REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Vica Blochina, petrecere fastuoasă de ziua ei de naștere. Blondina a împlinit 46 de ani

Vica Blochina, petrecere fastuoasă de ziua ei de naștere. Blondina a împlinit 46 de ani

Replica API 10 august 2021 | 21:23 1182

Vica Blochina trăiește clipe de neuitat alături de prietenii ei. Vedeta a dat o petrecere fastuoasă cu ocazia zilei sale de naștere. La 46 de ani, blondina afișează un trup demn de invidiat și se distrează ca o adolescentă, scrie spynews.ro

Este ziua de naștere a Vicăi Blochina, iar dacă o urmărești pe rețelele de socializare este imposibil să nu afli acest lucru. Vedeta le-a arătat fanilor ei, pas cu pas, tot ce a făcut la împlinirea a 46 de ani. Și în aceste momente, petrecerea este în toi la un restaurant de fițe din apropierea Capitalei.

Petrecere aniversară fastuasă pentru Vica Blochina

Pentru fosta lui Victor Pițurcă ziua a început extrem de bine, cu sute de urări din partea prietenilor și apropiaților. Spre seară, Vica și-a chemat make-up artistul acasă pentru a pune la punct un machiaj cât mai festiv. După ce s-a transformat într-o adevărată divă, vedeta și-a luat prietenele și a plecat către locația aleasă pentru petrecerea aniversară.

Extrem de fericită, Vica s-a filmat și și-a filmat prietenele, apoi a pus momentul pe InstaStories. Ajunsă la restaurant, fosta prezentatoare tv a avut o întâlnire ”înfăcărată” cu Mihai Mitoșeru. Aceasta l-a sărutat cu foc pe obraz, lăsându-i urme de ruj și a ținut să le arate tuturor isprava sa. Cei doi sunt prieteni buni de ani de zile.

„Eu dau tot ce e mai bun pentru bărbați și pentru prietenii mei”, a glumit Vica Blochina cu actorul.

A îmbrăcat cu costum de baie sexy

Fiind o locație cu piscină, vedeta a purtat un costum de baie bej, ”one piece”, peste care a pus un halat de satin verde deschis. Ținuta a fost completată cu bijuterii și ochelarii de soare cu rame aurii.

La petrecere au fost invitate multe vedete și mulți oameni de televiziune, care au ajuns să-i fie prieteni Vicăi de-a lungul anilor. Chiar dacă a recunoscut că a fost trădată de prieteni în ultimul an, vedeta încă are o mulțime de persoane care îi sunt alături în astfel de momente.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Babeta, ce sa mai zicem!
1
0
Din MILF IN GILF si cu multe operatii,asta e trendul mondial cand "lumea arde si reclama e tot la parasute"
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272