REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Elevii de liceu din Constanţa au aflat ce pot păţi dacă se droghează sau se urcă băuţi la volan

Elevii de liceu din Constanţa au aflat ce pot păţi dacă se droghează sau se urcă băuţi la volan

Replica API 28 mai 2014 | 00:00 158

Proiect de informare

Proiect de informare

Poliţiştii din cadrul Compartimentului de Informare şi Educaţie Rutieră de la nivelul Serviciului Rutier Constanţa, în parteneriat cu specialişti din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Constanţa, au desfăşurat, marţi, 27 mai, activităţi cu caracter educaţional în rândul elevilor din cadrul Liceului Tehnologic "Dimitrie Leonida", Colegiului Tehnic "Tomis" şi în rândul studenţilor Universităţii "Ovidius", Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Naturii.

Activitatea face parte din proiectul "Stop drogurilor şi alcoolului la volan! Alege Viaţa!" şi are ca scop informarea tinerilor despre consecinţele accidentelor de circulaţie produse din cauza consumului de droguri şi alcool. Tinerii au fost informaţi despre manifestările comportamentale ale persoanelor în cazul consumului de alcool şi droguri, prevederile Codului Rutier şi Codului Penal cu privire la contravenţiile şi infracţiunile la regimul rutier, consecinţele conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, la finalul activităţii tinerii vizionând şi spoturi cu caracter preventiv. La nivelul judeţului Constanţa vor fi continuate sesiunile de informare pentru prevenirea victimizării tinerilor, prin popularizarea legilor şi comunicare interactivă, atragerea şi responsabilizarea minorilor, acestea reprezentând o prioritate a poliţiştilor constănţeni şi a celor din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Constanţa.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108