REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.2° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
15.2° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Un ȘOFER și-a 'UITAT' MERȚANUL pe șinele de tren

Un ȘOFER și-a 'UITAT' MERȚANUL pe șinele de tren

Replica API 10 iunie 2020 | 00:00 2188

Pe modelul mecanicului care a oprit trenul la o trecere la nivel cu calea ferată lăsând șoferii să aștepte la barieră până și-a luat o cafea, un șofer de Mercedes s-a răzbunat și și-a lăsat autoturismul, fără să-și dea seama probabil, fix pe șine. Astfel, mecanicul locomotivei a așteptat proprietarul mai bine de o oră. Isprava a fost făcută publică de o persoană aflată în port la acea oră, constănțenii amuzându-se copios de întâmplare și comparând evenimentul cu cel din București în care era implicat un tramvai și un BMW.

Vă mai amintiți că la finele lunii martie, un mecanic a pus trenul „pe avarii“ la barieră şi a coborât să-şi ia o cafea iar șoferii așteptau disperați să treacă? Ei bine, iată că roata se întoarce. În după amiaza zilei de marți, 9 iunie, în Portul Constanța Sud – Agigea, un șofer și-a lăsat ‘merțanul’ fix pe șinele de tren, o locomotivă așteptând timp bun până când proprietarul autoturismului a venit și și-a mutat bolidul de lux. Postarea fiind făcută publică, constănțenii au făcut haz de necaz făcând o comparație cu tramvaiul din București ce a intrat într-un BMW sau cu mecanicul trenului oprit în Valu lui Traian să-și ia o cafea.

„Ăsta cu Mercedes cred că aștepta în Valu la barieră când își lua mecanicul cafea, acum se răzbună” sau „Dacă tramvaiul împinge BMW-ul, de ce locomotiva n-ar impinge Mercedesul?” au scris constănțenii.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trenu' a urlat de ne-a trezit din somnul cel de moarte din santieru' GSP, fara bani de luni de zile... A iesit si Gigel asta din baracile alea de le construiesc pentru indieni si si-a mutat trocamentu' dupa vreo ora... Nimic nou pe frontul de est.
1
0
in cinci minute era troaca ridicata. Amenda 200 euro, tractarea 500 euro, trei puncte penalizare. Dar in tara pulii asteapta trenul pana vine ghiortzoiul !!!
4
0
Daca eram eu mecanicul de pe locomotiva i-o mutam de nu se vedea!
4
0
Alt prostan cu OPEL!
0
1
Este vreun rrom care a venit sa fure sina de cale ferata.
1
0
La cum arata calea ferata s-o fi gandit ca-i dezafectata
2
1
Mecanicul de pe locomotiva trebuia sa porneasca sirena. In mod sigur l-ar fi auzit proprietarul masinii.
2
0
sigur nu era o doamna?
2
0
Bai asa ceva..
3
0
saracul care a mincat iaurt sa.si ia o rAbla de mert,a ramas tot incult si taran..le vezi mataniile din geam,farurile cu lumini albe care te orbesc,e ca si cum scriempe masina::sint taran prost,uitati.va la kine!
11
1
sa moara toti dusmanii
2
1
Macar bine ca nu e opel
5
4
cat de bou sau vaca ?
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272