REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
16° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Tinerii din Olanda plătesc 33.50 de euro pentru a se infecta cu Covid-19

Tinerii din Olanda plătesc 33.50 de euro pentru a se infecta cu Covid-19

Replica API 22 noiembrie 2021 | 10:59 2279

În timp ce foarte multă lume încearcă să se protejeze pe cât posibil de virusul nimicitor care face ravagii la nivel internațional, olandezii plătesc pentru a se infecta cu Covid-19. Aceștia nu au ezitat, astfel că au făcut chiar și un preț. Mai exact, tinerii scot din buzunare 33,50 de euro doar pentru a lua boala de la persoanele contaminate. Iată care este motivul și de au ajuns să recurgă la un asemenea gest.

Certificatul verde a stârnit foarte multe controverse la nivel internațional, încă de când a devenit obligatorie, iar în aceste momente este un document indispensabil. Ei bine, deoarece aproape niciun loc nu mai permite accesul fără acesta, tinerii olandezi au găsit o soluție, care nu este deloc una optimă, scrie wowbiz.ro.

33.50 de euro pentru a se infecta cu Covid-19

Tinerii din Olanda au ajuns să se infectează în mod intenționat cu COVID-19 pentru a obține certificatul verde, asta după ce guvernul a anunţat că o să-i excludă pe cei nevaccinaţi de la obţinerea acestui certificat. Din teama de a nu le fi restricționată libertatea, aceștia au fost dispuși să scoată bani din buzunar pentru a se infecta, în timp ce sute de oameni mor prin spitale din cauza virusului ucigaș.

Deoarece nimic nu este gratis în lume, nici măcar o boală, persoanele contaminate au stabilit și un preț pentru acest "serviciu". Prin urmare, cei care au vrut să demonstreze că sunt pozitivi au plătit suma de 33.50 de euro. Pentru această operațiune este făcută online, pe un site, unde se oferă un pachet ce include un tub cu lichid pentru a te contamina cu coronavirus şi un test rapid pentru a verifica dacă rezultatul este pozitiv.

Medicii și autoritățile trag un semnal de alarmă, astfel că au făcut totul public, despre ceea ce înseamnă, de fapt, acest lucru și cât de grav este. În aceste momente, pagina a intrat în atenția oamenilor legii și este verificată.

"Este periculos să te infectezi intenţionat cu noul coronavirus. Dacă faci acest lucru te pui în pericol pe tine şi pe ceilalţi (...) Coronavirusul este periculos. Te poţi îmbolnăvi grav", a avertizat Inspectoratul olandez responsabil pentru sănătatea tinerilor (IGB).

Vor fi nevoiți românii să se vaccineze împotriva Covid-19 o dată la șase luni?

Această întrebare a stârnit numeroase controverse, astfel că Valeriu Gheorghiță a intervenit și a lămurit situația. Coordonatorul campaniei de vaccinare a declarat că anul viitor se va schimba strategia anti-COVID, astfel că deși exista șansa să apară o nouă tulpină și un nou val, este foarte puțin probabil să fim nevoiți să ne vaccinăm din șase în șase luni.

Mai mult decât atât, pentru a liniști populația, acesta a afirmat că din statisticile experților și oamenilor de știință, pandemia ar urma să ia sfârșit într-un an, astfel că în 2022, pe vremea aceasta, nu vom mai fi supuși acestor restricții.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vreau vagin antigripal!!!
0
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468