REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Consiliul Judeţean al Elevilor îşi alege, din nou, preşedintele

Consiliul Judeţean al Elevilor îşi alege, din nou, preşedintele

Replica API 20 aprilie 2015 | 14:44 187

Andrei Eduard Burghelia

În sala de spectacole a Palatului Copiilor Constanţa va avea loc, luni, adunarea generală a Consiliului Judeţean al Elevilor (CJE). În cadrul acestei întruniri, CJE îşi va vota preşedintele, vicepreşedintele şi directorul pe departamentul de „Concursuri şcoalre şi extraşcolare”. Candidaţii şi-au depus aplicaţia de înscriere pe www.wedu.ro, urmând ca dosarele de candidatură în format fizic să se valideze luni începad cu ora 9:00.

CJE speră să adune la această şedinţa un număr cât mai mare de reprezentanţi pentru a putea implini cvorumul şi a desfăşura sesiunea de votare într-un mod corect şi legitim. Totodată, pe lângă votarea candidaţilor pentru posturile vacante, va fi supusa spre votare şi Metodologia de organizare şi desfăşurare a concursului pentru ocuparea funcţiilor din cadrul Consiliului Elevilor precum şi Regulamentul de Organizare şi Funcţionare.

La această adunare va fi prezent şi Alexandru Drăghici, preşedinte al Consiliului Regional al Elevilor, ca demers pentru „restabilirea imaginii CJE”. Amintim că, la începutul lunii, CJE trebuia să îşi aleagă un nou reprezentant la vârful formaţiunii. După scandalurile care au avut loc în ultimii trei ani, se pare că nici anul acesta alegerile nu sunt lipsite de incidente.

Doi elevi şi-au dorit la începutul lunii funcţia: preşedintele Asociaţiei Elevilor din Constanţa, Andrei Eduard Burghelia şi actualul preşedinte interimar al CJE, Miruna Apetroaei. Numai că nu s-a ajuns la o înţelegere. Din lipsă de cvorum, şedinţa care s-a constituit pentru alegerea preşedintelui CJE s-a amânat pentru perioada de după sărbătorile pascale.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108