REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

VIDEO! BULEVARDUL Mamaia, TRANSFORMAT în PISTĂ de CURSE de către un MOTOCICLIST TERIBILIST

VIDEO! BULEVARDUL Mamaia, TRANSFORMAT în PISTĂ de CURSE de către un MOTOCICLIST TERIBILIST

Replica API 11 februarie 2021 | 00:16 5388

Că „viteza ucide“ știm cu toții. Dar ce facem cu teribiliștii care ne pun viețile în pericol și, de multe ne și ucid? Un vitezoman pe două roti a gonit miercuri prin oraş, ignorând orice regulă rutieră sau de bun simţ. Este tânărul din imagine care a alergat... pe o roată, pe bulevardele din Constanța, depăşind cu mult limita legală de viteză.

Pe lângă faptul că și-a turat la maxim motorul, provocând un zgomot de nesuportat pentru cei care erau în zonă, individul a pus și viața participanților la trafic în pericol. La fel și pe a lui!

”Mergea, efectiv, pe o roată, pe bulevardul Tomis. A zburat. În două secunde nu l-am mai văzut”, ne-a declarat o constănțeancă.

Uite ce cascadorii a făcut miercuri, 10 februarie, în Mamaia!

VIDEO:

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
boul asta pe kotor n.a murit inca?pariu ca nu apuca anul viitor,e prea prost!
4
0
Da fa te-a omorat ca s-a dat 10m cu motoru incredibil
0
2
Profesionist omul!
2
4
Muie la toti bombardierii din constanta si la toate curvele de lucreaza prin tomis 3 pt toti tiganii
5
2
prostul asta nu o sa traiasca mult.e prea prost!si taran pe deasupra!
7
1
Prea mult tamtam,,luat carnetul daca are si gata ,, dar sigur nu va fi asa,,,!
3
3
eu sunt sofer nu motociclist si va intreb daca este vreunul dintre voi care nu a incalcat macar o data in viata lui regulile de circulatie, poate chiar mai grav decat prostul din filmulet???
6
9
pai ce numai spagoveanu sa beneficieze de bulevard ca si de tapsanul din dorna arini,hai si eu ca tot cocalar ma cheama
3
0
si asta nu e tot. la semafor a oprit doar pe roata din fata. acolo pericol mare. ROFL
2
3
Omul e FYRMA ADEVARATA!! Am zis k e Tom Cruise in Misiune Imposibila! Are viteza k lumea !!
6
3
poate e incepator si nu stia sa mai revina pe doua roti . probabil si acum se chinuie sa revina cu roata din fata pe sosea . trebuie sa il intelegem . acum a fost dat la stiri la pro tv a fost vazut pe autostrada in austria facea semne disperat ca nu stia cum sa revina pe doua roti
7
2
sclavu de marian ene o pizda pisata sifon de meserie de era si el sageata la baietii cu carduri cand l-au prins plangea ca pizda . Are fisuri anale la cate puli in cur si-a luat.
4
1
la fel o sa fie si familia ta bucuroasa cand vei fi pe prima pagina aici alex, la felllllll
3
2
Un cretin care pune in pericol oameni nevinovati. Totusi ar fi buna si o pista de curse, dar furam mult si nu putem
13
0
nu mai mergeti cu viteza de 200. Organele nu rezista la impact se fac supa, puteti dona linistit dupa un impact la 80
13
0
Se umple rubrica cu comment-uri gen.....vai ce baiat bun era , nu merita , etc. Oricum ,am un sentiment , pe asta nu-l apuca toamna !
14
1
Alerta pe str. Mihai Viteazu dupa ora 17. Curse ca la Monte Carlo.Unnde sint camerele de supraveghere.Nici astia nu le vor?
8
0
Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia! Mai vedeti-va de treburile voastre ca la comentat si aratat cu degetul sunteti pe primul loc!
6
20
Esti cumva donator de organe ? Umblati ca descreieratii cu 100 pe ora pe toate bulevardele orasului maiales pe timpul noptii si cereti respect in trafic. Aveti numerele de inmatriculare montate pe suporturi la care le puteti modifica pozitia din mers astfel incit sa nu poata fi citite, si vreti respect. Nu o sa va respecte nimeni niciodata DROGATILOR ! Respect merita chaparii care sint cu totul altceva.
19
4
si tragi apa. Mai saraci si mai mizerbili ca mueciclistii, n-o sa gasesti.
8
4
Lasati donatorii de organe in pace Este nevoie de organe in toata lumea. Mue tuturor mueciclistilor
13
4
Ce auzi tu la Tghiol e drujba.... la tghiol ma auzi looool
2
2
mai e un donator de organe in Tghiol care face un zgomot de nu poti sa stai in liniste in parc ,politia locala nu face nimic,trebuiesc desfintati
11
2
Sa ma cac pe voi toti amaratilor. Toti rahiticii de 1.65 sunt motociclistii pulii. Voi astia nu guteti pizdr ca nu aveti cu ce, sunteti poponari, va futeti in toba. Sa ma cac pe copii vostri si pe coliva lu ma ta aia moarta si strivita de autocar.
7
13
Am fisuri anale, eu nu ma pot bucura de nimic in viata. Prefer sa merg pe jos, iar cand ma asez pe scaun, imi baleste curul.
3
6
Alti retarzi si motociclistii astia,multi da prosti.Ca dobitocii astia teribilisti ajung la donat organe mi-se rupe,problema e ca pun viata unora nevinovati in pericol.Militienii de la circulatie mai iau spaga?
17
4
Relu sa sugi pula la motoristi inclusiv la cei navali
6
14
Sa ma pis pe voi de martalogi... Care te umfli, care vrei sa o dam parte in parte? Va dau adresa... O gasiti pe nevasta-mea la adresa... Este posibil sa ii dati moooie, sa o ardeti in coor.. Asa vrea. Eu sunt impotent ... Sa saturat de atata limbi... Si pisica fuge cand ma vede... Eu sunt impotriva la orice, mai putin la faptul ca imi place sa dau limbi in gaoz...
7
10
Calca-te-as cu bicicleta pe tumora care creste in tine cu spor. Si pe capatana aia plina de excremente
10
6
pirtzarii astia nu traiescmult.din pacstte polieaza fonic si deranjeaza toata kumea in scurta lor viatade bouari atomici.nu va mai ambalati ba pirtziitoarele in oras,bizoni prostani!
13
10
Si eu l-am vazut pe acest teribilist cum mergea nici macar pe o roata. Rotile de invarteau cumva dar el nu era pe roti, parca zbura, parca plutea, oricum avea peste 500. Sigur el era nu cred ca am visat eu barci cu roti
13
8
Pt 02:12 - Stii vorba aia cu ce-i doresti altuia? Ia autobuzul daca nu te descurci in trafic din cauza astora cu 2 roti.
15
13
L-am vazut si eu! Asa ii sta si pula sculata. La unguri s-a oprit!
5
9
Moarte tuturor celor pe 2 roti, inclusiv biciclisti. Dati la pedale in parc in pula mea de idioti. Sa ma cac pe voi.
9
42
Am vazut si eu.. A mers pe o roata din Mamaia, prin Constanta, pe autostrada si tocmai la Bucuresti a revenit pe 2 roti.. Inconstient
24
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108