REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

De la petrecerea în Loft, direct în braţele Poliţiei: un român stabilit în Anglia, depistat DROGAT

De la petrecerea în Loft, direct în braţele Poliţiei: un român stabilit în Anglia, depistat DROGAT

Replica API 22 august 2016 | 00:12 318

Şoferii, traşi pe dreapta în mai multe staţiuni şi testaţi pentru consum de stupefiante

Şoferii, traşi pe dreapta în mai multe staţiuni şi testaţi pentru consum de stupefiante

Nopţi agitate în staţiunile de pe litoralul românesc! Dar, pe lângă petrecăreţi, pe străzile staţiunilor au fost prezenţi şi oamenii legii, în noaptea de vineri, dar şi sâmbătă noapte, fiind derulate ample acţiuni de verificare a şoferilor. Iar surprizele nu au întârziat să apară!

Astfel, specialiştii Centrului antidrog Constanţa, însoţiţi de voluntarii antidrog, au desfăşurat în parteneriat cu IPJ Constanţa - Birourile de poliţie rutieră ale Poliţiilor Constanţa şi Mangalia activităţ de prevenire a evenimentelor rutiere produse pe fondul consumului de droguri. Astfel, au fost folosite 300 de testere de depistare rapidă a consumului de droguri în salivă. De asemenea, conducătorii auto au completat un chestionar privind consumul de droguri.

De menţionat că în trafic au fost depistaţi şi mai mulţi şoferi băuţi, fiind luate măsurile care se impun, iar în cazul unui şofer testul pentru depistarea consumului de droguri a ieşit pozitiv la metamfetamină. Este vorba despre Marian Zburlea, un român stabilit în Marea Britanie, cu permis de Marea Britanie, şi care doar ce petrecuse în clubul Loft din Mamaia. El a fost condus la Unitatea de Primiri Urgenţe pentru recoltarea de probe biologice şi a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Acţiunea de testare a fost derulată şi în staţiunile Mangalia, Neptun, 2 Mai – Vama Veche. La Vama Veche a fost prezent şi şeful Centrului Antidrog Constanţa, Cristian Oprişan. Şi, surprinzător, deşi se crede că „raiul drogaţilor”, în special cu cannabis, este la Vama Veche, în momentul raziei, nici un şofer nu a fost depistat la volan sub influenţa stupefiantelor.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108