REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Vânturache se face că NU vede ce se întâmplă la Tomis Plus

Vânturache se face că NU vede ce se întâmplă la Tomis Plus

Replica API 4 iulie 2020 | 10:48 6099

Dezvoltatorul Tomis Plus a primit undă verde de la Primăria Constanța pentru proiectul Tomis Park de pe strada Ștefăniță Vodă din Constanța. Mai exact, se dorește supraetajarea clădirii cu un nivel, în limita a 20% din suprafața construită.

Stanciu Cristian, reprezentantul firmei Tomis Plus, a primit un Certificat de Urbanism de la Primăria municipiului Constanța pentru modificarea proiectului în curs de execuție, autorizat cu AC, numărul 1260/02.10.2018, denumit "Construire ansamblu multifuncțional locuințe colective, organizare de șantier - etapa 1 - imobil TG1 S+P+7E, cu parcări la subsol, spații comerciale la parter și locuințe colective la etaje și organizare de șantier" prin supraetajare, cu un nivel în limita a 20% din suprafața construită desfășurată a clădirii, conform legii nr. 50/ 1991, modificată prin legea nr. 193/2019.

Investiția realizată de SC Tomis Plus SRL este situată pe strada Ștefăniță Vodă, numărul 27, în imediata apropiere a centrului comercial Vivo Mall. Certificatul are o valabilitate de 12 luni.

Este interesant faptul că Primăria Constanţa a eliberat un certificat de urbanism acestui investitor ca să supraetajeze clădirea, cu 20% din suprafaţa construită, când alţii aşteaptă cu anii o astfel de aprobare.

La fel de interesant este şi faptul că foarte mulţi investitori, persoane fizice şi juridice, solicită supraetajarea, cu 20 % din suprafaţa construită, însă şeful de la Urbanism, Radu Vânturache, le pune tot felul de beţe în roate, ajungând să ceară recepţia finală a proiectului ca să primească aprobarea pentru supraetajare. Dar vedem că, la acest investitor, care a făcut ce-a vrut în Constanţa, se poate. De ce oare?!

Tomis Park, un proiect rezidenţial cu 683 spaţii locative

Ansamblul de blocuri, proiectat pe strada Ştefăniţă Vodă din municipiul Constanţa, va dispune 7.300 mp de spații verzi. Ansamblul rezidențial se va construi în 3 etape de dezvoltare iar în total vor fi 683 unități locative și 921 locuri de parcare.

Cine sunt administratorii firmei Tomis Plus

Administratorii firmei Tomis Plus sunt Daniel Zaif și asociatul său, Lucian Orban. Sediul social este pe strada Verona 2 Bl. B Sc. 4 Et. MEZ. Ap. BIR. 9. Firma are 38 de angajați iar capitalul social din anul 2019 este de 41.005.150 lei, conform site-urilor de specialitate.

