REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
15.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Vedetele și-au scos blănurile naturale din dulap! Anda Adam are haină din vulpe polară

Vedetele și-au scos blănurile naturale din dulap! Anda Adam are haină din vulpe polară

Replica API 12 decembrie 2020 | 00:00 1823

Se spune că o haină de blană este un accesoriu garantat al eleganţei. Vedetele noastre ştiu acest lucru şi deja şi-au scos din dulap ţinutele scumpe pe care le-au asortat la tot felul de ţinute. Andreea Bănică, Anda Adam, Iuliana Pepene, Flavia Mihăşan şi Majda Aboulumosha ne arată ce blănuri se poartă iarna aceasta.

click pe foto

Anda Adam

Iarna şi-a reintrat serios în drepturi, aşa că este timpul pentru ţinuta potrivită. Hainele de blană sunt recunoscute datorită confortului termic, dar mai ales aspectului estetic, fiind totodată o particularitate a opulenţei dar şi a eleganţei.

click pe foto

Andreea Bănică

Unele le preferă pe cele artificiale, altele pe cele naturale din tot felul de piei. Spre exemplu, Andreea Bănică (42 de ani) face furori pe Instagram cu o haină din vizon american, culoarea perlei. Lungă până la coapse, cu guler drept, piesa care valorează în jur de 7.000 de lei a fost asortată unei ţinute casual, în totalitate neagră, şi accesorizată cu o pălărie. Andreea este un etalon în ceea ce priveşte stilul vestimentar, şi a primit mii de aprecieri pentru combinaţie.

click pe foto

Iuliana Pepene

„Poate fi şi o idee de cadou“

Şi Anda Adam (40 de ani) a făcut furori cu o vestă mai nonconformistă, din vulpe polară, cu alb şi negru, lungă până aproape de genunchi. Celebra cântăreaţă a recomandat piesa vestimentară ca fiind o idee foarte bună de cadou, mai ales că se afla în perioada reducerilor.

Frumoasa prezentatoare a Observator Matinal, de la Antena 1, Iuliana Pepene (29 de ani) are un stil super sexy, iar combinaţiile ei vestimentare sunt destul de atipice. Se îmbracă în piele, cu geci până-n talie, sau am văzut-o în echipament de motociclist. Recent, superba blondină şi-a “ameţit” fanii cu o ţinută elegantă, cu fustă scurtă care îi punea în evidenţă picioarele, şi bineînţeles accesoriul din blană de vulpe canadiană.

click pe foto

Flavia

Tot pentru o asemenea haină, din raton finlandez, dar cu guler, a optat şi Flavia Brigitta Mihăşan (34 de ani). Fosta asistentă de la emisiunea “Neatza cu Răzvan şi Dani”, se află în al doilea semestru de sarcină aşa că este atentă în această perioadă să nu răcească, iar hăinuţa groasă este cea mai adecvată!

click pe foto

Majda Aboulumosha

Ultima, dar nu cea din urmă, Majda Aboulumosha (34 de ani) a optat şi ea pentru o piesă din vizon şi îi vine super bine. Mulatra ştie să îşi asorteze vestimentaţia, iar ultima ei postare din online denotă bun gust, şi confirmă faptul că nu trebuie să fii expert ca să ştii să te îmbraci frumos, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
are bani, merge bine afacerea cu carduri a lu barba-su
1
0
Doamne, ce mutra de distrusa are Anda Adam! Ce buze infecte! Ca si Bianca Dragusanu. Oare cum vor arata aceste fiinte peste 5-10 ani?
3
0
numai mirlancele poarta blanuri naturale.du.te fa adam afara cu blana,si.ti vor da pe ea cu sprayuri vopseA rosie,au murit animale cA sa se imbrace o coarda. Nu mai cersiti bani ptr vacante in insule exotice,mirlancelor,tu,adamdeliabanica loserul,etc?bouarul de la vama veche?
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272