REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Corina Martin, DATĂ LA O PARTE! Nu mai este preşedintele Asociaţiei Litoral Delta Dunării

Corina Martin, DATĂ LA O PARTE! Nu mai este preşedintele Asociaţiei Litoral Delta Dunării

Replica API 21 aprilie 2017 | 00:00 1470

Înlocuită cu Cristian Bărhălescu

Înlocuită cu Cristian Bărhălescu

Cristian Bărhălescu şi Corina Martin

Joi, 20 aprilie, a fost o zi plină de surprize. Nu doar natura s-a răzvrătit şi a arătat că poate fi ca iarna în mijlocul primăverii, ci şi reprezentanţii Asociaţiei Litoral Delta Dunării au simţit nevoia de schimbare. Ieri, în cadrul Adunării Generale, cei 12 reprezentanţi cu drept de vot ai asociaţiei au decis că este momentul ca preşedinta Corina Martin să fie trecută în “eşalonul doi”. Mai exact, în funcţia de preşedinte al asociaţiei a fost votat Cristian Bărhălescu, patronul Icar Tours, în timp ce Corina Martin a fost desemnată viocepreşedinte. “Este decizia colegilor”, a menţionat Cristian Bărhălescu.

În schimb, Corina Martin a simţit nevoia să explice situaţia, cu optimism, dar şi cu menţiunea că la Adunarea Generală s-a “bucurat” şi de prezenţa primarului Constanţei, Decebal Făgădău. Ce ironie! Sursele noastre susţin că Decebal Făgădău a fost unul dintre cei care şi-au dorit înlocuirea Corinei Martin de la conducerea asociaţiei.

Iată însă mesajul Corinei Martin, postat pe o reţea de socializare:

„Schimbam planul de abordare, la Asociatia Litoral-Delta Dunarii. Astazi, la Adunarea Generala a Asociatiei, m-am bucurat de prezenta tuturor membrilor, si mai ales de cea a primarului Constantei, care sustine in continuare activitatea si proiectele Asociatiei! Asa cum am anuntat anul trecut, cand voi implini 10 ani de voluntariat la conducerea Asociatiei Litoral-Delta Dunarii, ma voi gandi la o schimbare de plan si de nivel.

Incepand de astazi, prin proiectul discutat impreuna cu membrii nostri, voi reprezenta Consiliul Judetean Constanta in Asociatia Litoral-Delta Dunarii, si ma bucur ca membrii nostri au fost de acord ca ANAT sa continue sa conduca Asociatia. Nu am abdicat de la principiul pe care am construit Asociatia si pentru care am luptat in toate celelalte Asociatii de Promovare pentru care am pus temelie in tara. Si anume ca sectorul privat sa conduca aceste Asociatii si nu structurile publice.

Ma bucur ca membrii nostri au inteles solicitarea mea ferma si au acceptat ca, si pentru urmatorii ani, reprezentantii sectorului privat, deci ANAT sa continue pozitia de Presedinte. Am promis si ma tin de cuvant. Ma voi implica si mai mult la nivel national, ca Presedinte al Federatiei Asociatiilor de Promovare Turistica din Romania, acolo unde am reunit 16 Asociatii de Promovare si Dezvoltare a Turismului.

In acelasi timp, am acceptat cu mandrie propunerea de a reprezenta Consiliul Judetean Constanta in Asociatia Litoral-Delta Dunarii, in pozitia de Vicepresedinte al Asociatiei. Echipa noastra se consolideaza, castigam si mai multe voci si, dupa cum am discutat, si mai multa implicare. Mergem mai sus, in curand veti afla cat de sus!”.

Detalii despre asociaţie:

„Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului LITORAL-DELTA DUNARII este o structura tripartita, care include autoritati locale, asociatii patronale, companii reprezentand initiative private si ONG-uri, cu scopul de a capitaliza si canaliza energii pozitive in favoarea dezvoltarii rivierei romanesti. Suntem un catalizator pentru evolutia armonioasa a proiectelor de business cu final fericit pentru dezvoltarea celor peste doua sute de kilometri de coasta.

