REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
17° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

TÂNĂRUL care NU putea REZISTA băuturilor fine a fost CONDAMNAT!

TÂNĂRUL care NU putea REZISTA băuturilor fine a fost CONDAMNAT!

Replica API 4 iunie 2021 | 15:33 2299

Constantin Tudorache este un tânăr de 19 ani a cărui principală activitate pare să fie furtul din hipermarketuri. La această vârstă fragedă, tânărul pare un fin cunoscător al băuturilor rafinate ţinta furturilor fiind şampanie Moet&Chandon, whisky Chivas sau vodcă Grey Goose. După ultima ispravă de acest gen, Constantin Tudorache a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Cum s-au petrecut furturile

Prima lovitură dată de tânăr a fost la un magazin Penny din Constanța. Constantin Tudorache a încercat să fure o sticlă de whisky Chivas însă ulterior a renunțat, dosarul fiind clasat din această cauză. A doua oară bărbatul a prins curaj reușind să subtilizeze 6 sticle de vodcă marca Grey Goose și Belvedere, din magazinul Carrefour. Acest dosar penal a fost soluționat cu propunere de clasare întrucât persoana vătămată s-a împăcat cu suspectul. Printre furturi, tânărul a reușit să strângă și un dosar, în curs de cercetare, după ce a amenințat o persoană cu bătaia.

Ultimul furt i-a pus ”capac”

Ultimul furt, care i-a adus și condamnarea, este cel petrecut la Metro. Astfel, la intrare, inculpatul a rugat o angajată să îl lase să intre fără card de acces întrucât l-ar fi uitat acasă, aspect pe care angajata magazinului l-a acceptat. Când o altă persoană, pe care inculpatul nu o cunoaște, a scanat cardul, a pătruns și el în magazin, s-a deplasat la raionul de băuturi alcoolice, a luat de pe raft șase sticle de Moet&Chardon de 0,75l, pe care le-a pus într-o cutie goală de carton pe care a găsit-o în aceeași zonă. În continuare, a pus cutia de carton ce conținea cele șase sticle de șampanie într-un loc unde nu puteau să o vadă angajații, însă de unde el o putea lua cu ușurință, după ce trecea de casele de marcat. În continuare, a ieșit pe lângă casele de marcat fără să achite niciun produs și fără să aibă vreun produs în mână, după care s-a dus în zona unde lăsase anterior cutia de carton cu cele șase sticle de șampanie, a luat cutia și a părăsit magazinul, fără să îl observe vreun agent de pază sau angajat al magazinului. Ulterior, cele șase sticle le-a vândut unei persoane pe care nu cunoaște cum se numește, contra sumei totale de 900 lei, respectiv 150 lei fiecare sticlă. A mai declarat că regretă comiterea faptei și se angajează ca în cel mai scurt timp să acopere prejudiciul cauzat, cel mai probabil în speranța că va obține o împăcare cu persoana vătămată, așa cum s-a întâmplat și cu alte ocazii.

Ce a spus instanța

Instanța a reținut în sarcina inculpatului starea de recidivă postcondamnatorie întrucât din fișa de cazier judiciar reiese că inculpatul a fost condamnat anterior la pedeapsa de 2 ani închisoare, suspendată sub supraveghere pe un termen de 4 ani, fapta dedusă judecății fiind comisă în termenul de supraveghere. Inculpatul a recunoscut infracțiunea reținută în sarcina sa în fața instanței, are vârsta de 20 de ani, studii gimnaziale, necăsătorit, fără ocupație sau loc de muncă. Instanța a decis condamnarea lui Constantin Tudorache la doi ani și opt luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Sentința a fost dată în data de 31 mai 2021 și nu este definitivă.

Citește și Un ADOLESCENT a dat un 'BUF' la METRO: a furat Moet în valoare de 1.400 de lei

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si asta trebuia pedepsit dar ce faceti cu mari hoti ,cu feraciuni de miliarde de euro aia cand vor fi pedepsiti?
4
0
Faci nunta din prima seara !!!
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272