REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

VAL de INFECTĂRI cu COVID în rândul VEDETELOR

VAL de INFECTĂRI cu COVID în rândul VEDETELOR

Replica API 2 noiembrie 2020 | 00:17 4895

Printre miile de cazuri noi de bolnavi de Covid înregistrate zilnic în România se află și tot mai multe persoane publice. Simona Halep a anunțat sâmbătă că s-a infectat cu noul coronavirus, ca mai apoi Codin Maticiuc și Andi Moisescu să anunțe că se află și ei în izolare fiind testați pozitiv. Pe lângă aceștia, Carmen Grebenișan și logodnicul său Alex, dar și renumitul dirijor Nicolae Botgros sunt și ei confirmați cu noul coronavirus.

Infectările cu virusul Sars-Cov2 sunt pe un continuu trend ascendent ceea ce sădește teamă și panică în rândurile cetățenilor. Îngrijorător este și faptul că virusul începe să facă din ce în ce mai multe victime și printre vedetele constănțene și nu numai, care și-au luat măsuri de prevenire a răspândirii visusului destul de strocte însă, iată că nu au fost ocoliți.

Codin Maticiuc: „Regret că n-am fost vara asta la LOFT”

Cunoscutul om de afaceri, Codin Maticiuc a anunțat în seara de sâmbătă, 31 octombrie, că a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Acesta a mai spus că și iubita dar și copiii săi sunt pozitivi. Fără a-și pierde simțul umorului Codin Maticiuc la începutul confesiunii că… îi pare rău că nu a mers deloc vara aceasta la Loft. „Am covid-19. Nu, nu este o glumă macabră de Halloween. Este o realitate. Una de care m-am ferit de când a început pandemia cât de mult am putut. Aproape că regret acum ca n-am fost deloc la LOFT vara asta... Haideți că vă spun de la început. Suntem bolnavi toți din casă, eu, iubita și copiii. Simptome nu prea avem cum nu prea avem nici gust nici miros. Duminica trecută am observat asta și m-am gândit că e posibil sa am coronavirus. De trei zile eram înfundat dar am pus asta pe seama jucatului de fotbal afară. Luni m-am programat la test. Am sunat la Ok Medical căci din câte știu sunt singurii care pentru 250 de lei îți fac testul acasă. Cum noi eram mulți (cu părinții mei) chiar merita 250 de lei deplasarea lor, protejându-i și pe alții de ieșirea noastră pentru testare.

Coronavirus, varianta de bogați

Luni seară am primit rezultatul: pozitiv. Am avut noroc ca părinții mei și ai ei au nu au fost infectați. Alt noroc este ca am prins varianta de bogați: fără gust și miros și cam atât. Fără alte simptome care să ne supere. Doamne ajută!” a transmis Codin Maticiuc.

Și constănțeanca Simona Halep are coronavirus

Aflată pe locul 2 mondial, Simona Halep (29 de ani) a anunţat tot sâmbătă, 31 octombrie, pe reţelele sociale, că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Jucătoarea de tenis are simptome ușoare și se află la izolare. Într-un mesaj postat pe Twitter, campioana de la Wimbledon a scris: "Bună tuturor, am vrut să vă anunţ că am testată pozitiv la COVID-19. Mă autoizolez acasă. Am simptome uşoare. Mă simt bine... vom trece prin asta împreună".

Câștigătoare a trei turnee WTA în 2020, în Dubai, la Praga și Roma, Simona Halep n-a participat la ediția din acest an a US Open, iar la Roland Garros a fost eliminată în optimile de finală. În contextul în care s-au anulat turneele din Asia, Halep a decis să nu mai evolueze în acest an.

A luat virusul de la iubitul ei

Se pare că Simona ar fi luat virusul chiar de la iubitul ei, Toni Iuruc, conform fanatik.ro. Acesta fusese testat pozitiv în urmă cu patru zile, iar de atunci nu a mai fost în contact cu Simona. Doar că era deja prea târziu, pentru că boala fusese deja transmisă.

Andi Moisescu confirmat și el cu virusul Sars-Cov2

Andi Moisescu a confirmat că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, jurnalistul primind vestea înainte startului celei de-a șasea zi de audiții pentru Românii au talent. "La sfârșitul acestei săptămâni am fost testat pozitiv la Covid-19, așa că m-am izolat și voi lua toate măsurile necesare. În acest moment nu am niciun fel de simptome, ceea ce mă face să sper că voi trece, cu bine, și peste această provocare!", a transis Andi Moisescu,

Soția lui nu crede în coronavirus

Olivia Steer, soția lui Andi Moisescu, posta pe Facebook în data de 24 octombrie 2020, următoarele „sfaturi”: "În lumina noilor dovezi: dați-vă măștile jos (legal, oricum nu exista obligativitatea purtarii lor), ieșiți în aer liber, faceți sport și alergați în parcuri, îmbrățișati-vă, cînd va revedeți, zâmbiți-vă și râdeți cu gura până la urechi, luați-vă imunitatea înapoi și viețile!".

Ei bine, iată că… virusul „atacă” când nici nu te aștepți.