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa verificati ce vor face cu locurile de parcare! Pe hartie apar f mukte, din acest motiv a si peimit autorizatie de construire, apoi nu o sa mai faca locuri de parcare, dar face cate 1 etaj in plus la fiecare bloc.... Ultima parcare din ultima etapa a sarit din schema deja, se face sala de fitness.... Bataie de joc PRIMARIA CONSTANTA!! NU VA E RUSINE!!! Anulatiii autorizatiile ca altfel iesim in strada, sa vina presa ca asa nu se mai poate!
2
1
Fagadau si Vanturache doua lepre ordinare si avare ...au capusat mai ceva decat Mazare orasul Cta ...sa le confiste averile ascunse si ani multi la Poarta Alba ! Merita coruptii !
5
1
Vanturache este un gay pasiv platitor , stiu din propria experienta, in repetate randuri lam prins cu chilotii in vine.
5
2
Da ma Ovi stiu,nici tigani nu sunt tigani ci sunt rommi asa este si cu machidoni care nu sunt machidoni ci aromani,ca doar nu degeaba au aceleas apucaturi minoritaritatile astea,mincinosi,hoti si tepari.
6
2
Makidoni nu sunt makidoni sunt aromani pastori
2
2
ASTA VA FI VIITORUL CLIENT AL DNA ULUI
7
1
baaaa numai faceti umbra pamantului degeaba. Vanturache e baiat bun ascultator... le deschide usa machidonilor... intra ca la iei acasa
12
1
Tai fata de pierdut, din aceasta cauza aprobi toate proiectele INFECTE ALE MACHIDONILOR!
12
0
Omu are ceva de gioconda
15
2
Numai Tomis plus? Sa vedeti ce o sa rasara la intersectia Vlaicu si Tomis, vizavi de epava lui Mazare, in fostele vii. Niste P plus 15 etaje inghesuite si fara parcari indeajuns. Niste clinici de jmekeri la cap linie 40, plus citeva blocuri in parc la poarta 6.
15
0
Acolo e mana lui Babu, ca de..., se cunoaste f bine cu Zaif... Si cand Babu vrea, Fagadau si Vanturache se aliniaza.....
21
1
Vanturache asta are figura de om nebun!
19
2
fuge si asta in America de sud, ca si infractoarea dinaintea lui. Va dati seama ce flux suplimentar de masini va fi in orele de varf pe Stefanita Voda si Aurel Vlaicu? Mai sunt si blocurile lui Marcochim si Flamenco... Luati-va elicoptere!
17
0
Din cauza lui Vanturache care a blocat orasul si a lui Babu combinatorul Fagadau nu mai are nici o sansa. O sa il voteze doar acolitii lor care au beneficiar grupa mare. Care sunt foarte putini. Majoritatea constantenilor sunt foarte nemultumiti. Fagadaul si-a taiat singur craca si s-a izolat
19
0
un mediocru ales sluga de catre conducerea primariei si care a concurat ptr postul din primarie unul singur iesind pe locul doi... in prezent el este doar un individ care-i face felatie lui babu cel cu putza mica si individului cu freza de ginere mort... in rest , de hartiile de urbanism se ocupa muierile alea fara studii sau cu diplome la ff spiru...
19
1
Sunt curios ce or sa afle constanteni daca viitorul primar va fi unul care nu are nici o legatura cu clanul Mazare si cu PSDisti,dar lucrul asta este greu pentru ca machidoni lacomi si manati de interese s-au bagat in toate partidele,asa ca tot un control la sange facut de D.N.A.la primaria Constanta le poate arata constantenilor cat de mult au fost furati si cate abuzuri s-au facut catre urmasul lui R.Mazare si echipa lui.
21
0
Este membru important in PNL Constanta, se fac jocurile care trebuie
10
3
e un incompetent si un hot, pus de mafia mazare, sper sa ajunga la puscarie impreuna cu fagabou si asa zisii viceprimari
21
5
cine a jefuit cu adevarat orasul, dar e greu de gasit, fiind o femeie foarte desteapta este Ani Merla. Mazare, Vanturache, Fagadau sunt mici copii pe langa asta. Nici nu ii gasiti averea la vedere, doar cateva milioane, in realitate are sute.Fiisu joaca la bursa 1 milion, cum dam noi pe cafea.
21
1
Ce sa vada incompetentul ? Mergeti sa obtineti o simpla autorizatie, daca puteti. Vrei sa faci o mansarda la casa, nu ai voie. Da un bloc intre case poti. Incomoentetii statului care la privat nu sunt in stare sa se angajeze
34
2
Se cam apropie funia de par...
20
1
acest nemernic trebuie dat pe mana dna si el si fagabou si babu.niste spagari dar cine sa ii aresteze cand sunt mana in mana
32
1
Autorizatiile in Constanta se dau in functie de spaga si de cine te sustine.Primaria e corupta total ,rusine lor.
35
1
Si ziceti ca au refuzat sa va dea bani de publicitate?
24
5
Nu ii pasa de oras, nu e Constantean, interesul....
33
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272