REPLICA ONLINE CONSTANTA

8° Constanța Joi, 16 Mai 2024
Anul XX Nr. 6731
8° Constanța Joi, 16 Mai 2024 Anul XX Nr. 6731
 

Un tânăr a dat o petrecere după ce şi-a lăsat tatăl să moară într-o cameră alăturată

Un tânăr a dat o petrecere după ce şi-a lăsat tatăl să moară într-o cameră alăturată

Victor ROTARU 4 martie 2023 | 13:19 5557

Un bărbat în vârstă de 78 de ani a fost găsit fără suflare în propria casă. Principalul suspect, fiul său în vârstă de 16 ani, a fost reţinut şi a recunoscut că el a fost cel care l-a ucis.

Un tanar a dat o petrecere dupa ce si-a lasat tatal sa moara intr-o camera alaturata

Adolescentul este cunoscut drept consumator de droguri. Cadavrul tatălui său a fost descoperit la câteva zile de la deces.

Anchetatorii susţin că el ar mai fi trăit încă două zile după atac timp în care fiul său a petrecut în aceeaşi casă alături de prieteni.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit de fosta soţie, în toiul nopţii, după ce victima dispăruse de câteva zile, iar uşa casei era închisă motiv pentru care femeia a apelat la Poliţie.

"Din primele cercetări de la faţa locului rezultă că era decedat de mai multă vreme. Ultima oară când a fost văzut în viaţă, se pare că duminică. Prezenta multiple lovituri de cuţit", a explicat procurorul Laurenţiu Palaghia.

Unul dintre fiii bărbatului a ajuns la spital în aceeași noapte pentru o serie de analize, după ce a consumat substanţe interzise. Adolescentul în vârstă de 16 ani era celebru printre vecini pentru petrecerile pe care le organiza în vila în care locuia alături de tatăl său.

Anchetatorii au găsit în camera fiului urme de droguri, dar şi numeroase sticle de alcool, potrivit antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
MAK€DOANCE€L€ F€M€Y da LUCX$$$ makydonesk
0
0
Pt Gogu: dar tu esti sanatos la cap? Nu cred la ce aberatii scrii... Pt Andrei: daca tot invoci blestemele ca ar fi de vina, zi si Doamne fereste, ca poate iti vine pe cap si tie una de asta. Daca esti p***t si dai din gura sau mai bime zis din mana, ca aici e pe scris, nu te vad bine...
4
1
Tinerii tineri si frumosi sant intr-o degradare acentuata de la an la an. In epoca mult hulitului comunism educatia, respectul, bunul simt, cultura erau la cote alpine fata de aceasta perioada, asa zisa democratica.
7
1
La ștreang. Ăștia ca el sînt irecuperabili.
10
1
Tineri viitoru țări
11
3
Copii de bani gata. Aviz bogatanilor care va stiti cu musca pe caciula. Pai daca stai sa te rogi de progenitura iti da in cap. L-a snopit in bataie pe ta-su chiar daca il umplea de bani. Drogurile le cumpara de la Tagani. Pacatele parintilor le platesc copii. Asa nenorocire si blestem nu se putea daca nu a facut ceva mizerii nenea... Asta da blestem sa te snopeasca copilul in bataie pana la moarte...
13
5
Daca l-a facut la 62 de ani,a iesit diliu.
24
2
Nu are de ce sa mai cheltuie societatea bani sa tina prin puscarie sau sanatorii un astfel de exemplar.
25
1

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407