REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Stroe îl atacă pe Geoană: De la Dăbuleni până la NATO, toţi oamenii au muncit pentru acest om

Stroe îl atacă pe Geoană: De la Dăbuleni până la NATO, toţi oamenii au muncit pentru acest om

Victor ROTARU 16 aprilie 2024 | 08:25 449

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, l-a atacat pe secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, care a spus că a obținut această funcție „pe persoană fizică”.

Stroe il ataca pe Geoana: De la Dabuleni pana la NATO, toti oamenii au muncit pentru acest omIonuț Stroe

Ionuţ Stroe a fost întrebat cum comentează declaraţia lui Mircea Geoană că a ajuns „pe persoană fizică” secretar general adjunct NATO.

„Puţină modestie nu strică, mai ales în politică. Cariera domnului Geoană e strict şi indisolubil legată de interesele acestei ţări, preşedinte al Senatului, senator ales. (..) Nu poţi spune acum, după o carieră în care ai fost legat de instituţionalul românesc, chiar sub jurământ, că nu ai beneficiat de pe urma susţinerii statului care te-a promovat, te-a format şi ţi-a dat posibilitatea unei evoluţii publice, chiar internaţionale, remarcabile. Ar trebui să existe modestie când vorbeşti”, a spus Stroe.

„Să spună explicit ce aşteptări avea. Eu ştiu că foarte mulţi oameni au muncit în decursul vremii, începând de la PSD până la cei mai mari oameni în arhitectura instituţională care l-au consultat, l-am implicat, l-au susţinut în cele mai importante decizii. De la Dăbuleni până la NATO, toţi oamenii au muncit pentru acest om”, a completat el.

Secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană a spus că această poziţie a câştigat-o pe persoană fizică şi a menţionat că nu îşi face campanie pe spatele Alianţei Nord- Atlantice. El a mai adăugat că după ce va termina jobul de la NATO se va hotărî dacă va candida sau nu la președinție, potrivit digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
propaganda de doi lei . Ati vazut sondaje si va tremura c u r u nu va mai voteaza nici dracu
0
0
in presa am citit, ca tatal lui geoana, a fost general de securitate! nu va mai mirati de ascensiunea sa, controlata. pct. 8 de la timisoara.
1
0
Geoana are dreptate deoarece pe persoana fizica a fost racolat de cand era ambasador in sua si tot pe persoaba fizica a tradat tara si a primit la schimb functia nato
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272