Influencerul Carmen Grebenișan a intrat în izolare alături de logodnicul său

Carmen Grebenișan şi proaspătul ei logodnic au fost infectaţi cu noul coronavirus şi au intrat în izolare pentru 14 zile. Vedeta a făcut anunţul pe reţelele de socializare. Carmen Grebenișan a anunţat că ea şi iubitul ei sunt infectaţi cu coronavirus şi sunt nevoiţi să stea în izolare pentru o perioadă de 14 zile. Influencerul le-a spus urmăritorilor de pe Instagram că nu se teme, ba chiar este fericită că a făcut testul şi a aflat cum stă, asta pentru că în zilele ce urmau, trebuia să se întâlnească cu mai multe persoane, şi faptul că şi-a făcut testul a prevenit acest lucru. ”Noi suntem pozitivi. Am aflat asta miercuri și suntem destul de norocoși că nu avem simptome mai deloc, sau cel puțin nu puternice. Două zile ne-a durut capul. Nu ne curge nasul, nu tușim, mă rog, eu nu tușesc, Alex tușește de obicei. Suntem printre cei norocoși, avem niște simptome minore. Am avut un discomfort la nivelul pielii. Temperatura am avut 36,2. Eu am mereu temperatura corpului destul de scăzută”, a mai spus Carmen Grebenișan pe Instagram.

Nicolae Botgros are o formă severă de COVID-19

Reputatul artist moldovean, dirijorul Nicolae Botgros a fost internat la Institutul de Medicină de Urgență din Chișinău. În urma testării pentru coronavirus, artistul a fost depistat pozitiv. Conform surselor, starea de sănătate a artistului este stabilă și nu s-au înregistrat schimbări esențiale. Medicii au fost îngrijorați, deoarece, Nicolae Botgros a suferit complicații. Corneliu Botgros a declarat că tatăl său a fost stabilizat, însă starea lui este în continuare gravă. Fiul maestrului a mai precizat că mai multe persoane din orchestră au fost testate pozitiv. Nici măcar nu se știe cine a fost cel care a fost primul infectat cu noul coronavirus. Cert este că au făcut repetiții și se bănuiește că așa virusul s-a răspândit de la unul la altul. Orchestra Națională de muzică populară „Lăutarii” a fost fondată în anul 1970, în cadrul Filamornicii de Stat de către interpretul Nicolae Sulac. Datorită abilităților sale de violonist, Nicolae Botgros a fost numit opt ani mai târziu conducător al Orchestrei Populare „Lăutarii”, potrivit cancan.ro

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu au ce bani sa ia ca astia au. Dar pun umaru la sperierea populatiei. Virusul exista si e periculos, nu e nevoie de vedete unele care nu par credibile, ca sa creada cineva in virus. Cine nu crede ...ajunge la spital de regula. Prea mari eforturi pentru a arata virusul. Unele cazuri sunt reale altele penibile.
0
0
Asa zi se vedete.
1
0
M-am cam sarurat de vedete youtube, poate scapam de indivizi politici submediocri si o sa incepem sa promovam cu adevarat valorile umane.
3
0
Pocaiti-va,ca sfarsitul este aproape! A venit timpul ca Domnul sa sacrificr onparte din turma sa pentru a mai potoli lumea dr la desfranare.
3
2
Bine ,,un fan"! De acord!
3
0
Sa suga poula toate ''vedetele'' si idiotul de la 13:26!
3
0
Toti cei de sub mine
1
4
Bai nu vezi ca ei stiu cu mult timp inainte .... Logica
0
1
cica influencer .....adica nimic......... inventia pulii influencer,vloger,bloger,
11
0
Nu este nimic deosebit sunt peste 5000 de romani infectati pe zi,ori este si normal ca printre astia sa se gaseasca si vedete mai ales daca ne gangim ca mai mult de jumatate dintre vedetele astea sunt pseudovedete
8
1
au luat bani ca sa spuna ca au covid .Asa gindeste un retardat privitor la antena 3 si votant pesede .Asa este nea Florea?
4
5
de parca si a facut covidu o religie a lui. auzi cica CREZI in COVID? CRED in COVID. te lepezi de COVID nu ma lepad de COVID..am crezut ca prostia are limite..tampit sunt eu..
8
1
vedetele se imbolnavesc ca sunt credibile pentru prostime. numai ca toate dupa 3 zile le trece..cat de penibil
12
2
Exista virusu prostule, se numeste virus gripal. Javra e ma-ta aia tarfa care te-a fatat. Asteapta cu nerabdare sa-ti iei puli in cur
4
8
Inca exista javre retardate care cred ca nu exista virusul, sau ca nu e periculos. Astept cu nerabdare urmatorul virus capabil sa ii atace doar pe cretini
15
4
sper ca toti care mintiti in legatura cu covidel vedete ,politicieni ,doctori sa crapati .
7
16
Toate panaramele le faceti vedete ?
14
3
A inceput valul doi de vedete sa primeasca bani ...si voi tot prosti
13
20
Frate covid nu exista ...! Exista pneumonie. Astia sunt mici diavoli !
9
23

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108