REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

VIDEO. Prinși în FLAGRANT în timp ce vindeau COCAINĂ, la Constanța

VIDEO. Prinși în FLAGRANT în timp ce vindeau COCAINĂ, la Constanța

Replica API 4 martie 2020 | 14:15 12034

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Constanța au documentat activitatea infracțională a două persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc. A fost realizată o prindere în flagrant delict și au fost efectuate 5 percheziții domiciliare.

La data de 3 martie a.c., polițiștii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța au surprins în flagrant delict un bărbat, de 36 de ani și o femeie de 30 de ani, ambii din Constanța, în timp ce ar fi vândut droguri de mare risc (11 doze de cocaină) către o altă persoană.

În aceeași zi, au efectuat 5 percheziții domiciliare în Constanța, în cadrul dosarului penal.

Față de bărbatul de 36 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de miercuri, 4 martie, să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. De asemenea, față de femeia de 30 de ani s-a dispus măsura controlului judiciar.

Activitățile au beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Video:

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mie mi-ar placea ca aceste stiri sa contina si nume...plus ca nu am inteles dc femeia este in libertate..doar daca nu ea era colaboratoare sau a promis ca v-a coopera. Anyway in rest circ public. Taiati raul de la radacina ca tot il fac si public nu va mai obositi nea Diicot sa ascultati telefoane ca de cand citesc replica am aflat de toate retelele citind comentariile.
2
0
Constanta ,Orasul sifoanelor.......haha
1
0
Horia Hobbit Constantinescu stie bine de Ciusca a facut si promisiuni!Asa se intampla intre ASTIA!Unul mai praduitor ca altul!
6
1
asa este ciusca nu este sifon , doar nu a povestit nimic cand ne a luat diicot in 2006. a tacut malc ca un barbat, bravo lui , inca nu am inteles de ce a ramas el acasa
9
1
Daca si Ciusca mai e informator, inseamna ca v-ati facut toti interlopi de internet , ca daca iesiti pe strada nu stiti sa cumparati o paine de la magazin
1
5
Se vinde peste tot , sa faca intai curatenie in garda si la diicot si dupa sa aratati stiri cu gugumanii astia de 10-11-15 gr de ierba si cox , MARS la cusca asti a de i protejati si aratati cacat de gen va spalati voi numele prindeti voi faceti voi , ce mm imi aratati ca prindeti toti gugumanii prindeti muistii aia de nu au cum sa si declare nici macar 1% din avere si curatati polotia si diicotul din Constanta si abea dupa mai vb , jegurilor !
1
0
Ba fratilor nu vedeti voi bine avea catei de usturoi a se proteja de boli raceala COrna virus....
3
1
Cum drag ca toata lumea vorbeste de ciusca ca e sifon ... si el zice ca nu este, oare el se crede pe el ?
5
1
vierme esti tu bai gunoiule!
2
9
Sper sa ajungeti sa ii prindeti pe cei mari care le livreaza viermilor de pe strada . Daca si judecatori vor intelege sa aplice pedepse mai mari ar fii bine . Pentru ca la pedepsele date pana acum nu sunt descurajante . Bine ar fii daca as auzi ca ii bagati la zdup si pe cei cre vand etnobotanice .
10
2
Sa fie Ciusca povestitor... tot ce este posibil cum il stiu eu pare. Merge pe varfuri are 1.65 si pare ca se bazeaza pe ceva. oare sa fie paracios? El se ocupa cu orice mai putin cu lucruri legale deci este posibil. sa intre si garda sa scrie si ei despre ciusculita
15
0
iulian grigorenco si manuta traficanti de droguri isi sug pula intre ei manuta are mana taiata ca a pus mana pe drogurile unuia si i a dat lectie de aia are mana de plastic
11
1
Atata timp cat il acceptati pe Boncata Nicolae Sorin, zis Ciusca din Eforie Nord intre voi .. sunteti expusi riscurilor. Este declarat Informator in baza documentelor pe care le detinem.
13
0
Familia Oaie cu Encica Marian bulul vinde...Sunt la Partida Romilor.Politia e cu ei??
9
0
ROBY cu un BMW alb seria 5 vinde cocaina si amfetamine dar daca e turnator la garda oare ce se intampla
14
5
Sifonache hahaha
2
1
au fost turnati de altii ca sa scape mai usor
7
1
Raducanu Raducanu Raducanu
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272