REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Tudorel Toader, lovitură pentru Kovesi: vrea să desemneze candidatul pentru Parchetul European

Tudorel Toader, lovitură pentru Kovesi: vrea să desemneze candidatul pentru Parchetul European

Replica API 16 februarie 2019 | 00:00 130

Tudorel Toader

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a inițiat un proiect de OUG prin care candidatul României la Parchetul European să fie desemnat de către o Comisie specială pe care ministrul Justiției o va prezida.

Comisia de selecție va fi desemnată de ministrul justiției și va avea patru membri pe lângă cel care o va conduce (Tudorel Toader). Din această comisie de selecție ar urma să facă parte un reprezentant al Parchetului General, desemnat de procurorul general al României, un reprezentant al Consiliului Superior al Magistraturii, desemnat de plenul acestei structuri, și de asemenea doi specialiști în cooperare internațională în materie penală, care la rândul lor vor fi propuși de ministrul justiției, Tudorel Toader, informează Digi24.

Potrivit proiectului de Ordonanță de Urgență, pentru care Tudorel Toader cere avizul CSM, ministrul justiției desemnează trei candidați în numele României în vederea numirii de către Consiliul Uniunii Europene în funcția de procuror european. Candidații în numele României sunt selectați apoi în urma unui interviu în fața comisiei de selecție prezidate de ministrul justiției.

La comisia de selecție își vor putea depune candidaturile procurorii sau judecătorii români care vor să ocupe o funcție de procuror european și să facă parte din Colegiul acestei noi structuri a Uniunii Europene. Va avea loc un interviu la Ministerul Justiției, și, potrivit proiectului de OUG, vor fi înaintate trei propuneri din partea României.

Acest proiect de OUG vine în contextul în care la finalul anului trecut, Ministerul Justiției a făcut o serie de dezbateri publice, dar pe un proiect de lege la momentul respectiv, lege care nu a mai ajuns în plenul Parlamentului pentru a fi discutată.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Imi place de T.Toader, ii fragezeste usor, cu ciocanul de shnitzele, ii toaca marunt, prelungindu-le chinul. Mare pishicher ministrul asta!
0
0
Adica aia de la U.E.au aleaso gresit pe Codruta nu cunosc legile din U.E mare prost mai iesti ministrule tu si aia care te cred.
0
1
Ce manipulare de cacat. Seful parchetului european este ales de parlamentul european. Sa-mi suga pwla cine a scris titlul ala.
0
1
Tudorel cel mai bun ministru. Ma bucur ca fac parte din PSD. Kovesi trebuie sa plateasca.
2
1
Dute draculuiiiiiiii
1
2
Bravo slugile slujiti ma si lingeti mi rozeta plina de cacat si clitorisul plin de ciclu si smac de nespalata ce sunt.De sclavi ca voi avem nevoie statul paralel.Sa imi aduceti lalele si la bulau pe scari unde o sa ma ard cu gardienele.
4
4
Sa va trag la gura tuturor psd istilor din baraca.mi as pl in mortii vostri
5
3
Bravo PSD . Sugi pula
6
3
Bine, Tudorel Toader, continua ceea ce ai inceput, vreau sa-i vad pe pupincuristii Codrutei zvarcolindu-se in chinuri si dandu-se cu curul de pamant, asemeni celebrei balabuste XXXL Angi Serban. Justitia trebuie recredibilizata!
7
6
Bravo PSD singurul partid care tine la popor
9
9
Tudorel Toader ,in naivitatea lui,chiar crede ca toti romanii vor sa fie reprezentati de persoane cu adevarat calificate si ca acolo in forurile superioare ale UE sunt doar personae de inalta tinuta morala si profesionala. Ce naiba,si aici si acolo sunt multi cu interese meschine,iar romanii exceleaza in a promova la nivel de lideri niste bulangii manevrati de smecheri cu costum si cravat,dar ticalosi .
5
5
prea tarziu , prea ca la tara dorele ! nu ai inteles ca selectia s-a facut deja ? crezi ca aia o sa ia toate hahalerele de la psd sa le puna in fruntea UE ? MOAHAHAHA HAAAAAAAA HA HA HA
10
6
Tudorlele,pune-o cu curu' pe dosare sa decapeze portocale.
8
6
Wow! Slugarel bubosul vrea sa desemneze el....!? Pe cine, pe ciordache, pe nicolicea...!!??
15
3
Pentru ca un analfabet ca cel de la 12:04 care scrie iesti in loc de esti are dreptul sa-si dea cu parerea despre orice si oricine. Atat am inteles din democratie, sa injuram si sa jignim pe oricine si orice cu toate ca am trecut pe la scoala doar sa luam alocatia. Nici acces la internet nu i-as da unui analfabet ca asta daca nu face macar notiunile de scoala primara
8
10
Tudorele MARS la gunoi !!
16
7
Iesti plin de maron in jurul gurii
15
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108