REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Trotuarul din zona City Park Mall, proaspăt reabilitat, a fost deja vandalizat. Video

Trotuarul din zona City Park Mall, proaspăt reabilitat, a fost deja vandalizat. Video

Victor ROTARU 30 mai 2023 | 00:00 3188

Lucrările de modernizare a bulevardului Alexandru Lăpușneanu au început încă din anul 2021, însă sunt departe de a fi terminate. În urma vizitei de la finalul lunii aprilie pe șantierul de pe bulevard, reprezentanții primăriei Constanța dădeau asigurări că lucrările de asfaltare din zona City Park Mall vor fi finalizate pe 1...mai. Iată însă că aceștia au estimat puțin greșit, asfaltarea zonei începând pe 29 mai 2023. Cu toate acestea, nici zonele care sunt deja modernizate n-au rezistat prea mult, întrucât trotuarul din zona City Park Mall a fost vandalizat, pe acesta apărând tot felul de nume precum „Gabi Beleau, Coadă Beleau din Lumina.”

Trotuarul din zona City Park Mall, proaspat reabilitat, a fost deja vandalizat. Video

Nici nu s-a terminat reabilitarea bulevardului Alexandru Lăpușneanu că deja a fost vandalizat. Lucrările de modernizare au început în anul 2021 și sunt departe de a fi finalizate, cu toate că se lucrează de zor pe fiecare sector al bulevardului. Zilele acestea urmează să fie asfaltată intersecția din zona City Park Mall, intersecție ce a dat bătăi de cap șoferilor de când s-a început modernizarea acesteia, modernizare ce ar fi trebuit să se fi terminat pe 1 mai 2023. 

Tot în zona City Park Mall, trotuarul a fost deja vandalizat, pe acesta apărând nume precum „Gabi Beleaua, Coadă Beleua din Lumina”, dar și conturi de Instagram, pentru că mai nou, așa te faci cunoscut. Nici copacii din zonă nu au scăpat netraumatizați, aceștia fiind împroșcați cu vopsea. Reamintim faptul că un astfel de incident a avut loc și în zona Tomis III, acolo unde pe bordurile proaspăt reabilitate au apărut, până la uscarea betonului, conturi de pe rețelele de socializare și nu numai. 

Trotuarul din zona City Park Mall, proaspat reabilitat, a fost deja vandalizat. Video

Vandalizarea, prevăzută ca și infracțiune de distrugere

Conform Articolului 253 din Codul Penal, vandalizarea e prevazută ca infracțiune de distrugere. Astfel, legea spune următoarele: „(1) Distrugerea, degradarea sau aducerea în stare de neîntrebuințare a unui bun aparținând altuia ori împiedicarea luării măsurilor de conservare sau de salvare a unui astfel de bun, precum și înlăturarea măsurilor luate se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă. (2) Distrugerea unui înscris sub semnătură privată, care aparține în tot sau în parte altei persoane și servește la dovedirea unui drept de natură patrimonială, dacă prin aceasta s-a produs o pagubă, se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă. (3) Dacă fapta prevăzută în aliniatul 1 privește bunuri care fac parte din patrimoniul cultural, pedeapsa este închisoarea de la unu la 5 ani. (4) Distrugerea, degradarea sau aducerea în stare de neîntrebuințare a unui bun, săvârșită prin incendiere, explozie ori prin orice alt asemenea mijloc și dacă este de natură să pună în pericol alte persoane sau bunuri, se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani”, este notat în Codul Penal.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acum, trotuarele se integreaza mai bine in cocina asta de-i spuneti oras!
1
1
1 Asta e gradul de educatie 2 ori montati camere video si desfintati politia locala 3 Amenzi la greu/sa lucreze in lucrari de cosmetizare a orasului o luna, cei ce produc pagube
5
0
ne asundem in spatele GDPR si nu montam camere pt asemenea persoane care au atata "capacitate de munca" si "putere de munca" , carora am putea chiar sa le oferim job uri : precum maturat strazi, rigole, spatii verzi, vopsit garduri, balustrada...etc... ...atatea "talente pierdute". intr-o alta tara europeana (chiar si intr-un oras din aceasta tara ...precum Iasi -ul) exista camere de filmat, cam peste tot si amenzi serioase ....dar cu recuperare serioasa de prejudicii, nu doar pe hartie ...
6
0
Orașul cu camere și jumate din polițiști acasă sau badiguarzi la market și în parcuri
8
1
o pata de culoare
3
5
APLICATI LEGEA PENTRU MAIMUTE
11
0
Mutati in plm urgent Cartierul HC. La sapun cu ei.
15
2
Le-a intrat Democrația în cap și fac ce vor. Fără legi aspre Democrația nu are nici-o valoare.
10
1
Pt asta de s**t mine!Asa suntem noi cei din militie ne acoperim unii pe alti chear daca la Constanta suntem cei mai corupti din toata tara.Scu-ze pentr-u gresalele de granatica.As-a stiu eu sa scriu de la academie
7
2
Erau la m.a.-t.a. ! Vrei sa.ti spun ce făceau? Întreabă-l pe primar când monteaza camere de supraveghere în oras. Toate comunele din județ au camere de supraveghere foarte performante și foarte utile.
12
6
Gluga seful poliției se lauda că are polițiști peste tot dar nu-i vede nimeni sânt extreme ascunse Pe polițiști ii verifică cineva să vadă activitatea lunar Când da amenzi uneori da aiurea la disperare că ia forțat cineva Civilizație din partea lor nare rost Vine sezonul patrule în oraș nare rost În zona liceelor și a cluburilor tineri cu praf pe ei nare rost În zona gării mai exista poliție nare rost În zona Henry Coandă are patrule poliția zonă cu probleme nare rost Romania pe timpul comuniștilor era o țară sigură azi poliția nu prezintă sigurantă și corectitudine față de oamenii corecți din societate Corupția înflorește în r*mânia statul de drept e strâmb Foști politicieni cu milioane de euro stă în Italia când au fugit din tară poliția avea ochelari de sudori nu ia văzut Desființarea poliției e o variantă pentru economie la bugetul statului Jandarmeria e mai bine pregătită și poate veni în locul poliției
14
1
Mahalaua isi vrea felul inapoi. Astia suntem.
17
1
unde erau ? Dormeau ? Daca dormeau, mwie !!!
14
1
Lumina, Ovidiu, trag microbuzele cu toate scursurile din tot judetul in tomis iii. Ar trebui interzisa intrarea in Constanta acestor melteni.
19
0
Opera da arta GABY BELLEAUA halymyar KakaOA!! Gaby Belea Pa Kanapea cu coada-n ea!!
1
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108