REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

TRAGEDIE pe plaja din 2 Mai: încă un înecat în mare!

TRAGEDIE pe plaja din 2 Mai: încă un înecat în mare!

Replica API 5 august 2018 | 02:15 1717

Un apel la Serviciul Unic de Urgență 112 semnala, duminică, 5 august a.c., în jurul orei 10,00, că în largul Mării Negre, în dreptul Micului Golf din 2 Mai a fost văzută plutind o persoană. La fața locului s-au deplasat cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanță Constanța și militarii de la ISU Dobrogea.

Pentru recuperarea trupului se intervine cu ambarcațiunea Targa, din punctul temporar de salvare Mangalia.

La fața locului au ajuns și scafandrii de la ISU Dobrogea, care vor intra în apă pentru a scoate trupul neînsuflețit. Din primele informații, este vorba despre un bărbat de aproximativ 40 - 50 de ani, iar cadrele medicale au încercat resuscitarea lui. După o intervenție de aproximativ 45 de minute, bărbatul a fost declarat decedat.

Oamenii legii bănuiesc că bărbatului i s-a făcut rău în timp ce se afla în apă, dar rămâne ca autopsia să stabilească cauza decesului. De asemenea, oamenii legii trebuie să stabilească și identitatea bărbatului. În prezent, vântul nu suflă, astfel că nu este arborat steagul roșu de interzicere a înotului.

Menționăm că acesta este al nouălea caz de înec pe litoralul românesc, în acest sezon estival.

UPDATE:

Persoana înecată la 2 Mai are 51 de ani și este din București.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Apropo eu castig intr o luna cat castigi tu intr un an si Constanta traoeste datorita noua navigatoriilor nu tie bai sezonist reclamagiu hai valea inapoi la tine in sat si lasa textele cu politica ca voi stiti doar politica pe net revolutionari virtuali de 2 lei jumate! Vezi ca s a racit porumbul fiert meltene!
2
0
Total eronat eu mananc o paine alba lentru ca sunt ofiter in marina comerciala si sunt plecat pe nava de acasa cu luniile asa ca sincer mi se rupe de opinia ta si de ce aport aduci tu economiei asa ca lasa ne si du te in alta parte in vacanta ca sincer pe mine ma super plictisesti
3
1
9 caz de inec? nu e nimic in franta in iunie a fost 121
0
0
Domnule user constantean uite cum sta treaba: de pe urma noastra voi mancati o paine alba pe care noi o muncim tot anul si veni sa va dam voua in 3 luni cat muncim in 12, voi toti smecherii litoralului care sunteti niste sugative din toate punctele de vedere. Niste acoliti politici care sugeti sangele poporului cum este si la Micul Golf un smecher care isi arata muschii daca incerci sa spui ceva ca nu este normal. Asa ca botu pe labe va stim cum este.
1
5
In primul rand nu este o tragedie!!! Lumea mai si moare!!! In al doilea rand, prostul a primit ce merita!!!! Invatati dracului sa inotati iar daca va stiti cu probleme de inima sau alte cele stati in apa pana la genunchi ca su nu va inecati daca vi se face rau!!!
3
3
turistule tie nu ti se cere absolut nimic pentru ca traim intr o democratie , nu esti obligat sa cheltui absolut nici un leu in Constanta, nu iti place te invit sa mergi la Tenerife sau unde vrei tu pentru ca sincer de taranoi ca tine suntem satui !!!3 luni pe an sunbtem invadati de tarani arsi de soare si burdusiti de porumb mars in rasa ta inapoi la Vaslui sau de unde rasa ta provii!!
24
6
- S-a inecat astazi, pe o mare fara valuri, sau zilele tracute? - Micul Golf are salvamari? - salvamarii din 2Mai sunt instruiti sau sunt numai de fatada? - Au tehnica ncesara de interventie? - perceptia mea aste ca venim la mare, platim tot ceea ce ni se cere si beneficiem de ce: de sezlongurile si umbrelele intinse de mai marii locali pe toata plaja, de corturi care ajung pana in apa, de preturi foarte mari, de plaje neigienizate, de aroganta , de tupeu, s.a.m.d. Cui sa ne plangem? in hatisul politic din zonele de litoral este de nepatruns. Cine ne reda increderea?
8
6
Corect, dar in apa n-a intrat singur, ci cu nevasta-ta, Gore! Si ea era in pielea goala, iar tie ti-a zis mushata ca se duce la maia, la Ceamurlia, sa faca o placinta cu praz.
6
2
Micul golf e plaja de nudisti. A intrat in apa i s-a stulat plua si l a tras la fund. Ce atata zarva.
3
3
Sezon de inecati.Stirile sunt asigurate.Descriere,amanunte cum s-a petrecut,de ce n-a scapat,cine l-a cautat,de unde era...Redactia replica contabilizeaza inecatii si face cinste cu coliva...
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108