REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° ConstanÈ›a Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.4° ConstanÈ›a Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Un bărbat din Mangalia, PERICOL pe străzile din Eforie!

Un bărbat din Mangalia, PERICOL pe străzile din Eforie!

Replica API 3 octombrie 2018 | 00:26 424

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța, la data de 1 octombrie a.c., au identificat un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din municipiul Mangalia, care a condus un autoturism pe DN 39, în localitatea Eforie Sud, fiind sub influența băuturilor alcoolice, rezultat 0,53mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost implicat într-un accident rutier, soldat doar cu pagube materiale. Bărbatul în cauză a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Oamenii legii au întocmit dosar penal.

Potrivit Art. 336 din Noul Cod Penal, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă. Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează şi persoana, aflată sub influenţa unor substanţe psihoactive, care conduce un vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere. Dacă persoana aflată în una dintre situaţiile prevăzute în alin. (1) şi alin. (2) efectuează transport public de persoane, transport de substanţe sau produse periculoase ori se află în procesul de instruire practică a unor persoane pentru obţinerea permisului de conducere sau în timpul desfăşurării probelor practice ale examenului pentru obţinerea permisului de conducere, pedeapsa este închisoarea de la 2 la 7 ani.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Esti consumator de ii stii pe toti astia? Unul care nu are de-a face cu drogurile, nu are de unde sa ii stie pe toti astia. Sau tu doar prizezi? Sa te ia ca martor.
1
0
Hei DIICOT!!! Atentie Droguri Mangalia!!!Sa vina Politia BCCO si DIICOT la Mangalia! E jale cati dealeri sunt in Acest oras. Dealerii principali ai Mangaliei: unu zis Verde , fratii Lepadatu Marian si Lepadatu Vio zisi fratii Gibonu Jepat , neamu lu Florin Buruiana Manka , Rufat , Cristi Muia , Chivu Razvan zis Chivake , Raducanu Razvan , Pepino , Vapor , Tamer atat in Mangalia cat si prin Germania , Posmag Alexandru , Symon Mocanu , Adi Grasu , fratii Martonfi Andrei si Martonfi Alex , tiganii de pe strada Sirenei , strada Albatros si multi altii!!!
8
0
Sinan tiganu de la gara
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272