REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

VIDEO incredibil! Un grup de pescari ÎNCALCĂ restricţiile chiar sub nasul Poliţiei de Frontieră

VIDEO incredibil! Un grup de pescari ÎNCALCĂ restricţiile chiar sub nasul Poliţiei de Frontieră

Replica API 27 aprilie 2020 | 00:02 9299

Vremea bună din weekend i-a scos pe unii oameni din case, care au ignorat restricțiile impuse de autorități și au ales să se relaxeze la o partidă de pescuit. Mai multe persoane au fost surprinse pe malul Dunării, în orașul Hârșova, în timp ce pescuiau sub "supravegherea" polițiștilor de frontieră.

În imagini se poate observa cum grupul format din mai multe persoane pescuiește, la o aruncătură de băț de trei autospeciale ce aparțin Poliției de Frontieră. Contactați de ziarul Replica, reprezentanții Gărzii de Coastă nu au putut prezenta un punct de vedere oficial până în prezent.

Cetățenii care nu respectă ordonanțele militare riscă amenzi cuprinse între 2.000 și 20.000 de lei.

Video:

Articolul 1 din Ordonanța Militară nr. 8 reglementează în ce condiții se poate pescui. Mai exact, este "permisă circulația în afara locuinței/gospodăriei a titularilor autorizațiilor/permiselor de pescuit comercial pe Dunăre/apele interioare/Marea Neagră în vederea desfășurării activităților de pescuit comercial și acvacultură, precum și pentru valorificarea/comercializarea produselor rezultate în urma acestor activități.", se arată în Ordonanța Militară nr.8.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sorinel , sa te bulim in dos!
1
1
Un infect de jurnalist! Lua-v-as soarta in pula,de mancatori de cacat ce sunteti!
1
1
Auzi ma filmarea asta e facuta de tine...ce cacat faci tu iti cauti articole?
3
1
Sorinel....Lasa vrajeala.....Filmuletul e facut in port langa pol de frontiera......Mare reportaj...!!!!!....
1
0
De prohibitia pescuitului vad ca nu stie nimeni
3
0
Astia sunt niste oameni care spera sa prinda si ei cativa pesti dar mai sunt si ailalti care scot sute de kilograme de peste"sau zeci cand au mai putin noroc"dimineata pe la ora 4 cu plasele intinse din seara zilei precedente,acolo este problema.
3
1
n-ati aizit de spaga?
0
0
Informatia prezentata in articol constituie dezinformare prin aceea ca este prezentata in mod trunchiat si tendentios. In realitate, in Ordonanta Militara nr 8 pe care o citati Politia de Frontiera NU este abilitata sa asigure aplicarea si respectarea prevederilor pe care le-ati citat. In acest sens, corect ar fi fost sa prezentati si prevederile art 21, aliniatul 1, litera a din ordonanta militara 8. In acest articol v-ati incalcat atat deontologia profesionala de a informa in mod corect cititorii si demonstrati ca aveti intentia clara de a discredita institutia Politiei de Frontiera. Fake !!
7
2
prin care s-a permis celor care locuiesc in proximitatea denarii sa poata practica pescuitul sportiv. probabil sunt perssoane cu locuinte riverane dunarii, politia neavand cum sa-i sanctioneze.
9
0
extraodinar! Bai istericilor nu mai mancati cacat si vedeti-va de treburile voastre!
5
0
bravo lor. daca taiau paduri nui vedea nimeni
6
0
Da' ce pastele ma-tii ti se pare asa incredibil,bai bulangiule?!
2
0
Articol de kkt. Sorin Hulubei, ai dat dovada ca esti un incompetent, in foame de articole, nu mai stiti ce sa scrieti.... rusine
6
1
Politistii de asa zisa frontiera,tatii hotilor si ai braconierilor,contrabanda de tigari,baruri cu marfa falsificata pe malul marii.Astia sint! Primes salari si pensii speciale si fura de rup,ba mai merg si la braconaj pe benzina platita de noi,in masinile institutiei,ca sa prinda ce?
7
0
Vad numai DESTEPTI pe-aici... Nimeni nu sesizeaza ca acele persoane pescuiesc in PROHIBITIE ?! Da, este prohibitie generala ! In afara faptului ca se incalca Ordonantele Militare, se practica BRACONAJ PISCICOL, desteptilor... Si asta este f.grav ! Offf....tara de rahat !
12
5
moarte tiganilor care pescuiesc!
4
3
Fmm de zdreanta. Pt faptul ca tiganii duc scursuri de femei la produs peste hotare nu inseamna ca toata tara este compusa din prostituate si pesti cum spui tu, inteligentul pulii, academician doctor inginer honoris cauza care esti, mortii tai de jeg!
24
2
NU CATIVA PESCUIESC LANGA MASINILE DE FRONTIERA, SI ANGAJATII POL FR. PESCUIESC IN TIMPUL MUNCI
10
2
Saracii pescari nu au mai rezistat izolarii. Au dat fuga pe malul apei.
3
0
Pai asteapta sa prinda pescarii peste sa manince si gura lor.
1
3
Nu au cum sa le dea amenda ca in ordonanta lui Marcel nu sunt trecuti la organe decat in puncte ,asa ca cei care nu stiu sa puna mana sa citeasca
13
3
Acesti indivizi care se plimba fara sa produca nimic ar trebui desfiintati.De fapt ei se plimba cu un scop sa isi asigure un trai de lux.De la Cernavoda la Harsova la aceasta data pescuiesc braconierii cu capul gol fara sa ii deranjeze nimeni.Sunt recunoscuti agenti de la SPF Cernavoda certati cu legea care sunt in legatura cu braconierii, traficantii de produse cerealiere si motorina.Trebuie sa organizeze actiuni de prinderea braconierilor politia transporturi Constanta.Exista totusi o explicatie ...CORUPTIA !!!.
10
4
Nu au ce pune pe masa cit despre jurnalistii care tipa pensii speciale .....dar odata iesiti la pensie primesc ei insusi ,,indemnizatie speciala",care este egala cu 50 la suta din pensia primita nu e corect.
11
3
A ZIS CLAR VELEA CA PERMISUL PESCUITULUI ESTE PERMIS
11
18
Daca au dat spaga normal ca incalca ce te bagi
5
7
in Romania... 50 la suta ,sunt analfabeti functionali .De unde sa stie ei ce au voie si ce nu .Le e foame merg la pescuit .Tara de prostituate , pesti si lucratori in agricultura Rusine Europei
17
21
Pai daca lumea nu are ce manca... bucurati-va ca nu fura de la altii.
15
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272