Suntem arhitectii comunicarii acestor proiecte si emitatorii mesajelor de reverenta pentru turistii romani si straini.

Scopul ultim al mixului fericit intre proiectele de dezvoltare si cele de comunicare? Turisti care la finele sejurului sa devina ambasadori ai atmosferei de pe riviera romaneasca”.

Interesant punct de vedere, însă, contactaţi de “Replica”, reprezentanţii CJC au precizat ferm: „Reprezentantul Consiliului Judeţean în asociaţie este Mirela Matichescu”.

De precizat că, tot de ieri, asociaţia şi-a modificat oarecum componenţa, în sensul că din conducerea ei fac parte acum şi primari din sudul litoralului.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo Fagadau...in sfarsit ati facut un pas spre normalitate alungand dihania asta de acolo ...hoata asta a furat toti banii alocati Asociatiei fara ca cineva sa o intrebe ceva...in rest nu o pot numi decat un wc de femeie,o zdreanta libidinoasa care facea pe vedeta...imi vine sa vomit de cate ori o vad pe taratura asta
2
0
un meduz si o meduza...
8
0
Hmmmm....o foca nu poate sa fie data la o parte, doar cel mult ocolita.
3
1
Putoarea are o gura mulata pe....microfon. Este experta in....interviuri la mese si pe sub......mese. O ordinara oportunista!
5
0
Numai oieri ....
3
0
adica la vara nu o sa mai fie madama asta imbracata in vesmant de vestala ? In locul cucoanei cu tate mari o sa vina coaie ruginite asta ? Rog organizatorii evenimentului tomitan cu daci si romani sa o bage si madama asta la eveniment pe 2017. Asa fund si sani merita vazuti si apreciati ! Sa defileze dar sa nu deschida gura ca e enervanta rau.
7
0
Tot nu vrea sa accepte ca a ocupat acea functie din obligatie pentru alte persoane apropiate ei?Chiar si faptul ca Dumitru Martin este dupa gratii in SUA si pentru ce este acolo arata cum s-au castigat contractele Polaris!E simplu.Chiar credeti ca Mazare a atribuit contractele de salubritate si deszapezire ca ii placeau ochii lui Eduard Martin?S-au dat spagi grase,ordine pe linie de partid ca o parte din bani mergeau si merg si acolo.Madam Martin,intelege odata ca ai fost parte a unei intelegeri si nu te-au ales pe baza de competenta!
11
0
De cand am vazut-o pe dama asta am vise erotice. Are niste sani criminali. Erectie maxima dimineata. Apoi ma trezesc si imi revin in minte esecurile lor si risipa de bani si adio erectie.
15
2
Ce tot o compatimiti arata, voi cei din presa, ca doar nu era functie pe viata! Vai,saraca si-a pierdut galoanele!
15
0
asa arata o femeie serioasa? asa arata o zdreanta o parasuta si o sugatoare! sa fim seriosi!
17
0
Parca ar fi o poza de la cununie civila... Cred ca i-a supt-o si figurantului asta pe langa multi altii...
13
0
Ii multumesc primarului Fagadau!
10
0
Cum isi mai face milioane de selfie-uri fara functie? Si cum mai cere ea loc la prezidiu pe la toate evenimentele? Este exact ca un paduche...doar iese in frunte...in rest NIMIC!
16
2
Doamna in speta se imbata cu apa rece. Poate e naiva sau nu vrea sa accepte realitatea dar deja este istorie. Nici inlocuitorul nu este usa de biserica. Doar un pion de manevra.
18
2
Capra riiosa umbla cu coada in sus.aceasta gomflabila inca se mai crede buricul pamintului?a avut ce invata de la colega ei de partid,mariana giju.aceeasi purtare comunista.de gijuleasa oare cind se va ocupa DNA-ul?sau cotizeaza si ea la greu,ca si satana spagoveanu?
24
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108