REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

UN MILITAR S-A ÎMPUŞCAT ÎN CAP, ÎNTR-O UNITATE DIN CONSTANŢA!

UN MILITAR S-A ÎMPUŞCAT ÎN CAP, ÎNTR-O UNITATE DIN CONSTANŢA!

Replica API 27 mai 2018 | 00:03 786

Nenorocire într-o unitate militară din judeţul Constanţa! Un militar s-a împuşcat în cap, fiind declarat decesul. Cazul este cercetat de către Circumscripția Teritorială Constanța a Parchetului Militar.

Incidentul s-a produs în jurul orei 15.20, în timpul executării serviciului de pază la U.M. 02052 Mamaia Sat. Caporalul Ionel Pricop, din Năvodari, s-a împușcat cu arma din dotare. Personalul unităţii a anunțat imediat serviciul unic de urgență 112, iar echipajul medical a fost chemat la fața locului, însă nu s-a mai putut face nimic, în afară de constatarea decesului militarului.

Conform procedurilor, cazul este cercetat de către Circumscripția Teritorială Constanța a Parchetului Militar. Militarul, în vârstă de 36 de ani, era necăsătorit, angajat al M.Ap.N. din 2004 și nu a participat la misiuni in teatrele de operatii. La ultima testare psihologică susținută în anul 2018, militarul a fost declarat apt pentru serviciul militar, precizează Forţele Navale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Idea e ca nimeni nu iti poate anticipa reactiile si deciziile luae intr-o fractiune de secunda degeaba faci 1000 de teste cu toate ca esti declarat apt . De ce a facut-o numai el a stiut ...
3
1
Imi pare rau pentru cine vorbeste atat de urat eu il cunosc foarte bine pe acest baiat eram colegi de liceu mereu a fost o persoana plina de viata si cu un suflet enorm... Dumnezeu sa il odihneasca in pace!! Sincer este dureros o astfel de intamplare si mai ales pentru familia lui..
2
0
Cu cine crezi ca vorbesti mai handicapat mintal, lua-ti-as familia in poula? Te-ai gasit si tu sa scrii pe aici , cacat analfabet?! De morti numai de bine, nu-i asa labagiule? Ei bine nu mai ratatule!!! Toti au fost oameni cu bune si rele si pentru asta nu trebuie sa-i pupam in cur dupa ce crapa!!! Asa ca du-te in ma-ta aia centurista si nu mai manca cacat pe aici!
0
0
Foarte apt. Da.
3
0
Am facut armata 10 luni din care 2 paza la depozitul de armament cu munitie de razboi . Am facut teste psihologice de m-am "c pe mine" vreo 20 daca nu ma insel teste facute nu cu foaia de raspunsuri in fata . Intr-o seara sau adunat o cireada de tigani langa gardul unitatii si au inceput sa se bata unii au vrut sa sara gardu unitatii . Mam c..t pe mine de frica pana am dat dintr-un post in altu sa vina patrula a durat o gramada pt ca nu aveam voie sa parasesc foisorul fiind paza la depozitul de munitie . Am bagat glont pe teava si eram gata sa ii fac sita de cernut
1
0
Cine are mai multe detalii...familiei nu vor sa le zica nimic Unde au dus trupul neinsufletit si cand il pot lua sa il pregateasca..l-am cunoscut iar pt cei care il stiu era cel mai de viata om..mereu cu zambetul pe buze si foarte glumet A stiu sa ascunda adanc in suflet aceasta depresie..tristete Dzeu sa il odihneasca in pace...ne doare foarte mult gestul facut Asteptam sa ne luam ramas bun de la el...motivul cred ca il va lua cu el in mormant
0
0
Sa imi bag pula in mata in bunicatu in toata familia ta si in toata experienta de viata pe care ai putut sa o acumulezi cacatu dracu...om fara suflet
6
8
Dumnezeu sa-l ierte , era un baiat bun , condoleante familiei
3
1
Terminati cu prostiile...vb despre tine "cacaciosule" cu bunicul tau ....nu stiu de ce dar cred ca si tu porti blugi mulati deasupra glesnelor ...bunicul tau a fost barbat nu juca "counter strike"
6
1
Bunicul meu a facut 3 ani de armata in conditii umilitoare pentru ca regimul comunist a considerat ca familia lui era mult prea instarita! Si nu si-a tras un glont in cap!!!! Fatalaii astia din ziua de azi daca i-ai luat o luna de langa familie sau daca i-ai lasat fara telefon mobil se impusca!!!
10
11
dati-le munitie de manevra, o gramada de nenoriciri s-au intamplat din cauza ca foloseau munitie de razboi in paza. O statie era de ajuns ca sa anunte un pluton de interventie inarmat
6
7
Nu le mai dati munitie de razboi cand se afla la paza.Dati-le un bat,o nuielusa ! Automutilarea sa nu le devina letala.
6
12
Testarile respective sunt de ochii lumii, si psihologii au presiune sa ii declare apti din cauza lipsei de personal, motiv care duce si la ore suplimentare multe.
13
3
D ZEU SA_l Ierte .,!-un baiat deosebit......pacat !
9
4
Dumnezeu sa -l ierte ! Militarii din posturile de paza, cu munitie ar trebui permanent sa fie consiliati psihologic; au si ei diferite probleme personale, de familie pe langa problemele de serviciu. Din pacate in Romania in afara de testarea psihologica pe nimeni nu ii intereseaza de starea psihica, morala a militarului
23
5
Dumnezeu sa-l ierte!
21
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108