REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
17° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Terasă în FLĂCĂRI, în Faleză Nord VIDEO

Terasă în FLĂCĂRI, în Faleză Nord VIDEO

Replica API 16 august 2020 | 17:03 10030

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să întervină în noaptea de sâmbătă, 15 august, pe strada Rotterdam din Constanța.

Potrivit informațiilor, la o terasă, aflată în zona plajei Dacica, a izbucnit un incendiu. Echipele au intervenit cu 2 autospeciale și un echipaj de prim ajutor pentru lichidarea incendiului izbucnit în Faleză Nord.

Incendiul a fost lichidat în aproximativ o oră. Din fericire a fost stins în limitele găsite, fără a se propaga la împrejurimi. A ars terasa pe o suprafață de aproximativ 1000 mp . Cauza probabilă a fost un scurtcircuit electric.

D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt mana in mana si abrudan si caraiani si alti
0
0
ARZALE-AR FOCUL pe TOATE TERASELE MAFIEI PESEDISTE MAZARE-PORCstantinescu-STRUTinsky-fa.talau !!!
1
1
PAI CINE ALTUL A LUAT SPAGA ,NU CUMVA ABRUDAN? EL VINDE TOT IN APE ,ESTE DEPASIT DE MULT EXCROCUL DE CARAIANI
5
1
Parca demolasera plaja dacica? Cum a rasarit alta constructie daca in zona nu este puz pentru asa ceva? Cine si cat a luat spaga?
13
2
Cacatiivaia de Gabi Stan si Palaz ... mai nou si-au tras si plaja pe ani europeni ? Sunt constantean de 65 de ani, dar de plaja asta nu am auzit ! De plajile " 3 papuci " , " tataia " am copilarit pe ele cu regretatul Petrica Iordache dar de kisch-urile astea nu am auzit ! Sa ne cacam pe muile machinonilor disperati dupa ... paratzi , luare-am nasoasele in pwli !
11
2
...dupa ce s-a mediatizat in presa demolarea stanelor de pe plajele din Faleza Nord...acum sunt si mai multe ...chiar langa plaja Dacica au rasarit peste noapte niste imprejmuiri acoperite cu stuf si unde canta muzica in draci toata ziua si toata noaptea...poate dupa incendiul asta vine cineva sa ii intrebe de autorizatii ...toti au generatoare, langa sunt bidoanele de benzina ...nu ii intreaba nimeni de sanatate...de toalete...de canalizare si altele...oras de rahat in care cimpanzeii si babuinii cu concursul autoritatilor au acaparat tot...
19
3
si zoom beach ?
13
0
Tara tiganizata machedonizata si sparanghelizata !!! Autoritatile lasa cu spaga toate baracile si staulele incropite pe plaja intrebarea este nu daca ci cand va avea loc Colectiv 2 !!! Coruptia ucide !!!!
24
3
bai ,plaja dacica nu a fost demolata ? parca asa erau articole de acum citeva luni cu Bola demolind dughene .Cum naiba a luat foc ?patronul sa faca curat pe plaja ca o sa duca vintul cenusa in case .
21
1
ebine bine e f bine.ce arde nu putrezeste.Probabil si.a dat singur foc ca sa ia bani de asigurare.
20
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272