău și 'FICȚIUNEA' de la faţa locului

Spațiile VERZI din Constanța, între REALITATEA din capul lui Făgădău și 'FICȚIUNEA' de la faţa locului

Replica API 25 septembrie 2020 | 00:12 3670

Pe ultima sută de metri înaintea alegerilor locale, Primăria Constanța readuce în atenția constănțenilor spațiile verzi de care se pot bucura în oraș, răsărite peste noapte în câteva zone ale municipiului. Echipele conduse de Decebal Făgădău au făcut eforturi substanțiale pentru a finaliza la timp, după terminarea verii, dar înaintea alegerilor, montarea rulourilor de gazon pe mici anumite tronsoane de pe bulevardele Mamaia și Tomis.

„Verdeața este întreținută permanent cu îngrășăminte speciale, greblată, tunsă și udată cu un sistem performant de irigații, cu aspersoare reglabile tip spray pentru acoperirea uniformă a suprafeței. În acest fel, toți locuitorii orașului se pot bucura de noi insule de verdeață, iar calitatea spațiului verde este îmbunătățită.”, se mândresc reprezentanții Primăriei Constanța.

508 ha de spațiu verde în municipiul Constanța. Unde sunt?

Din păcate, indiferent de aceste eforturi de a „vopsi gardul”, realitatea spațiilor verzi este diferită de cea văzută prin ochii lui Decebal Făgădău. În foarte multe zone din municipiul Constanța, spațiul verde reprezintă de fapt bucăți de pământ neîngrijite, udate sporadic doar de ploi.

Primarul Constanței, totodată candidat pentru un nou mandat, ne informează că există un Registru Local al Spațiilor Verzi, deși este singurul care poate confirma acest lucru. În acest registru, Decebal Făgădău anunță că au fost recepționate în luna iulie a.c., 508,26 ha de spațiu verde. De asemenea, primarul Constanței a afirmat că municipiul este în topul orașelor cu cel mai mare spațiu verde pe cap de locuitor.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
articol comandat de PNL si platit de Comanescu!
2
2
Primar INCOMPETENT ne scoate ochii cu niste gazon!RUSINE RUSINE RUSINE CONSTANTENI CONSTANTA ESTE A NOASTRA NU A MACHIDONILOR.
8
3
Banii furati de camarila Fagadau se intorc in primarie ! Scapam - de 20 ani de mafia formata de Mazare !
12
3
Cum se face ca la articolele cu Stroe PSD comentariile sunt inchise iar textele laudaroase iar la cele cu Fagadau tot PSD e linsaj. Votati StroeChitac pentru un oras mai sarac.
4
10
sa mori tu! sa mi spui unde gasesti spatii verzi in zona energia,trotuare,parcuri si locuri de joaca pt copii...cretinule! dispari!
9
1
Si ceilalti care spun ca"replica"scrie articole la comanda contra lui D.Fagada,ma voi sunteti idioti sau ii considerati orbi pe locuitori oras pe care Fagadau l-a facut sa arate ca o comuna din jud.Constanta,adica dupa mintea voastra aia proasta daca Fagadau pierde asta v-a fi din cauza manipulari Constantenilor de catre"replica"?,nu ma Fagadau v-a pierde pentru ca se vede si din avion ce a facut primarul asta in si din orasul Constanta.
12
2
ce taxe platiti pentru spatii verzi,intretinere parcuri,curatenie strazi ?Nici un leu,doar impozit pe ce ai. Sa vina PNL USR si sa va umple de taxe!
6
14
Primaria a amenajat un parc pe str.ION RATIU colt cu str. MARAMURES. Mai mare rasul cum arata dupa cateva luni de la amenajare.
14
3
A facut pe ultima suta cate ceva ca sa fie votat. MINCIUNA, MINCIUNA MINCIUNA asta ne da FAGADAU!
18
3
Doamne, astept de anul trecut din 26 mai. Duminica sunt la vot la prima ora. Parerea mea e ca Fagadau a belit-o. Si sunt curios sa vad cat scot si tristii de la USR, cu muschii lor umflati degeaba de la europarlamentare, unde recunosc ca i-am votat tot de dragul lui Fagadau.
17
5
Fagadau a descoperit iarba verde,apa calda si painea feliata.Sa-i spunem acestui nemernic ,mincinos ,incompetent si arogant ca o floare nu aduce primavara si nici al doilea mandat.Douazeci de ani de pesedism sunt prea multi pentru Constanta.Fagadau,fa-ti valiza si pleaca de unde ai venit in Constanta ! Hai du-te !
24
3
Speram ca populatia sa mearga la vot si sa il dea jos pe acest pacalici.
23
4
fagadau incearca pe orice cale sa mai prosteasca electoratul cu minte scurta. Ca orice politician ales, ar fi trebuit ca in acest mandat sa iasa pe canalele media si sa puna in paralel lista cu promisiunile facute in ultima campanie electorala si pe cealalta parte cu lista realizarilor. Si daca ar fi un OM adevarat ar trebui sa explice de ce nu a putut sa rezlizeze tot si sa isi asume politic aceasta comparatie. Ne-am saturat de promisiuni desarte si de prostit lumea cu o luna inainte de alegeri.
22
5
Cu o floare nu se face primavara si nici porcul nu se ingrasa in ajun fagadaule.
27
5
cel mai slab primar din istoria orasului, votat doar de asistatii social
37
6
daca toti cei care plang de grija florilor si a ierbii ar plata si uda o floare,Constanta ar deveni insula florilor.Omul sfinteste locul,dar mai usor este sa dai din taste decat cu grebla in fata blocului.Bine ca nu avem peluze cu iarba in fata casei,ca la americani ca ar fi jale,asa putem da din gura si goli scrumuiera plina de chistoace in trafic si culmea din orice tip de masina si cu barbat sau femeie la volan!
30
2
Fagadau este cel mai bun primar
7
34
Campania asta v-ati umplut buzunarele. In fiecare zi cate 2 articole idioate despre Fagadau. A decartat Comanescu frumos.
16
23
Dute tare la plimbare
11
4
Pe Tomis,pe trotuare erau teii,i asetele dreptunghiulare,pe trotuar pline cu flori plantate. Pe bulevardul Mamaia si in Statiunea Mamaia erau numai trandafiri plantati.Acum si cele mai mici comune si sate din Romania au mai multe flori si parcuri ingrijite decat Constanta.Noi nu mai avem nimic in Constanta.Asta este orasul condus imitatiile luminate din primarie cu 7 facultati,cu afacerile dubioase,sa distruga tot,sa usce si sa taie toti pomii,tei,castani,salcami ,salcii etc. Astia sunt scursurile societatii care se gandesc numai la a se imbogati si a distruge tot in acest oras.
45
5
asteptam activarea sectiunii comentarii la articolul cu Stroe. are nevoie de incurajari proaspeteeee cu mu muu
25
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108