REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
12.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Țigănia de pe strada Avram Iancu, DESFIINȚATĂ de polițiștii locali! VIDEO

Țigănia de pe strada Avram Iancu, DESFIINȚATĂ de polițiștii locali! VIDEO

Replica API 26 octombrie 2018 | 00:04 510

S-a lăsat și cu amenzi!

S-a lăsat și cu amenzi!

Țigănia de pe strada Avram Iancu din municipiul Constanța a fost desființată de polițiștii locali, iar zona a fost igienizată cu ajutorul Polaris. Amintim că, zilele trecute, mai mulți constănțeni s-au declarat scandalizați cu privire la faptul că țiganii puseseră stăpânire pe spațiul public, își întindeau rufele și efectuau diferite activități gospodărești.

În zilei de joi, 25 octombrie, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, în colaborare cu reprezentanti ai administatorului drumului public și lucrători ai firmei SC. Polaris M Holding, au acționat cu privire la respectarea prevederilor legale în perimetrul stăzilor Avram Iancu și Atelierelor. În cadrul acțiunii s-au desfășurat următoarele operațiuni: au fost verificate 7 unități service auto și 7 imobile/unități locative. Totodată, în conformitate cu prevederile H.C.L nr. 184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținerea și înfrumusețarea municipiului Constanța, au fost aplicate 13 amenzi contravenționale (3 sancțiuni pentru fațade neîngrijite, 5 sancțiuni pentru depozitarea pe domeniul public a unor obiecte care împiedicau buna desfășurare a traficului pietonal si 5 sancțiuni pentru dispozitive pentru uscarea rufelor montate pe domeniul public ) în valoare totală de 6.200 lei. S-au luat măsuri de igienizare a zonei de către lucrătorii firmei de salubritate, cât și de persoanele sancționate contravențional care au eliberat domeniul public de obiectele ce îngreunau deplasarea firească a pietonilor pe trotuare. Au fost desființate elementele constructive destinate urcării rufelor. ”Menționăm faptul că astfel de acțiuni se vor desfășura în mod periodic, în scopul prevenirii și combaterii încălcării normelor legale în vigoare”, au precizat reprezentanții Poliției Locale.

L.C.

Citește și: Constănțenii, DISPERAȚI din cauza ȚIGĂNIEI de pe strada Avram Iancu: se poate realiza filmul Șatra

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stila futeas pe mata de poponar terminat tu mai existi ma rapandulo? Teau prostit tiganii la barbut si le zici la romanii astia sa nu mai fie rasisti ?? Ma faci sa rad bai tramvaiule care teai futut in cur de.mic
1
1
Toate astea din cauza machidonilor. De aia a ajuns Constanta asa de jos.
2
2
Orasul Constanta inainte de ,,revolutie,, era pe locul 2-3 in economia tarii acum nu stiu daca mai suntem pe 12-13 k salarii si potential economic..... Trist foarte trist
6
0
Toti care vorbiti de orasele vestice din Romania, nu ati prea fost prin ele.. Sunt la fel de murdare cu oameni la fel de rai. Singura zona extraordinara din Romania este zona Sucevei, cu tot cu imprejurimi.
3
4
Tot acolo? Pe aia cand ii gonim
4
0
Ce i mai spurcati oameni ei sunt se ia de lume fac scandaluri fura etc nu sunt toti asa dar 70% sunt dezastruosi si nesimtiti
7
0
Stila sper sa ajungeti toti sapun parazitilor.
4
0
Numai fiti rasisti romani spurcati
0
11
Daca nu ne avortam pruncii nu ne cotropeau tiganii. Pedeapsa pentru lipsa noastra de dragoste fata de copii.
10
3
Pe semanatorului sunt prea multi. Acolo intra cu jandarmeria
9
1
Stingeti lumina si plecati in orase frumoase. oamenii din administratie trebuie sa ramana singurii platitori de taxe locale.
9
4
Asa am ajuns sa se ia tiganii de noi pe strada , sa tipe dupa noi injurii... trebuie sa-i potolim pe puscariasi!
15
0
vin cu adaugiri;mort turistic ''orasul''nostru,o rusine nationala,nu mai avem absolut nimic notabil.Gunoaiele cu 2 picioare din etniile de tigani si machidoni au distrus iremediabil Constanta.
19
3
un oras terminat,trist cu oameni extrem de agresivi verbal si fizic ! Animale ! Nu prea am avut conversatii normale in ultimul an. Toate interactiunile mele au fost ridicole... de ce aruncati fasolea pe jos ? De ce nu adunati cacatii de pe jos? De ce vrei sa ma calci cu masina pe trotuar? De ce ma injuri fara motiv ? De ce asculti manele la maxim ? o paine va rog.... si cam atat. Cultural e mort. Social e terminat. Economic ... poti sa te angajezi ,e de munca, dar cat sa iti iei mancare si haine la mana a doua... si sa it duci femeia la o cafea bla bla... videochat e bine.
34
3
Si pe semanatorului cand
15
0
oras mort economic , social si comercial ......pustiu si dezolant . doua mall uri care atrag toti pensionarii , elevii si studenti din oras . in rest tristete si mizerie
39
2
Foarte bine ca au facut ceva.
22
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212