REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.5° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.5° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Un bărbat din Năvodari a MURIT în timp ce mânca la un restaurant din Satul de Vacanță

Un bărbat din Năvodari a MURIT în timp ce mânca la un restaurant din Satul de Vacanță

Replica API 12 august 2019 | 00:28 853

Tragedie în Satul de Vacanță! Un bărbat din localitatea Năvodari a murit, în timp ce mânca la restaurantul Prahova!

Nimănui nu i-a dat de gândit că s-ar simți rău. A fost bine dispus, a dansat, a glumit. Evenimentul nefericit a avut loc sâmbătă, în jurul orelor 23.00. La fața locului au fost și criminaliștii. Se pare că bărbatul, în vârstă de 54 de ani, era cunoscut cu afecțiuni cardiace. Trupul său a fost depus la morgă, în vederea efectuării autopsiei.

Nu sunt suspiciuni cu privire la decesul bărbatului.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dar probe cu mancarea de acolo s-au luat?controale s-au facut?care erau conditiile de la bucatarie?
1
2
Probabil i s-au deslipit plamanii sau i-a crapat inima de la volumul incredibil de mare al muzicii din haznaua aia culturala numita Sat Vacanta. Nu ar fi trebuit sa existe niste limite, ceva ? Eu stau la Dacia si e deranjant, nici nu vreau sa imi imaginez saracii care stau pe la City sau mai incolo prin ce trec. Nu se poate sta noaptea cu geamul deschis ca nu mai doarme nimeni in casa. Politia locala, anpc si restul pe care eu ii platesc ce pazesc ? Sa treaca sezonul ca sa inceapa controalele ?
5
1
mancare infecta, cel mai jegos restaurant. prepara mancaruri congelate si decongelate , mizerabil
0
5
Pina la urma a murit mincind sau dansind la hora? Titlu este cam anapoda scris Ca a murit in timp ce minca iar pe urma scrie ca era cardiac Scrieti fratilor corect
4
0
Iar ambulanta a venit dupa aproape 30 de minute
5
3
Adica un om a murit in incinta unui local pentru ca era bolnav dar a vrut sa se simta tanar si potentiali clienti nu se vor mai duce sa manance in acel restaurant din cauza asta.Ia vorbeste tu cu patronul restaurantului sa dea autorul articolului in judecata pentru ca o sa se umple de bani.
10
6
Ziaristul poate fi lejer dat in judecata de patronul restaurantului. Nu stim motivele mortii insului,insa asocierea cu numele firmei aduce clar prejudicii localului. Unii idioti se feresc sa pomeneasca nume ale unor infractori pe bune,dar dau cu ciorapii imputiti in firme doar pentru ca un betiv se pisa pe gardul lor. Nemernici dornici de audiente creaza subiecte ce devin nutret pentru idioti,fara sa considere ca fac rau,cacatii dracului!
20
8
A fost calcat pe picior la hora...
11
7
Pai stia ca are afectiuni cardiace dar el statea la hora plua galagie plus mancare nesanatoasa ? N.are voie lumea sa glumeasca pentru ca altii sunt inconstienti.
14
4
Comentariul tau ar fi disparut daca erai de fata omul a cazut din picioare in timp ce juca in hora pacat ca am asistat la tot si am ramas marcata
13
3
Aflase nota de plata....
30
13

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272