REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
14.8° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

TOALETELE lui MAHIR Iusuf, abandonate după FALIMENT!

TOALETELE lui MAHIR Iusuf, abandonate după FALIMENT!

Replica API 5 aprilie 2021 | 15:17 3524

Toaletele publice din zona Abator administrate de cunoscutul afacerist Mahir Iusuf au fost lăsate în paragină, la fel ca firma pe care o administra, Eucass SRL, ce este la acest moment în faliment. Grupurile sanitare au fost preluate de RAEDPP Constanța și vor fi reabilitate odată cu Piața Abator.

Constănțenii vor curățenie în oraș, însă, par să nu dea doi bani pentru a o păstra. De exemplu, în zona Piața Abator, două foste grupuri sanitare subterane zac în indolența și nesimțirea trecătorilor care își aruncă acolo gunoaiele. Acestea sunt situate chiar în fața Pieței Abator, fiind astăzi în administrarea RAEDPP Constanța.

Afaceristul Mahir Iusuf, fostul administrator al grupurilor sanitare

Însă, cine s-a ocupat în trecut de ele? Ei bine, acestea au fost, până nu demult, în administrarea societății Eucass SRL, administrată de cunoscutul afacerist Mahir Iusuf. Tot el se ocupa și de întreținerea Pieței Abator. Între timp, firmele afaceristului au început să intre rând pe rând în insolvență și așa a rămas fără contractul cu Primăria. „Grupul sanitar subteran situat pe Șos. Mangaliei – zona Piața Abator a funcționat în baza unui contract de asociere, încheiat cu SC Eucass SRL. Asocierea a luat sfârșit ca urmare a intrării în faliment a societății”, a declarat, pentru Replica, purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanța.

Despre cunoscutul afacerist ce a deținut aceste grupuri sanitare și firmele falimentare puteți citi aici: Afaceristul Mahir Iusuf a scăpat de executarea silită, şi-a BĂGAT firma în INSOLVENȚĂ

BĂNCILE cer FALIMENTUL afaceristului MAHIR IUSUF

Condamnat pentru ucidere din culpă

În urmă cu câţiva ani, familia Iusuf a fost implicată într-un scandal de proporţii. Viața unui fetițe de doar 12 ani a fost curmată tragic, în urma unui accident nefericit, care putea fi evitat dacă firma SC Eucass SRL, reprezentată de către Iusuf Mahir, ar fi respectat dispoziţiile legale stabilite de Primăria Constanţa, prin HCLM 184/2013, referitoare la modul de împrejmuire cu panouri aliniate şi acoperire cu plasă a construcţiei existente.

În martie, 2020, Mahir Iusuf a fost condamnat în luna martie a anului 2020 a 4 ani și o lună de închisoare, pentru infracțiunea de ucidere din culpă.

Citește și: Condamnare în cazul fetiței care a căzut de la etajul 5 și a MURIT!

Ce spune Primăria Constanța

Acum, grupurile sanitare sunt în administrarea Regiei Autonome pentru Exploatarea Domeniului Public și Privat (RAEDPP) Constanța, care are în plan reabilitarea lor dar și a Pieței Abator. „Toaleta publică a intrat ulterior în patrimoniul Regiei, însă, pentru a putea fi repusă în exploatare, necesită lucrări de renovare. În prezent, Regia face demersuri atât pentru reabilitarea Pieței Abator, cât și a grupului sanitar subteran aferent”, a mai completat reprezentantul Primăriei.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pot sa ma cac in ele?
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468