REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Traian Băsescu anunță IMINENȚA concedierilor de la stat: Aparatul bugetar e cel mai MARE furnizor de cheltuieli

Traian Băsescu anunță IMINENȚA concedierilor de la stat: Aparatul bugetar e cel mai MARE furnizor de cheltuieli

Replica API 14 octombrie 2019 | 01:17 566

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, anunță PNL că va fi nevoit să facă reduceri în aparatul bugetar, scrie stiripesurse.ro

"Și eu vă spun că e o gaură de miliarde. Problema e că azi spunem că nu ne atingem de pensii și salarii. În mod categoric vor trebui reduse cheltuielile, iar ele trebuie reduse foarte rapid. Cel mai mare furnizor de cheltuieli în care se poate intra este aparatul de stat care e gigantic . El trebuie redus. Dar problema e să nu fie redus peste noapte, să arunci în stradă sute de mii de oameni", a declarat Traian Băsescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la aeroport ne paste reducerea. Pleaca toate curvele, viermii si obezii din functii.
0
0
petrov. mai jmekera ca smirnoff, absolut si finlandia.De whisky Mc Rock ce sa mai zicem
0
1
Am cheltuit milioane de euro si-am realizat aproape cea mai tare retea IT din lume! Toti stam in fata unui PC si putem emite, semna , aviza online orice document pe care cu un simplu clik il trimiti tuturor celor responsabili. Documentul respectiv este semnat prin semnatura electronica si retransmis decidentilor! La ce draku am umplut noi primariile cu atatia trantori care se uita la un PC ca la o oglinda! Habar nu au de un excel, sa realizeze un tabel sau folder cu documente..De oameni competenti si eficienti avem nevoie nu de obedienti ca asta ne costa pe toti!
3
0
Hai sa nu generalizam.Si eu sunt bugetar si iau 2500 lei?Astia daca taie iau la procent si cei cu sarii mari tot mult iau.
5
0
petrov ar trebui sa spuna ca familiile nu vor ramane fara sprijin , pentru ca sunt toti angajatii rude intre ei...
2
1
Concediatii vor merge sigur la onorata instanta!
3
1
salariul la bugetari este mai mare pentru ca basaul si boc au distrus sindicatele pe ramura si voi nu puteti sa va organizati sa cereti sa va plateasca si voua patronul un salariu decent, patronul indiferent cat de bine i-ar marege nu-ti va mari salariul peste maximul zonei in care esti de aceea singura posibilitate indirecta de a creste salariile sunt cele data la bugetari, aici sunt de acord ca sunt multe pile dar stai linistit ca si privat e la fel, tu nu stii poate ca la firma unde lucrezi sunt angajate si neamurile patronului si amanta!
4
4
impozitele, taxele , suventiile, sustin neperformanta unui numar enorm de bugetari, intitulati functionari, care plimba o hartie de ici colea o zi intreaga pentru o suma frumusica .Modernizarea sistemului a dus la cheltueli si mai mari cu salariile acestora plus aparatura si hotia!
4
1
Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate.
6
0
Bai idiotule inainte sa scrii ceva ar fi trbuit sa zici: da ma eu castig de la stat 100 de lei din care dau inapoi sub forma de impozit 40 deci statul care iti da 100 din care iti ia inapoi 40 castiga dupa urma ta?!!!, datorita tie creste bugetul,nu contesta nimeni ca este nevoie de medici,profesori,politisti etc dar sa nu mai spuneti ma ca voi mariti bugetul statului ma ,defapt asta este diferenta dintre tarile civilizate si celelalte in primele bugetari spun ca ei sunt in slujba poporului in ale tari ca Romania bugetari gandesc ca tine ADICA PROST.
4
1
Singurii sustinatori ai falsilor social-democrati sunt bugetarii. Doar lor li s-a adresat guvernul comunistoid PSD. Asa caaa... Ghinion PSD si beneficiarii. Sindicalistii care se tot perindau la acele negocieri trebuiau sa gandeasca si aspectul asta nasol cu concedierile. Nu se vor reduce salarii si pensii dar vor fi disponibilizari si amanari la punctul de pensie. Tot ghinion. Incompetenta unor PSD-isti insa nu e ghinion e intentie, e hotie. Iata rezultatele.
7
4
Aferim babai kaskarabet
2
2
Acolo se duc toate imprumuturile tarii, securist-vaporean-boschetar-vanzator de tara-tradator de colegi si japita nemernica ce esti !!!!!!!!!!
4
4
Si lasa-ne!
5
6
Ce cwrva securista esti tu.Deci o iei progresiv nu-i arunci pe toti in strada sa nu aibe timp sa se organizeze si sa darame guvernul.Asa v-au invatat securistii Divide et impera.Motiunea de cenzura a lu' tanti Veorica va trece fara sa fie nevoie sa aduca muribunzii din spitale cu irigatorul de clisma pe umar la vot!
7
5
Bai dobitocule,aparatul bugetar este la pamant cu un deficit de lucratori de cel putin 50 la suta! Problema nu sunt cei cu functii de executie ci cei cu functii de conducere,senatori,parlamentari si alte categorii printre care si tu si care mancati cu 10 guri! Vreti iar sa dati in prostimea de jos? De ce nu incepeti cu voi,ordinarii,sa renuntati la indemnizatiile nesimtite de parlamentari,senatori pe 1 an de zile sa vedeti cum isi revine bugetul?
13
4
aceste posturi au fost ocupate de analfabeti si analfabete, amanti si amante, prostituate, foste manechgine- care au facut mai mult rau decat ceva construcxtiv. Ce ati inteles de la Dan- cea cu prizele- sec retara de scoala generala- pai nu este logic ca cestia saa se duca acolo de unde au venit?
13
3
Diaspora vrea Autostrada,,,daaa unde platesc ei impozite,,sug pooola la straini si vrea Autostrada de la Romani care platesc impozite..
11
9
Acum se aud aplauzele focilor . Ce bine. Sa se taie salariile, sa dea afara... si capra vecinului...
7
7
Pai mai prietene.. problema este mai grava..eu sunt bugetar si platesc impozitele sub orice forma sunt ele catre stat mai mult decat produce patronul tau oricare ar fi el pt tine, mascand salariul tau poate decent cu tot felul de artificii fiscale ca sa plateasca impozite la minimum ..evident mai mult si decat tine.. automat ca lipsa voastra de performanta face acest decalaj in bugetul statului, nu faptul ca sunt bugetari multi..chiar nu sunt.. ti se pare ca sunt suficienti medici in spitale, politisti in misiune, profesori la catedra, etc.. ?
11
10
Ne-am saturat de slugoii de bugetari cu program de gravide si basini de strut ! Mai mult de jumate nu au ce cauta , e un sistem suprapopulat . Concediati jumate si redus salariile cu 30% !
15
7
Ce spune Base e normal intr o economie normala idiotule, dar tu nu ai de unde sa stii DACA toata viata ai luat pomeni de la statul Roman.
13
8
Eu nu inteleg cum dracului, salariul la bugetari este mai mare decat la privati. Eu am salariul mic, minin mai bine spus, pe cand bugetarul care ia banii si de la mine, are salariul baban. Pai asta-i corect?
19
7
Pai altceva mai stie?
7
6

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920