REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Udrea, pictorial incendiar în Tabu - vezi foto! Ce părere ai?

Udrea, pictorial incendiar în Tabu - vezi foto! Ce părere ai?

Replica API 1 noiembrie 2011 | 00:00 107

"În acest moment, există nu mai puţin de 9 femei care deţin funcţia de preşedinte al ţărilor lor: Dilma Rousseff (Brazilia), Laura Chinchilla (Costa Rica), Roza Otunbayeva (Kârgâstan), Dalia Grybauskaite (Lituania), Cristina Kirchner (reconfirmată preşedinte al Argentinei pe 23 noiembrie), Pratibha Patil (India), Ellen Johnson Sirleaf (Liberia), Tarja Halonen (preşedinte al Finlandei din 2000) şi Mary McAleese (Irlanda)", scrie ministrul Elena Udrea pe blog.

Tot Udrea scrie: "Mult timp m-am ferit să vorbesc despre faptul că sunt femeie în politică. Într-o anumită măsură, chiar aflată în interiorul unei lumi misogine, nu am vrut să vorbesc despre discriminările la care sunt supuse femeile politician. Acum însă, cred că, prin rezultatele obţinute de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi de mine personal în interiorul partidului, am arătat tuturor că o femeie poate munci 14-16 ore pe zi, în fiecare zi, uneori mai mult şi mai bine decât un bărbat. Şi asta chiar si pe tocuri, mergând şi la coafor, şi, mai ales, fără să mă transform într-un bărbat. În acest moment, nu mai am niciun complex să militez public pentru promovarea femeilor în politica românească. Aşa cum în alte părţi se poate, chiar foarte aproape de noi, sunt convinsă că şi România începe să renunţe la structura sa patriarhală şi să accepte faptul că femeile pot fi politicieni mai buni decât bărbaţii.

Şi, prin extensie, femeile pot ocupa orice funcţie de conducere pe care o deţine astăzi un bărbat. Am un respect deosebit pentru cele care reuşesc în lumea bărbaţilor, în orice ramură ar fi, care-şi fac o carieră şi luptă mereu pentru a ajunge şi mai sus.

Despre asta şi despre felul în care poţi rămâne femeie chiar creându-ţi o carieră am vorbit într-un interviu pe care l-aş cataloga drept foarte viu, acordat revistei TABU, al cărei nou număr apare mâine. Ca să fac puţin teasing, alături de interviu, veţi găsi şi un mic pictorial cu mine pozând în cinci dintre cele mai puternice personalităţi feminine din istorie. Pentru că tot se întreabă unele tabloide cum aş arăta brunetă, aveţi ocazia să vedeţi mâine în TABU.

Bonus: Puteţi vedea o galerie foto cu "Making of"-ul pictorialului din TABU". Şi, într-adevăr, Udrea postează imagini cu ea, în "pielea" unor personaje celebre: cinci femei puternice şi celebre din istorie - Cleopatra, Eva Peron, Jackie Kennedy, Margaret Thatcher şi Madonna.

Iată!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108